Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    250 cc custom
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özgür kendi motoruna bağlayıp çekmiştir arabayı kesin, kamyon gibi motoru var adamın :D
    okadar chopperla Tır çekerler
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @erro Abi geçen yunusun motoru ile o civarlardan geçtim işte. Ihlara vadisine kadar indim. Ancak o mekanlar için ankara civarı denmez. Yani çok yakın değil. Ama uzak da sayılmaz tabi. Sadece günü birlik gidilip gelinmesi biraz zor. En azından 250 liklerle felan.. Bir de ben o gezimden sonra o tarafları önerecektim ama "çok uzak yavvv" tepkisi gelir diye pek ses etmedim. Velhasıl, güzel yerler orası kesinlikle. Zaten hep söylüyorum, Ankarada olmak bir yandan şanssızlık ama bir yandan da TR nin her yerine eşit mesafede olduğundan büyük şans. Hani Antalyada olsan, "hadi bi Amasray yapalım!" diyemezsin misal. Yada İzmirde olsan...
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @erro Abi geçen yunusun motoru ile o civarlardan geçtim işte. Ihlara vadisine kadar indim. Ancak o mekanlar için ankara civarı denmez. Yani çok yakın değil. Ama uzak da sayılmaz tabi. Sadece günü birlik gidilip gelinmesi biraz zor. En azından 250 liklerle felan.. Bir de ben o gezimden sonra o tarafları önerecektim ama "çok uzak yavvv" tepkisi gelir diye pek ses etmedim. Velhasıl, güzel yerler orası kesinlikle. Zaten hep söylüyorum, Ankarada olmak bir yandan şanssızlık ama bir yandan da TR nin her yerine eşit mesafede olduğundan büyük şans. Hani Antalyada olsan, "hadi bi Amasray yapalım!" diyemezsin misal. Yada İzmirde olsan...
    napah la yakalım mı bizim moturları :(

sen kaç km aralığında ( 100 - 120 km/h felan ? ) gittinki ıhlara vadisine !

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    napah la yakalım mı bizim moturları :(

sen kaç km aralığında ( 100 - 120 km/h felan ? ) gittinki ıhlara vadisine !
    Ben yunusun motorla gittim. Bizim motorlarla (hele benim sele ile) biraz sıkıcı olabilir. Yada bilmiyorum, güzergaha ve gruba bağlı bir durum. Ama gönül isterdiki herkeste 600lük olsun da rahat rahat 120 gidelim düz yolda...
    #sürenadam

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900

oralar beypazarından yarım saat sonra maksimum..bizimkiler günübirlik nallıhan yaptılar...ama çok kapsamlı değildi..benim dediğim şöyle ıssız dağ başlarına gitmek...yada cesaret edip gece kamp atmak güzel olur...

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm İzmiri karıştırma mevzuya, orda millet hadi Amasra yapalım yerine, hadi Foça yapalı, hadi Çeşme yapalım diyor, bizim gibi karasal insanlar için başka bir dünya yani
    GaCCaLL bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    -None-
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oralar beypazarından yarım saat sonra maksimum..bizimkiler günübirlik nallıhan yaptılar...ama çok kapsamlı değildi..benim dediğim şöyle ıssız dağ başlarına gitmek...yada cesaret edip gece kamp atmak güzel olur...
    Ankara'ya en yakın, dağ başı, kafa dinlenecek, kamp yapılacak yer olarak Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkını tavsiye edebilirim. Motosiklet ile bir yere kadar gidilebilir fakat muazzam yürüyüş rotaları var.
    http://www.kizilcahamam.bel.tr/?mod=galeri&kat=76&on=1

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Hocam soğuksu milli parkına gide gele kızılcahamam esnafıyla akraba olduk diyebilirim. Artık bütün ekip bakir yerler keşfetme çabası içinde ama verim alamıyoruz
    trgy ve karapara bunu beğendiler.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Satharian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'ya en yakın, dağ başı, kafa dinlenecek, kamp yapılacak yer olarak Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkını tavsiye edebilirim. Motosiklet ile bir yere kadar gidilebilir fakat muazzam yürüyüş rotaları var.
    http://www.kizilcahamam.bel.tr/?mod=galeri&kat=76&on=1
    hocam ağaçlık, yeşillik vs den öteye çorak dağlık, heybetli ve ürkütücü araziler peşindeyim...bi grand canyon tadında bi gezi yapsak fena mı olur...

