Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    06Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i Evo
    Hüseyin gazi gibi bir plan olursa kesinlikle dahil olmak isterim. evden tam dağın zirvesi 4-5 km civarı. türbe yolunun başladığı noktada oturuyorum(mamak-araplar) övülecek bir yer değil ama çoğu arkadaşa tecrübe katacak bir yolu var. çok aşırı virajlı ve inişli çıkışlı... zirvede ankara manzarası... keyifli olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

yeni gördüm yazdığını kusura bakma.Vericilerin tam dibine çıkıyorsun zaten türbe falan var orda. vericinin dibindede ankara manzarası...
    karapara bunu beğendi.
    Sonsuzluğa gideceğini sanırsın; karşına oranın köylüsü çıkar. orada yol yok der geri dönersin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı 06Can06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hüseyin gazi gibi bir plan olursa kesinlikle dahil olmak isterim. evden tam dağın zirvesi 4-5 km civarı. türbe yolunun başladığı noktada oturuyorum(mamak-araplar) övülecek bir yer değil ama çoğu arkadaşa tecrübe katacak bir yolu var. çok aşırı virajlı ve inişli çıkışlı... zirvede ankara manzarası... keyifli olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

yeni gördüm yazdığını kusura bakma.Vericilerin tam dibine çıkıyorsun zaten türbe falan var orda. vericinin dibindede ankara manzarası...
    Bende pazarın orda oturuyorum

ben hiç çıkmadım, bu hafta sonu çıkalım mı bi senle !

cebini mesaj olarak at da hafta sonuna bi çıkalım gelelim.

millet gelmek isterse onlara ev sahipliği yapacak kadar bilgimiz olsun

bende hiç çıkmadı tepeye ! hele virajlar felan var diyo çok merak ettim

Motosikleti
    250 cc custom
    abi 06can06 benim hesap ama bazen yazamıyorum onunla bi skıntı var bu hesabı kullanıyorum artık. face kullanıyosan ordan iletişelim
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ağaçlık, yeşillik vs den öteye çorak dağlık, heybetli ve ürkütücü araziler peşindeyim...bi grand canyon tadında bi gezi yapsak fena mı olur...
    Cubuk'un dag koylerinden dolasa dolasa kizilcahamama gidin fazlasiyla issiz urkutucu yollar olduguna garanti verebilirim rakim zaman zaman 1500-1600 oluyor, cep telefonu cekmiyor bi ucuruma dusseniz kimse bulamaz :D

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cubuk'un dag koylerinden dolasa dolasa kizilcahamama gidin fazlasiyla issiz urkutucu yollar olduguna garanti verebilirim rakim zaman zaman 1500-1600 oluyor, cep telefonu cekmiyor bi ucuruma dusseniz kimse bulamaz :D
    Düşen çıkmazsa da üzerine yukarıdan kaya yuvarlayacakmışsın gibi yazmışsın kardeş Akşam Akşam korkutmayalım insanları lütfen
    Syanur bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sınava son gece çalışan öğrenciler gibi koca yaz geçti gitti biz şimdi dağ tepe manzara peşindeyiz bu kış uzun geçecek anlaşılan ,neyse sucuk iyidir =)
    ankara da gidecek yer kalmadı derken sezon sonu tek gecede iki güzel fikir geldi anasını satayım nasıl iş bu...ben şimdiden liste yapmaya başlayım...
    karapara bunu beğendi.

Motosikleti
    250 cc custom
    RKS titanic 150yi nasıl bilirsiniz ? olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ? topicde yorumlar var evet ama neredeyse hepsi taraflı yorum gibi olmuş. herkes övüyor ama sadece test sürüşü yapmış kişiler yerden yere vuruyor :/
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı 06Can06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ankaraya yakın böyle yollar vardıda niye söylemediniz ki şimdiye kadar??
    ANGARAJ

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangal var dediler geldik
    Abi buralardamısın diye bi kontrol ettim. mangal falan yok şimdilik sakin ol
    nezih77 bunu beğendi.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    250 cc custom
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankaraya yakın böyle yollar vardıda niye söylemediniz ki şimdiye kadar??
    valla hüseyin gazinin yolu bayağı fantastik biz bu pazar önden bi çıkacaz sanıyorum. yıllardır hep arabayla çıktım ama motorla hiç çıkmadım

