evet arkadaslar dogru bakmis
cmt pazar 13 e kadar dusuyor havalar ve yagmurlu gorunuyor
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
arkadaşlar selam mail grubuna da yazdım buraya da yazayım dedim,racing motosiklet ile bana,SÜRÜŞ PRATİĞİ konusunda motosikleti ile yardımcı olacak arkadaşlar ile görüsmek isterim,vitesli motosiklet kullandım su an motosikletim yok,fakat 2 ay kadar bir süre içerisinde yardım almak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...al-gezisi.html
hayırlı olsun yeni duyurumuz...
mailini mailgrupta da gordum..
Adventure
bu adamlarin temel surus egitimi oldugu gibi ileri surus egitimleri de mevcut.. ama senin ihtiyacin olan racing egitimi yarislar icin mi yoksa sadece racing motor kullanmak icinmi onu anlamadim..
vehbi ile gorus gerek yonlendirme gerek de cesitli motorlar ile surus imkani saglama olarak yardimci olurlar..
Shakulin
cbr 125, ybr 125 gecen 3000 e zzr 250 buldum da parcasını bulamassın dediler o yuzden konusmadım sahibiyle bu tarz işte eski 500 cc bile olur farketmez 3000 e falan yani yada para biriktirip agustosa kadar sıfır alabilirim.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3515153
beyler bu motor nasıl bi fikir alayım
ya işine karışmak gibi olmasın ama motor 95 üstelik racing ve sahibi belliki hor kullanmış kalkış malkış bişiler diyor, bak nina sakın acele etme bide iştahlı alıcı olma iyi araştır Cbr 125R temiz Bulursun ankarada var baya 3.500 civarı paşa paşa tertemiz bınersın parçası pahalı evet ama en azından bulunuo. ii bak kendine ;)
abıcım o gılerayı sakın alma...o motordan ankda bıldım 3 tane daha var....hiç bı parcasını bulamzsın...bıde tamırıcden duydum bellı bı zamandan sonra o motorlar işe yaramıyormus....o motorunda ömru dolmustur....sakın ha sakın alma o motoru.....
onu alacagna zzr20 yı al daha ıyı.....
bence sen bıtene 350 jawa al....en kralı 1500 ytl....parca olarak ne ararsan var.....gıleradanda zzr dende iyi gider......
Ben ya cbr ya cbf ya da ybr alıyım en iyisi ama temiz bulursam alıcam şimdilik aceleye gerek yok biraz daha bakınıyım. Sağolun fikirleriniz için . ben yavaş yavaş hem para biriktirir hemde güzel temiz bir motor bulayım. sizinde aklınızda olsun dostlar. sagolun tekrar.
arkadaslar öncelikle merhaba siteyi almak istedigim motor hakkında bilgi toplamak için 1 aydır takip ediyorum...öyle bir kararsızlıga girdimki işte çalısırken..zealsun mu..songshen mi...asyamı...diye düşünür oldum..yattıgımda rüyamda motorları görüyorum onu alma beni al..ben daha iyiyim diye.. :(
hala kararsızım aslında 2.el enduro almak istiyorum..bütün siteleri kurcaladım ama 2.el ankarada satan yok..ankaralı dostlardan ricam eger böle bir motoru olan arkadas varsa görüşsek olurmu?? motorun bana ufak olmasından korkuyorum şöle bir gösterse boyu posu nedir..üstüne bi binsem.. 2 kurcalasam..yardımcı olurmusunuz..yada toplantılarda görüssek...bulustugum arkadasın yiyecek içecek ( tüm ekmek tavuk döner + ayran ) yakıt masrafları tarafımdan karsılanacaktır..ekstradan cennete girmeye bir nebze yardımcı olacak kadar dua edilecektir...ilgilenen arkadaslara teşekkür eder kazasız sürüşler dileriim...
ben bu günü yaşıyorum yarında meçhulüm..
caesar sanirim cin mali dusunuyorsun,
ulus yiba carsisina gidersen ordaki esnaflardan cinlileri gorebilir ebatlarina bakabilirsin, kanuni nin 250lik cross modelini gordum ebatlari kucuk degildi
arkadaşlar haftasonu mangal planı erginbayın yan çizmesiyle suya düşüyor gibi
fikri olan?
ankaralı arkadaşlar yeni çalışmam
bi türlü benim motorun renginde bulamadığım için başka renklerle çalışıyom
bu nası olmuş bekliyom değerlendirmelerinizi...
sisi barlı düşünün....
buda normal koltuklu sadece ekzoz
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)