Rosso II kullanmistim cidden cok iyi lastikti, ama omurleri cok kisa ;( Bunlar bitsin de bi bakinicam ne alsam diye. Q2 var uzerinde, cift hamur olmasi ciddi bir avantaj onu gordum. Bi de bunlar 200'luk gibi duruyor o da hosuma gitmiyor desem yalan olur =D
2.asama modifiyelerde ECU'daki son hiz kisitlamasini onumuzdeki sezon kaldiricam sorun yok
Cok dogru bir hatirlatma Koray. Chopper kullanmana ragmen o an kask takmani gercekten takdir ettim. Cidden buyuk sans ve herkese iyi bir ders. Bazen klise gibi geliyor belki surekli bunlari tekrarlamak ama insanin yakininda birilerinin basina geldigi zaman bazi seyler daha bi netlik kazaniyor..
Bu arada yokus yukari manevra olan yerlerde agirlik arkaya daha cok bindigi icin on tekerin tutunmasi azaliyor. Bir de gaz acildiginda ve bi de yerler islaksa muhtemelen on lastik kaymistir. O yuzden bi anda dusmus olabilirsin. Ama ne olursa olsun su an iyisin ya onemli olan da bu.
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Kaza anında kimbilir neler yaşandı motor sola yattığı halde kaskın sağ tarafında hasar var. Neyse ki ders çıkartılacak kötü bir anı olarak geride kaldı.
Bende 300'ü görmeyi bekleyenlerdenim demek ki 'ayar' ile alakalıymış
Bir de bi arkadaş göstergelerin üzerindeki beyaz ışığın olayını merak etti. Ben değil yani bir arkadaş tanımazsınız (R1 gören masum köylü)
abi napimm yunus abi gitmiş tatile beni bi yere çağıran yok yoksa ben her zman hazırım yani..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
abi napimm yunus abi gitmiş tatile beni bi yere çağıran yok yoksa ben her zman hazırım yani..
Bu derin sessizlikler bayramda olacakların habercisi olabilir. Mangalın üstündeki cozur cozur etler köfteler sucuklar.. Bence artık bülentide aramıza alalım gizli saklı kulaktan kulağa buluşma yapmaktan sıkılmadınız mı?
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ne örgütmüşünüz arkadaş, ne zormuş size katılmak yaw, bir sezondur harcadığım benzinin haddi hesabı yok, yemedim yedirdim, tamam yemiş de olabilirim ama size de yedirdim yani giymedim giydirdim hala giremedim aranıza yaw, lan göbekliyim diye yapıyosanız, sezona onu da eritiriz biraz Sanki kraliyet ailesi anasını satayım, yeter lan, bi motor bulun bana ben de sizin gruba katılmak istiyom, mangallara gidip yiyip içmek istiyomm, beni de aranıza alın ağalarrrr
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Amaç çamurda debelenmekse buyrun buda türk versiyonu
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Valla bende yeni görebildim kaskın halini Allah korusun çok fena!!! Darbenin büyük kısmı çene ve yüz hizasına denk gelmiş, tekrar büyük geçmiş olsun Koray önümüz kurban bi kan akıtmak şart oldu sana başının gözünün sadakası olsun kardeşim
İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim, her zaman motora ful koruma binin ki sonradan "iyiki kaskım varmış" dersiniz oturduğunuz yerden
sabah resmen bacaklarım yanıyo soğuktan 70 km ye çıkınca...
bu kuryeler kasksız ocak-şubat gibi nasıl geziyolardı bugün tekrar kendime sordum...
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bu enduronun sadece giysileri yeter izlediğim bütün videolarda KTM 990 Adventure hep en iyisi çıktı gözlerimi diktim hep 640'lara bakıyordum ama gerek yok bana en cazip gelenleri bunlar ilgili abilere duyurulur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85720397/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96972785/detay
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)