abi beni alın ben bilmiom oraları...çömezim ben daha.. kızılaydan geçen var mı????
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
büyük halkbank binası var ordaki opet mi?
abi beni alın ben bilmiom oraları...çömezim ben daha.. kızılaydan geçen var mı????
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
büyük halkbank binası var ordaki opet mi?
AnGaRaJ
Abi az kenarda durup bi nefes alsaydıkya ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
Sana uyduk be başkan bas ha bas
4 kat çorap giydim oturuyorum yok abi
Kaskın buğu canımıda takmamışım bi tık açık geldim buğra gibi sümüğüm dondu yaa
Kameraman yüksekten çekiyor
R6 nın teyzesinin oğlu
Benim koçla Erenin gsx-r yanyana, gezinin ağır topları Ulen ara ara bastık ama allahtan o radara yavaş girmişiz, bu arada Faruk abi iyi yırttın hadii yine iyisin
Koçların kıç tarafından fotoları
Beypazarı motor parkı
Beypazarı motor parkı ve bekçisi Şener
Bu da bütün yol sakin sakin gidip de radarı görünce sapıtan Ducati
Radardan nasıl yırtarızın toplantısı
Bu da benim yarı naked yarı endülü koç yumurtası, aslanım bee, torkuna kurban
Akropoviçli gsx-r nam-ı diğer kafa s..kici tabii kullanan için, yoksa bize hava hoş, bizi geçerken gayet güzel geliyodu sesi
Ahan da bendeki fotolar bu kadar.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Abi ise gec kalicam diye polat abiyle basa basa geldik :-) cok iyiydi ama gece eglenceliydi...bu arada radardan nasil yirttik ama.. :-D
Demek ki neymiş, plakayı çamurlu bırakmak lazımmış, temizlemeyecem bidaha ben de
ANGARAJ
Olm özgür benim motor bilem seninkinden az yakıyor lem
oyhşş seninkinden de az yakıyormuş meğersem
la bebe beni geçmişssin anasını satim kıtipiyozlukta ben bile bu kadar kalmadım ya la yolda benzinsiz
birde genel manada baktımda bi toplanpda çıkamamışssınız yahu nerde bu devlet nerde Ankara MT ahalisi??
ANGARAJ
Dua etsin ki plakayi okuyamadi radardaki abi :-D tabi bu arada emniyet teskilatimizin bize acik sozlu olmasini goz ardi etmemek lazim...
Memleket muhabbetinden bi girdim saolsun dökûldÛ zaten plakayi alamadik diye :-D karadenizliymis radardaki topraamm..
Ekibin en hızlı adamı faruk ebi radara girince radardan kaçalım derken enduro yapan GSXR da görmüş olduk. Hoplaya zıplayarak geçti çıtını çıkarmadı tebrik ediyoruz.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Olm bizim ekip her motoru bi enduro yoluna sokuyor, Caneri gt250R la, Korayı da Shadowla öyle yollardan geçirmiştik, ben de gv ile geçmiştim, ER6 ile de geçtim, yavaş yavaş enduroya doğru gidiyoruz bakalım hayırlısı, aslında öyle çok da hard enduroya gerek yok, ben gayet memnunum valla
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)