Ninja 250 Hararet yapmisti, ZX6R radyatorde su birakmamisti, 1000ligin akibeti noolur dusunmek bile istemiyorum Ayarlayabilirsem ben de arabayla katilirim
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
https://maps.google.com/maps?ll=37.0...77162&t=h&z=14
Hergün bu iki nokta arasında yüzerdim bodrumda müdür bey iken pehhh baya bi olmuş (La Blanche'tan Karşıdaki Çatal Adasına Kadar)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
yalnız yakınlaştırma seviyesini ortalara aldığınızda görünen koyu renkli yer derin ve tam orada felaket bir akıntı var adanın sahili çok güzel ama kenarları kayalık lanet müren balıklarıyla dolu idi dibe ancak zıpkıncı kıyafeti ile inilebiliyordu rekorum ise 25 metre scuba ile şimdi nerden çıktı derseniz bodrum resimlerime bakıyordum paylaşmak istedim
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
la bebe enduromuz olmadığı için korkuyoz işte yağmurdan çamurdan...olum alırsam sana araziden fotolarımı atacam görecen...germeçten sizin eve karşı şerit kaldırımından gitmeyi enduro, atraksiyon sayıyon ya ona yanıyom...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
polat yüzüncü yıldan pata pata gidiyodun o kadar ıslık çaldık arkandan...
olm fatik abiylen karıştırıyon ellam sen beni
al madem.. arkada yol görünüyo(Yol derken otobüslerin dolmuşların olduğu yeri kasdediyorum bu arada hemen arkada görünen yayalar için yapılmış parke döşeli yeri değil..) bak bu fotoda fotorafı çektiğim yerin bi 3 metre geriside uçurum bu arada..
Niye çekmediysem işte sonra böle laf sölüyonuz adama.
Ne yapalım nası pozlar istiyonuz söleyinde bundan tevelli öle çekelim madem
ANGARAJ
arkadaşlar liste yapmadık atilla bey ayarlama yapacaktı.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
1-erro-erhan
2-Bulo
3-...
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
1-erro-erhan
2-Bulo
3-buberk
4-redmoon
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
2*15=30 kişilik yer ayarladım arkadaşlar
osman,turgay,celal,fatih,ünal sizlerden ses çıkmadı başka var mı atladığım.taylan ile bu gün görüştüm yarın gelemeyecekmiş.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
ünal'ın ülke dışında olduğunu biliyorum.
Selam ey millet Bayramın 3 günü http://www.bilkentarena.com/ boya toplarıile savaşmayı düşünüyoruz katılıma göre etkinlik başlatılacak
1-Faruk Gürsoy
2- Mesut Erkul
3-
4-
5-
yaklaşım 18 20 kişi olmamız gerekiyormuş Katılmak isteyenler isimlerini lütfen eklesin (
Yılın belkide son etkinligi olacak :D )
---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 19:58 ----------
Kahvaltıyı ben kacırıyom yaa lanet olsun hic bi pazar cagırmazlarken bu pazar işe cagırıyolar :( orda olanlara hoş muhabbetler afiyet olsun şimdiden
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)