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı _Boreas_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    RKS titanic 150yi nasıl bilirsiniz ? olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ? topicde yorumlar var evet ama neredeyse hepsi taraflı yorum gibi olmuş. herkes övüyor ama sadece test sürüşü yapmış kişiler yerden yere vuruyor :/
    titanic 150 kullanan pek yok.

o yüzden doğru dürüst yazan da kimse yok.

ben rks titanic 200 de 6000 km ye geldim. bi sıkıntı olmadı, yolda kalmadım. ufak tefek şeyler halloldu.

150 lik ile 200 lüğün arasında sürüş dinamik farkı var.

niye diicen;

1) önde ters maşa amortisör
    2) arka disk fren

en basitinden bu ikisi sürüşü çok farkettiriyor. 150 lik alacaksan alma. başka birşey al.

Tipi hoşuna gidiyorsa aynı paraya ikinciel 200 lük alırsın...

Motosikleti
    250 cc custom
    abi bana değil kuzenime alıcaz. görüntü meraklısı, bütçeside 3500-3750 civarında. ikinci el olmasın diyo sıfırda o bütçeye alternatif yok. cb 125i fln beğenmiyo beyfendi

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    yeni başlayacaksa artık ben 250 lik tavsiye ediyorum.

ama madem bütçe o kadar ve cb yi beğenmedi ya sıfır 150 MR - MCX alsın veya ikinci el 200 lük alsın.

illaki 150 derse de artık yapacak birşey yok;

http://www.sahibinden.com/motosiklet-rks-titanic-150 burdan devam
    _Boreas_ bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Bu pazar gıymatlımız bület in organizasyonu vardı

facebook ta etkinlik var, bi göz atın ;)

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Şöyle bir sayfalara, mesajlara baktım da... Kimse Erhan Ağaoğlunu anlamıyor valla.... "Beni anlamıyorsunuz" diye kıvranıyor adam

Erhan sen listeyi tut. Ben rodajdayım diye yazın elleşmedim uzak diyarlara. Zaten biter bitmez eskişehire kaptırmıştım. O açıdan bana sıkıntı yok, havanın yağmurlu olmadığı bir haftasonu ben varım.

Bir de ben ihlara taraflarını kastetmiştim önceki mesajımda. Şu Hyocuların(2comet+1GTR) gezilerinden görüp de.... İyi gezmiş adamlar.
    umurcan bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Hava ısınıyomuş gençler http://www.haberkita.com/cevre/hava-...ak-h16679.html

Pazar günü Kahvaltıdan sonra gidelim gezelim biraz olmamı.

Pazar her yer açık güllük gülistanlık http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx

Polat hani beynama çıkarken bi viraj vardı ya,

ora gibim veya senin plakanın düştüğü yol ( yer ismi aklıma gelmedi ) gibi bi yere gidek.

Kahvaltıdaki yediklerimiz eriyene gadar gezek diyom
    karapara bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ora gibim veya senin plakanın düştüğü yol ( yer ismi aklıma gelmedi ) gibi bi yere gidek.

Yanımıza benzin de alak...
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı
    Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

.

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

olm ciddi diyom ya.

sezonun son zamanları. Şimdi gezmezsek başka ne zaman gezecez. Asfalt yol olması şart değil.

Zaten düz yolda git git bitmiyo. Sıkıcı.

Az şöyle viraj alalım yada çok sıkıntı olmayan düz toprak yol gidek felan

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim 10 numara benzinli bidon duruyo

Ormana çıkan yol iyiydi de plakanın düştüğü yol mayın tarlası gibiydi, bu sefer kesikköprüye gidilebilir.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    2008 de birileri gitmiş kesikköprüye.

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ru-gezisi.html

olaiblir aslında ama düz yol gidiliyo 90 km kadaran.

https://maps.google.com/maps?oe=utf-...ed=0CCAQ8gEwAA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler