Bende bir tek benim aklımamı her balaklava muhabbetinde baklava geliyo diye düşünüyodum. Hacıbaba baklavasını düşlemeye başlıyorum ardından yağmurda dışarda kaldığımız gün aklıma geliyor..
Bende bir tek benim aklımamı her balaklava muhabbetinde baklava geliyo diye düşünüyodum. Hacıbaba baklavasını düşlemeye başlıyorum ardından yağmurda dışarda kaldığımız gün aklıma geliyor..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Koray okula yazdıracam diyodun ne yaptın o işi?
Benimki daha okul kıvamına gelmedi ama gelince bülentin yazdırdığı okula yazdıracam. abilik etsin benimkine
@karapara abi bizim eğitim videolarına nasıl ulaşabiliriz? Parayala satacaksan baştan söyle de bilelim hani... Aynı sualler Selçuk abi için de geçerli aslında. Gerçi onun kamerasıyla çoğunlukla kendisini çekmiştik
#sürenadam
BMW, yeni GS lerinde kafa tasarımını değiştirmiş, endurolar bana hala çok çirkin geliyor nedense
http://www.cycleworld.com/olgallery/78024/78027
@gaco
Bak KTM de yenilemiş aleti, 1190 advanture yapmış. Hacim büyütmüş. Bana biraz diğer markalar ile sdik yarışına girmiş gibi geliyor. Diğerleri 1200 cc kullanıyor da ben niye kullanmıyorum yavvv demiş gibi geldi. Pek yakıştıramadım, ben 990cc ile seviyordum bu KTM leri. İlla da kocaman motor yapmaya gerek yok anasını satayım.
Şu italyanlara da diyecek laf bulamıyorum,..;
(resimleri küçültemedim ya)
#sürenadam
şu ktmlere bi ısınamadım..estetik açıdan facialar..özellikle kafa kısmı...yarım yarım bırakıyolar motoru...
olm sen hiç bi motoru beğenmiyonki zaten?
Şaşırmadım yanii
Ama bana kalırsa da dünyadaki görüntü olarak en estetik motorları KTM çıkartıyor,
hele ki bu Dakar için üretilmiş makinaları abartmıyorum koynuma alır yatarım o derece!!!
Şu resimlere baksana arkadaş
yok mu bu ön kafa tasarımı bir motora ancak bu kadar yakışabilir 2 ampül
mavi olanın hastasıyım...
hayır hayır hepsinin hastasıyım arkadaşş!!
hani ne bileyim sen bari yapma olm hani motordan anlamayan insanlar sadece SS motoru beğenirler ya seninkide o hesap sanki?
ANGARAJ
Koseli seviyo Yunus efendi demek ki erhan belki daha yuvarlak hatli motorlar seviyodur olm, koseli tasarimi herkes sevmez, ben de seviyom, senin kadar bayilmasam da. Benim icin en cekici modeller naked, sokak motorlari, Erhan anlamaz simdi street bike yazayim da anlasin
Triumph street triple, ktm duke, ducati hypermotard (super motoya da bayilirim), suzuki gsr tarzi aletler beni benden aliyor valla, er6 demek istemiyorum artik dayak yicekmisim gibi hissediyorum valla
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Al la köşeli tasarım,
hadi bunuda beğenmesin bakalım..
ANGARAJ
Triumph Street Triple da yenilendi, hadi iyisin
http://www.cycleworld.com/olgallery/77980/77987
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)