beyler ben arabami satiyorum:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3885023
aklinizda bulunsun 2000-2005 model ford (focus - fusion) veya honda jazz ariyorum, otomatik vites olursa daha guzel olur..
hadi bi el atin bakalm..
:]
Shakulin
yengeye hibe etmiceksen jazz alma be memo, inceden kiz arabasidir, sallamazlar trafikte uzulursun bak
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
icim parcalandi sarisini bulamadim diyince
abi su anda kendisi omuz hizasindan bunu okumakta.. cok selami var.. sonraki bulusmalara ugrama ihtimali var kendisinin.. ben tek parca bulunma adina bi yorum yapmiom abicim.. ama tavsiyeni goz onunde bulundurcam
seni kara listeye aldi esim. bilgin olsun.. cok deli araba kullanir, bulusmalara artci olarak degil de araba ilen gelme ihtimali var.. bilgilendiriim dedim..
Shakulin
shakulin bak şimdiki satırlarımdan önce af dileyebilseydim diyeceksin
yengeeeee bu senin shakulin varya 30 tane mankenle oturdu geçenlerde kafede
slm ankara.onur buralardamı pırometyus:D ona ulastırmam gereken bıkac fotograf varda.yada en azından maıl adresını verebılırmısınız ozel msj la maıl olarak yollıyım.
saol rayjay eline sağlık...güzel bi sarı olmuş
shakulin aman dikkat bak ben eşimi hiç sokmuym bu sitelere hatta bakmıyo bile
hehehe
arkadaşlar cihat abimizle msnde kısa bir sohbet yaptık , bende telefonu yokmus kendisinin farketmiş oldum
kendisi bugün izinli çıkmış , ellerini çok zor hareket ettirdiğini söyledi, ama zamanla açılacakmış, bir hafta kadar daha yatacağını söyledi, hastaneden cıkmadan tekrar gidebilirsek ya da cıkacagı zamana bir program yapabilirsek abimize moral olur.. kendisi herkese çok selam söylememi de istedi
aleykum selam, izinli cikabildigine gore durumu iyiye gidiyor
Arkadaşlar felaket bir rüzgar var motorla çıkmanızı önerem ben bu gün uçuyordum çiftlik tarafından sıhhıye yönüne gelirken rüzgar sebebiyle dengem bozuldu pisi pisine gidiyordum. size önerim bugün motora binmemeniz.
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
aleykum slm abı....valla ben ankda dogru duzgun kalamadım ıcın ne bıyere gıdıom nede bı halt yıyomm...benım için cihat abıme bol bol slm sölersenız sevınırım.....
motora bıle el atamıom keleee
çanakkale den döndüm,çok ıslandık ama süperdii eylendik.şimdi sınav zamnı bu hafta 10 tane var bir süre uzak kalıcam galiba sizden
125 ZN
06 ZN 181
sende habire sınavdasın be kardeşim , emre sen vardı noldu yau görünmüyor
yav siz bizim goggle grupta nıye değilsiniz baska bir grup daha mı var yoksam. ben mesajlasıyorum orada eskı tayfayla falan ama siz üye değilsiniz ?
adres imzamda var
bu arada hala taksitle cbr , ybr, cbf arıyorum bilginize !
merhaba, cihat abi'den biraz daha bilgi vereyim. cihat abi'nin durumu hala normale gelmese de artık ağrısı yok. her iki kolu yavaş da olsa düzeliyor. günlük gelişme o kadar az oluyor ki fark edilmiyor ama 1 hafta önceki durumlarla kıyaslandığında belirgin gelişme görülüyor. artık tüm dikişleri alındı, yarası ile de ilgili sıkıntı yok. hatta artık bir tek fizik tedavi almak için hastaneye geliyor, sonra tekrar izinli gönderiyoruz . bu haftasonu da izinli gönderdik.
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)