Allahtan henüz tanışmıyoruz,yoksa göbek katsayısı ile en çok zan altında ben kalırdım sanırım)
Allahtan henüz tanışmıyoruz,yoksa göbek katsayısı ile en çok zan altında ben kalırdım sanırım)
virago 535 ile 250 arasında fark olduğunu öğrenince önce bi üzüldüm sonra video yu görüp tekrardan mutlu oldum zira videodaki motor beni ziyadesiyle memnun edecektir
4000e temiz virago bulursam bu iş gerçekten mükemmel olacak virago yu bekleyen bir avcıyım şu anda
Abimi taburcu ettik şuan evdeyiz. karakolada uğradık olay ile ilgili birşey kimse bilmiyor. Hepinizden Allah razı olsun hepiniz hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizden
ne demek berkay,
Elimizden ne geliyorsa..,
O kadar kendini üzdüğüne değdimi yani
Tekrardan geçmiş olsun..
ANGARAJ
Çok geçmiş olsun Berkay, tekrardan. Ucuz atlatılmış bir kaza. Allah daha kötülerinden hepimizi korusun. Dün zaten yanında olmaktan başka pek birşey yapamadım (kendi adıma konuşayım). Yine de elimizden gelebilecek başka şeyler varsa iletin.
Gecmis olsun Berkayim, abin tas gibi olm korkacak bisey yok. Bisey lazim olursa istedigin zaman ara, elimizden ne gelirse yapariz.
Uzulmustur simdi o ciktigina, hemsirelerden ayrildigina Olmazsa eve bir iki hemsire getirelim yabancilik cekmesin Korayim capkinim
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Geçmiş olsun kardeşimize , yapabileceğimiz bir şey olursa buralardayız .
Şimdi Buğra ile görüştüm bende yeni öğrendim ama birşeyi yokmuş hastane, müşade diye okuyunca korktum bi anda. Ama iyiymiş herkesin tekeri düz bassın.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
hepinize teşekkürler şimdilik birşeyi yok gibi duruyor ilaçların etkisinde. sabahta 2 tane kas gevşetici ağrı kesici hap verdik uyuyor. Ateşi düne nazaran çok düştü normale döndü sayılır. Baş ve boyun ağrısıda hafiflemiş.
Ama tek aklımızı kurcalayan hiç bişi hatırlamaması aynı şeyleri tekrarlaması inşallah oda şoktan kaynaklanıyordur. Dün geceyle ilgili birşeyde hatırlamıyor. Ben gelişme oldukça haber veririm.
Geçmiş olsun çok...
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
çok çok geçmiş olsun Koray Abi'ye allahtan iyi olduğu anlaşıldıktan sonra öğrenmişim ben de şanslı olanlardanım yani.
Kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)