@erro Abi geçen yunusun motoru ile o civarlardan geçtim işte. Ihlara vadisine kadar indim. Ancak o mekanlar için ankara civarı denmez. Yani çok yakın değil. Ama uzak da sayılmaz tabi. Sadece günü birlik gidilip gelinmesi biraz zor. En azından 250 liklerle felan.. Bir de ben o gezimden sonra o tarafları önerecektim ama "çok uzak yavvv" tepkisi gelir diye pek ses etmedim. Velhasıl, güzel yerler orası kesinlikle. Zaten hep söylüyorum, Ankarada olmak bir yandan şanssızlık ama bir yandan da TR nin her yerine eşit mesafede olduğundan büyük şans. Hani Antalyada olsan, "hadi bi Amasray yapalım!" diyemezsin misal. Yada İzmirde olsan...
#sürenadam
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Ankara'ya en yakın, dağ başı, kafa dinlenecek, kamp yapılacak yer olarak Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkını tavsiye edebilirim. Motosiklet ile bir yere kadar gidilebilir fakat muazzam yürüyüş rotaları var.
http://www.kizilcahamam.bel.tr/?mod=galeri&kat=76&on=1
Hocam soğuksu milli parkına gide gele kızılcahamam esnafıyla akraba olduk diyebilirim. Artık bütün ekip bakir yerler keşfetme çabası içinde ama verim alamıyoruz
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Macera varsa bende varım... (Yeterki aile ve iş ortamı müsait olsun) Koskoca bayramda bile sadece 4 saat binebildim motosiklete
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Bizim mahalledeki bir esnaf her haftasonu balık avlamaya gidiyor Ankara çevresine bir yerlere.Orman içinde dere vb. yerler anlatıyor, bir ara sorayım; neresi buralar diye
ANGARAJ
mangal var dediler geldik
Erhan bam tellerime sırası ile tek tek dokunuyorsun hee..
Senin dediğin gibi bir yere gitme rotamız vardı bizim bi zamanlar fatik abi ben ve toprağim ile
ama yeri hatırlayamıyorum bir türlü,
Fatih başgan gelirse yazar oraları..
ANGARAJ
Doğrudur hocam ama ben Soğuksu parkının Sultan Köfteden daha yüksek rakımlı mevkiilerini kastetmiştim
Kamp yapan arkadaşlar çok memnun kalıyorlar kamp ateşinde pişen sucuk hikayelerinden bahsetmeyecem bile
Hocam o vakit çorak yapısı, kolay yürüyüş parkuru, 1400m yüksekliği ile dağ bile sayılmayan (bizim dikmenden 300m daha yüksek) fakat Ankara'ya yakınlığı ile gidilip görülesi bir alternatif olan Hüseyin Gazi Dağı'nı önerebilirim. Tabi bir Hasan Dağı veya Aladağlar kadar heybetli değil ama sınırlı vakitle sahip olanlar için şehir gürültüsünden uzaklaştıracak bir aktivite olarak değerlendirilebilir
http://dksk.metu.edu.tr/wiki/index.p...3%BCseyin_Gazi
küçüklüğümde babannemin balkonundan bakıp (önder gazi) lan acaba oraya nasıl çıkılır diye düşündüğüm yer hiç aklıma gelmemişti gerçekten...hatırlattığın için sağol...valla çok süper olur...hele vericilerin oraya erişim varsa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
öyle bi planınız olursa haberim olsun o vakit...ya da fatih başghan yazsın bir an önce...
Sınava son gece çalışan öğrenciler gibi koca yaz geçti gitti biz şimdi dağ tepe manzara peşindeyiz bu kış uzun geçecek anlaşılan ,neyse sucuk iyidir =)
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)