Bu superbikeları zaptetmek cidden zor olsa gerek , korkunç bir ivme.
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
geç kaldık ama kusura bakmayın..tekrar geçmiş olsun..allah kimseye kaza bela vermesin..
TC'de neymiş yahu :D Kapat gitsin alayını, çevir bileği =))
Şaka maka bazen ihtiyaç hissediyor insan.
Gerçi lastiklerde baya önemli, Diablo Rosso Corsalar başlı başına Traction Control gibi , ısındıktan sonra hasta bir tutuşları var. Bu lastiklerini bitirdikten sonra bir set DRC almanı şiddetle tavsiye ederim Uğur =)
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
ne bu ya,300 bile görmüyormu neŞaka bir tarafa Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Yaa ben de 300 gorucez diye actim videoyu ama nerdeee, 299 da takili kaliyor alet, jaopnlar nasil yaptiysa, en son nefesini 299 da veriyor demek ki Kandirdin bizi Ugurr
Lan olm Ankara bebeleri dicem simdi hepinize ayip olacak, nerdesiniz, napiyosunuz, hicbirinizden ses seda cikmiyo, yoksa beni ekip hepiniz Yunus yallisiylan beraber tatile mi ciktiniz lan, valla olur olur beklerim Ankara Holding a.s. den havalar uzatmalari oynuyo farkindasiniz di mi? hadi Koray in bahanesi var, ee geri kalan arkadaslar motoru paketleyip kaldirdiniz heralde.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Arkadaşlar lütfen kasksız motora binmeyelim ve kask da öyle göstermelik birşey olmasın!!!
Bu mesajı ciddiye alın arkadaşlar , Koray kaza yaptığında hızı gayet düşüktü motorunda neredeyse hiç hasar yok ama buna karşın kaskın durumu ve Korayın kaza sonrası yaşadığı sıkıntılar da ortada . Allah korusun Koray bu kazayı kasksız yapsaydı elimizde bir adet sapasağlam motor ve birde mezartaşı olurdu. Koray sadece asfalta düşmüş ne bir direğe nede ağaca çarpmamış yada bir başka araç ona çarpmamış sadece ve sadece asfaltın etkisi bu kadar gerisini siz düşünün.
Bu işin şakası yok
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Hani nerelerdesin yav, kayboldun resmen...
@bülent;
Valla biz dün trgy ile buluştuk. Gezdik tozduk, böyle nasıl eğlendik anlatamam... Seni de arayalım mı diye düşündük, sonra dedik napcaz titreşimli motoru, bizi bozar, öyle arkandan konuşa konuşa gezmeye devam ettik hacı
@koray
Tekrara geçmiş olsun, kask çok iyi görevini yerine getirmiş gibi duruyor. Allah beterinden saklasın...
#sürenadam
Olayı malesef hatırlayamıyorum, fakat muhtemelen anormal bir durum yüzünden olmamış, bayır yukarı çıkan ve sola dönen bir yolda manevra yaparken motor beklenmedik bir şekilde kayıyor ve soluna yatıyor, ben de sertçe asfalta çarpıyor ve bilincimi kaybediyorum, en azından aşağı yukarı durum bu, sonradan bilincim açılsa da bulanık hatırlıyorum pek çok şeyi, Okan abinin dediği çok doğru, eğer kaskım olmasaydı şu an cenaze sayfama taziye yazıyor olabilirdiniz! Aman diyim!!!
Beyler başka bir konuda şu videoyu gördüm de, motorlar bukadar suyun içine girince, kalınca felan nasıl oluyor da hava filtre ve kutusuna su dolmuyor girmiyor ? Giriyorsa bile nasıl hemen tahliye ediliyor ? Yani karbüratöre su gitmemesi için nasıl bir sistemleri var anlamış değilim.
http://www.youtube.com/watch?gl=TR&v=7M1piWiuYcE
#sürenadam
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)