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Macera varsa bende varım... (Yeterki aile ve iş ortamı müsait olsun) Koskoca bayramda bile sadece 4 saat binebildim motosiklete
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    hocam ağaçlık, yeşillik vs den öteye çorak dağlık, heybetli ve ürkütücü araziler peşindeyim...bi grand canyon tadında bi gezi yapsak fena mı olur...
    Gordion (Yassıhöyük) var fotoğraflara bakınca ilginç görünüyor bence aynı yerlere gitmektense burayada bi ziyaret yapılabilir. Mağara gibi bişeyler var içinde mangal yapabiliriz bu şakaydı..
    nezih77 ve karapara bunu beğendiler.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Bizim mahalledeki bir esnaf her haftasonu balık avlamaya gidiyor Ankara çevresine bir yerlere.Orman içinde dere vb. yerler anlatıyor, bir ara sorayım; neresi buralar diye
    karapara bunu beğendi.
    ANGARAJ

mangal var dediler geldik
    buberk bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gordion (Yassıhöyük) var fotoğraflara bakınca ilginç görünüyor bence aynı yerlere gitmektense burayada bi ziyaret yapılabilir. Mağara gibi bişeyler var içinde mangal yapabiliriz bu şakaydı..
    hacı orası dümdüz arazi..çok bi numarası olduğunu düşünmüyorum...

Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim mahalledeki bir esnaf her haftasonu balık avlamaya gidiyor Ankara çevresine bir yerlere.Orman içinde dere vb. yerler anlatıyor, bir ara sorayım; neresi buralar diye
    hiç mi merak etmedin bu adam kaç zamandır nereyi anlatıyo diye...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Erhan bam tellerime sırası ile tek tek dokunuyorsun hee..
    Senin dediğin gibi bir yere gitme rotamız vardı bizim bi zamanlar fatik abi ben ve toprağim ile
    ama yeri hatırlayamıyorum bir türlü,
    Fatih başgan gelirse yazar oraları..

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangal var dediler geldik
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Macera varsa bende varım... (Yeterki aile ve iş ortamı müsait olsun) Koskoca bayramda bile sadece 4 saat binebildim motosiklete
    abi sende çok büyük performans düşüklüğü var açık konuşayım...yüzünü gören cennetlik...

Motosikleti
    -None-
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam soğuksu milli parkına gide gele kızılcahamam esnafıyla akraba olduk diyebilirim. Artık bütün ekip bakir yerler keşfetme çabası içinde ama verim alamıyoruz
    Doğrudur hocam ama ben Soğuksu parkının Sultan Köfteden daha yüksek rakımlı mevkiilerini kastetmiştim
    Kamp yapan arkadaşlar çok memnun kalıyorlar kamp ateşinde pişen sucuk hikayelerinden bahsetmeyecem bile

Hocam o vakit çorak yapısı, kolay yürüyüş parkuru, 1400m yüksekliği ile dağ bile sayılmayan (bizim dikmenden 300m daha yüksek) fakat Ankara'ya yakınlığı ile gidilip görülesi bir alternatif olan Hüseyin Gazi Dağı'nı önerebilirim. Tabi bir Hasan Dağı veya Aladağlar kadar heybetli değil ama sınırlı vakitle sahip olanlar için şehir gürültüsünden uzaklaştıracak bir aktivite olarak değerlendirilebilir
    http://dksk.metu.edu.tr/wiki/index.p...3%BCseyin_Gazi
    erro ve karapara bunu beğendiler.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Satharian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam o vakit çorak yapısı, kolay yürüyüş parkuru, 1400m yüksekliği ile dağ bile sayılmayan (bizim dikmenden 300m daha yüksek) fakat Ankara'ya yakınlığı ile gidilip görülesi bir alternatif olan Hüseyin Gazi Dağı'nı önerebilirim. Tabi bir Hasan Dağı veya Aladağlar kadar heybetli değil ama sınırlı vakitle sahip olanlar için şehir gürültüsünden uzaklaştıracak bir aktivite olarak değerlendirilebilir
    http://dksk.metu.edu.tr/wiki/index.p...3%BCseyin_Gazi
    küçüklüğümde babannemin balkonundan bakıp (önder gazi) lan acaba oraya nasıl çıkılır diye düşündüğüm yer hiç aklıma gelmemişti gerçekten...hatırlattığın için sağol...valla çok süper olur...hele vericilerin oraya erişim varsa...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan bam tellerime sırası ile tek tek dokunuyorsun hee..
    Senin dediğin gibi bir yere gitme rotamız vardı bizim bi zamanlar fatik abi ben ve toprağim ile
    ama yeri hatırlayamıyorum bir türlü,
    Fatih başgan gelirse yazar oraları..

öyle bi planınız olursa haberim olsun o vakit...ya da fatih başghan yazsın bir an önce...

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Sınava son gece çalışan öğrenciler gibi koca yaz geçti gitti biz şimdi dağ tepe manzara peşindeyiz bu kış uzun geçecek anlaşılan ,neyse sucuk iyidir =)
    umurcan ve karapara bunu beğendiler.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    hacı orası dümdüz arazi..çok bi numarası olduğunu düşünmüyorum...

hiç mi merak etmedin bu adam kaç zamandır nereyi anlatıyo diye...
    Sordum da işte tam dikkatli dinlemedim, bu sefer kulak kabartırım.
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)

Bu Konudaki Etiketler