Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbr 125
    Alıntı ninya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru sattım arkadaslar bugün 18 yasında bir arkadas aldı 1000 ytl dedik laf agızdan cıktı verdik hayrını görsün valla tertemiz motorumu verdim yani o kadar temiz bakmıstım kısmetse 1 kaç ay içinde iyi bir motor almayı düşünüyorum yada taksitle ayda 500 verebilecegim birileri olursa haber verin bana motorsuz kalmayım bu yaz

hayirli ola..

ne tip bisi dusunuyosun abi sen ?
    ona gore bakinalim.. yardimci olalim..

Shakulin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    evet arkadaslar dogru bakmis
    cmt pazar 13 e kadar dusuyor havalar ve yagmurlu gorunuyor
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

ender99108 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar selam mail grubuna da yazdım buraya da yazayım dedim,racing motosiklet ile bana,SÜRÜŞ PRATİĞİ konusunda motosikleti ile yardımcı olacak arkadaşlar ile görüsmek isterim,vitesli motosiklet kullandım su an motosikletim yok,fakat 2 ay kadar bir süre içerisinde yardım almak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum.

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...al-gezisi.html
    hayırlı olsun yeni duyurumuz...

Motosikleti
    honda cbr 125
    Alıntı ender99108 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selam mail grubuna da yazdım buraya da yazayım dedim,racing motosiklet ile bana,SÜRÜŞ PRATİĞİ konusunda motosikleti ile yardımcı olacak arkadaşlar ile görüsmek isterim,vitesli motosiklet kullandım su an motosikletim yok,fakat 2 ay kadar bir süre içerisinde yardım almak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum.

mailini mailgrupta da gordum..

Adventure
    bu adamlarin temel surus egitimi oldugu gibi ileri surus egitimleri de mevcut.. ama senin ihtiyacin olan racing egitimi yarislar icin mi yoksa sadece racing motor kullanmak icinmi onu anlamadim..

vehbi ile gorus gerek yonlendirme gerek de cesitli motorlar ile surus imkani saglama olarak yardimci olurlar..

Shakulin

ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Alıntı shakulin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayirli ola..

ne tip bisi dusunuyosun abi sen ?
    ona gore bakinalim.. yardimci olalim..

Shakulin

cbr 125, ybr 125 gecen 3000 e zzr 250 buldum da parcasını bulamassın dediler o yuzden konusmadım sahibiyle bu tarz işte eski 500 cc bile olur farketmez 3000 e falan yani yada para biriktirip agustosa kadar sıfır alabilirim.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3515153
    beyler bu motor nasıl bi fikir alayım

Motosikleti
    CBR 1000RR
    hocam biz bi tane sehir disina yollamaya aprilia scooter aldik ank da baktiracak usta bulamadik, motordan anlarim bakimini servisini kendim yaparim diyorsan ne ala, aksi takdirde cok sikinti yaratir, parcasini bulmayi unut bi kere en bastan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ya işine karışmak gibi olmasın ama motor 95 üstelik racing ve sahibi belliki hor kullanmış kalkış malkış bişiler diyor, bak nina sakın acele etme bide iştahlı alıcı olma iyi araştır Cbr 125R temiz Bulursun ankarada var baya 3.500 civarı paşa paşa tertemiz bınersın parçası pahalı evet ama en azından bulunuo. ii bak kendine ;)

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    cbr 125, ybr 125 gecen 3000 e zzr 250 buldum da parcasını bulamassın dediler o yuzden konusmadım sahibiyle bu tarz işte eski 500 cc bile olur farketmez 3000 e falan yani yada para biriktirip agustosa kadar sıfır alabilirim.

Sahibi maddi durumum yok diyor, sonra daha ust modelle takas ederim diyor. Direk unut bu motoru derim. Temiz bir CBR, CBF icin bekle bence de Arda Juniors'un dedigi gibi
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

selam

Alıntı shakulin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mailini mailgrupta da gordum..

Adventure
    bu adamlarin temel surus egitimi oldugu gibi ileri surus egitimleri de mevcut.. ama senin ihtiyacin olan racing egitimi yarislar icin mi yoksa sadece racing motor kullanmak icinmi onu anlamadim..

vehbi ile gorus gerek yonlendirme gerek de cesitli motorlar ile surus imkani saglama olarak yardimci olurlar..

