Sen niye eleştiriyon ki adamı? Hayır yanlış bişey mi yapıyor? Veya gereksiz...? Anlamıyorum ha, elalemin videolarını izlerken "millet yapıyor, uğraşıyor" diye hayıflanıyoruz, bizim ağzımızdan bişey çıkınca da hemen eleştiri...
Sen de biraz düşün, fikir beyan et, daha ucuza nasıl yapılır, patlatılmaması için ne yapmak gerekir, daha iyi fikirler ancak tartışarak çıkar. Adam motorunu hem güzel hem de daha güvenli bir şekilde muhafaza etmek istiyor, gayet doğal... Sinirlendirme adamı
Zaten sinirliyim sana, sayın çok bilmiş usta. Bak elcik koruma aparatları da uymadı, hem de "orası çok kolay yaav, abartma" dediğin yandan somunlar uymadı. İlk aklıma sen geldin zaten...Hayır korktuğumuz kelepçe kısmı çok güzel oldu ama busefer de yan taraflar girmedi. İşin yoksa gidonu genişlet felan filan... Lan ne bahtsız, hayırsız elcik koruma almışım ben. Aylardır takamadım ! Zaten fren maneti kırık, bari gidip onu yaptırayım... Şu gudubet gidondan da arasan bulamazsın, bizim başımıza bela oldu Antoni Kuin !
Çüş devenin bale pabucu! Bak Wozy çok güzel izah etmiş bence, bu hazırların fiyatı resmen saçmalık...