kızılaydan eskişehir yönüne doğru git. Odtünün orda istanbul, batıkent ostim yönünü göstere tabelalar var, sağa dönüşü gösteriyo..sağa dönüyosun ve o noktadan itibaren 13,5 km gidiyosun sağında kalıyo...
karşıyaka mezarlığını sağında görürsün sanayiden geçerken...ondan sonra otobanın altından karşı tarafa geçiyosun...geçişten yaklaşım 700-800 metre sonra olması lazım...
Allah allah ne olmus titriyosak yani yeni motoru alinca en cok seni gecicem olm boyle onune gecicem, vericem egzozu vericem egzozu, karbonmonoksite bogacam seni
Yaw bulusup beraber gidecez madem, Turgay baskan da gelse de Useyini alsaya, motor adam gibi olsa ben zaten direk alirdim ama bu macit biraz nazli, sagindan solundan sesler geliyor, en son ben artci oldugumda flasor zimbirtisini yakmisti alet, o da topu topu 5 km lik yolda yani, bana dayanamamisti
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Çocuk benim yokluğumu aratmamışın ankara topacında eline ağzına klavyene sağlık gelene gidene laf sokmuşun,
efferim iyi yetiştirmişim seni
Bu arada benim yakıtı düneyen yanlış hesaplamışım evet oda f650'nin 1 depo ile maximum 360km yol gideceği yazıordu kullanıcıları tarafından,
Ama meğerse benim depoda daha benzin varmış üzülerek söylüyorum ama 360 kmyi 400 e tamamlayacak gibi duruyo Azgın teke
demekki dağ bayır toz toprak istermiş motor da bizim haberimiz yokmuş karadenizde bol oksijen dağ havası deniz suyu ciğerlerine iyi gelmiş meretin
ANGARAJ
@bülent
Evet buluşup gidelim. Yanlız hüseyn abi için de bir plan yapalım. Sen bir peg'e bastır ben bir pege bastırayım, TC. motosikletli gösteri ekibi şeklinde gidelim... ??
@Gaco Ben iyi yetişmişim de, sana bir yakıt hesabı yapmayı öğretememişim :<
#sürenadam
beyler pazar günü buluşması için yolu bilemem bulamam diyen varsa balgat tarafından geçecek arkadaşlar benim iş yerinde buluşup gideriz,orası ters diyen olursa eskişehir yolunda kafes fırın var orada buluşur devam ederiz. saat 9:15 benim iş yeri(bilen biliyor), 9:30 esk. yolu kafes önü hareket ederiz.saat:10-10:30 mengen sofrası. geç gelen avucunu yalar bizim motorları yıkar
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Beyler size motorla işe gittiğim sabahlar yaşadığım bi olayı anlatacağım. Ben aralara girmeden sabahları akıllı uslu işe gidiyorum 70-80 ile ama her seferinde bi Aprilla ile karşılaşıyorum. Eleman motorun üstünde kurbağa gibi duruyor gülmekten kaza yapacak oluyorum bazen. Bide çakal beni sağdan geçiyor kafayı çevirip bana bakıyor sonra aralara dalıyor 2-3 dk sonra gene karşılaşıyoruz eleman gene gazlıyor gidiyor. Bir kaç kez takip ettim ama nafile her yere sığamıyoruz ama tanıyanınız varsa söyleyin ona isim taktım adı da motoruynan beraber "FrogCyclE" bi dahada beni beklemesin gitsin aralara gitmeden
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Aprilia what ?? Scooter mı?
#sürenadam
Kızılay tarafından gelecek ekip bende takılayım peşinize Bir yerde toplaşıp birlikte gidelim.
ANGARAJ
beni almak için gönüllü olan varsa ne ala,fakat yok alamayız diyen için canı sağolsun otobüs,dolmuş bi şekilde geleceğim yani.saat 09:45 gibi oradayım inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)