kahvaltıya iştirak edeceğimdir.
1-erro-erhan
2-Bulo
3-buberk
4-redmoon
5-
6-
7-KUVVETMİRA
8-
9-
10-
kahvaltıya iştirak edeceğimdir.
1-erro-erhan
2-Bulo
3-buberk
4-redmoon
5-
6-
7-KUVVETMİRA
8-
9-
10-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ulan macun, şu listede de 3 kişilik yazip da beni güldürdün ya allah da seni şebelertsin ben de 3 kişilik yerim bu arada, kendimi 2. sıraya yazarak aslında 2 kişilik yiyeceğimi belirtmek istemiştim ama şimdi bi düşündüm, akşam yemek yemedim, sabaha 3 kişilik kahvaltı yaparım :D
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Beyler gidilen yerin adresini bulamadım ben yaa
Varmıdır duyan göreniniz
Mengen Konağı Aile Kır Kahvesi
3585.cadde yakacık Yenimahalle
http://www.bing.com/maps/default.asp...vesi&mkt=en-US
nickine güldüm akşam akşam
http://www.youtube.com/watch?v=wWxWE-zgkc8
Yarın için meteoroloji gök gürültülü sağanak yağışlı gösteriyor, yağış altında da olsa buluşuyor musunuz?
Bizim bu tarafta (esk. tarafı) hava açık şimdilik baya güzel görünüyor. Hüseyin abi biz geldiğimizde hala uyuyor olursan seni arka koltuğa taşırız merak etme
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Selam Arkadaslar,
Doktora tezimi teslim etmem icin tam 60 gunum kalmis durumda. Yapilacaklar bu sureden daha fazla vakit alacak gibi. O nedenle artik kampa girip elimi etegimi cekiyorum pek cok seyden. Bir sure aranizda olamayacagim. Umarim hayirlisiyla altindan kalkarim bu icin ve 2013'te tekrar aranizda olurum. Herkese sevgiler, saygilar En kisa surede tekrar gorusup hasret gidermek umidi ile
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Ya bırak, şuna sezon bitti, yağmur çamur başlar artık, havalar soğudu da ben de motoru kaldırdım demiyoda, neymiş tezim varmış da verecem de doktor olacam da ohooo yemezler Ugurcumm
Neyse bi doktorumuz olsun lazımdır, kalp masajı yapamasan da artık elbet işimize yarar bir durumda diye düşünüyorum Hadi hayırlısı bakalım.
ANGARAJ
Kahvaltıya gelen arkadaşlara teşekkürler,ayaklarınıza sağlık,Gelemeyen arkadaşlar ile en kısa zamanda görüşmek dileği ile.
NOT: Amma abartmışınız Bülent'i adam hiçbirşey yemiyor ya)
Abi biraz da abartmamak adına çok yüklenmedim aslında o da var yani ama her zaman öyle çok yemem, artık seneye falan açık havada yaparsak bu işi tekrardan, o zaman biraz daha performanslı olurum kesin
Bu arada herşey için çok teşekkürler tekrardan, çok memnun kaldım kendi adıma, yiyecekler güzeldi, sohbet muhabbet çay gayet güzel vakit geçirdik, keşke sezon başında tanışsaymışız yaw Neyse, artık önümüzdeki sezona yerimiz şimdiden hazır
ANGARAJ
Katılan herkese ve özellikle konukseverliği için Atila abimize teşekkürler..
Atilla abimizin güler yüzlü konuk severliği sayesinde mükemmel bir pazar günü geçirdik. Kendisine teşekkürlerimi fışkırtıyorum. Bütün haftanın yoğun iş stresini attık rahatladık
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Dükkan sizin
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)