Shakulin
    selam saol cevabın için,ben racing sürüşü için yardım almak istiyorum,yarış filan beni aşar.vehbi kim bu arada?

Motosikleti
    CBR 600 F
    selam saol cevabın için,ben racing sürüşü için yardım almak istiyorum,yarış filan beni aşar.vehbi kim bu arada?
    Vehbi Advanture motor da bir arkadas. bende egitimi oradan aldım. epeyce ilgililer tavsiye ederim
    [B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...

abıcım o gılerayı sakın alma...o motordan ankda bıldım 3 tane daha var....hiç bı parcasını bulamzsın...bıde tamırıcden duydum bellı bı zamandan sonra o motorlar işe yaramıyormus....o motorunda ömru dolmustur....sakın ha sakın alma o motoru.....

onu alacagna zzr20 yı al daha ıyı.....

bence sen bıtene 350 jawa al....en kralı 1500 ytl....parca olarak ne ararsan var.....gıleradanda zzr dende iyi gider......

Alıntı ophicornus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vehbi Advanture motor da bir arkadas. bende egitimi oradan aldım. epeyce ilgililer tavsiye ederim

peki ücret konusunda bilginiz varmı acaba??

ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Ben ya cbr ya cbf ya da ybr alıyım en iyisi ama temiz bulursam alıcam şimdilik aceleye gerek yok biraz daha bakınıyım. Sağolun fikirleriniz için . ben yavaş yavaş hem para biriktirir hemde güzel temiz bir motor bulayım. sizinde aklınızda olsun dostlar. sagolun tekrar.

Motosikleti
    honda cbr 125
    Ben ya cbr ya cbf ya da ybr alıyım en iyisi ama temiz bulursam alıcam şimdilik aceleye gerek yok biraz daha bakınıyım. Sağolun fikirleriniz için . ben yavaş yavaş hem para biriktirir hemde güzel temiz bir motor bulayım. sizinde aklınızda olsun dostlar. sagolun tekrar.
    sanirim alp_tunay temiz bi cbr125 bulmus..

bi sor bakalm..

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Haa bu arada cbr 125 istiyen vardı kimdi o?...Bi ses versin bakiim....

Shakulin

arkadaslar öncelikle merhaba siteyi almak istedigim motor hakkında bilgi toplamak için 1 aydır takip ediyorum...öyle bir kararsızlıga girdimki işte çalısırken..zealsun mu..songshen mi...asyamı...diye düşünür oldum..yattıgımda rüyamda motorları görüyorum onu alma beni al..ben daha iyiyim diye.. :(
    hala kararsızım aslında 2.el enduro almak istiyorum..bütün siteleri kurcaladım ama 2.el ankarada satan yok..ankaralı dostlardan ricam eger böle bir motoru olan arkadas varsa görüşsek olurmu?? motorun bana ufak olmasından korkuyorum şöle bir gösterse boyu posu nedir..üstüne bi binsem.. 2 kurcalasam..yardımcı olurmusunuz..yada toplantılarda görüssek...bulustugum arkadasın yiyecek içecek ( tüm ekmek tavuk döner + ayran ) yakıt masrafları tarafımdan karsılanacaktır..ekstradan cennete girmeye bir nebze yardımcı olacak kadar dua edilecektir...ilgilenen arkadaslara teşekkür eder kazasız sürüşler dileriim...
    ben bu günü yaşıyorum yarında meçhulüm..

Motosikleti
    CBR 1000RR
    caesar sanirim cin mali dusunuyorsun,
    ulus yiba carsisina gidersen ordaki esnaflardan cinlileri gorebilir ebatlarina bakabilirsin, kanuni nin 250lik cross modelini gordum ebatlari kucuk degildi

Motosikleti
    CBR 600 F
    peki ücret konusunda bilginiz varmı acaba??
    Dostum aklımda rakam kalmadı,evvelki sene gitmistim, sanırım 100-150 YTL arasındaydı, ama oraya gidersen yardımcı olurlar.
    [B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar haftasonu mangal planı erginbayın yan çizmesiyle suya düşüyor gibi
    fikri olan?

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    ankaralı arkadaşlar yeni çalışmam
    bi türlü benim motorun renginde bulamadığım için başka renklerle çalışıyom
    bu nası olmuş bekliyom değerlendirmelerinizi...
    sisi barlı düşünün....

buda normal koltuklu sadece ekzoz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler