Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylaşımlar ilanlar linkler havada uçuşuyor yine gönül dostları bu ne iştah bu ne sevgi bu ne ilgi ? Sol kulağıma fısıldıyorlar sürekli çak hayalindeki motoru uğraşma ıvırla zıvırla bir daha diye..
    sen kulağına fısıldayanları dinle,
    Bakma bu kapitalist düzen yandaşlarına,
    bakma bülentin alırsam satarken ne kadar kar ederim triplerine,
    Bakma ziyanın rüyasına giren japon mandasında üretilmiş motorlarına,
    bakma erhanın feysbuktan dürtüp de inciden giydirdiği afarozmalarına
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000'lik israf. 650'ye tavım.
    Katılmıyor değilim... Yanlız Versys'in 1000 liği ile 650 liği arasında hiç alaka yok diyebilirim, o yüzden sormuştum zaten. 650cc paralel twin... İyidir hoştur +1000 ler ayrı bir dünya bence.

Paylaşımlar ilanlar linkler havada uçuşuyor yine gönül dostları bu ne iştah bu ne sevgi bu ne ilgi ? Sol kulağıma fısıldıyorlar sürekli çak hayalindeki motoru uğraşma ıvırla zıvırla bir daha diye..
    Ne fısıldıycam, açık açık söylüyorum, söyledim. Bankacı adamsın, albaraka diyene kadar albimotor desene bikerede... Arkandayım biliyorsun, maddi manevi destekçinim...
    #sürenadam

gmsi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys kle650
    Sesini videolar haricinde hiç duymadım. Okuduğum yorumlarda da sesini o kadar övmüyorlardı. Oturuş pozisyonunun rahat olduğunu okumuştum. Uzun yolculuklara çıkanların yorumuydu.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bu aletler biraz sport touring diye geçer. Bir CBR-RR kadar olmasa da 90'larda VFR ler Hondanın spor motorlarını temsil ediyorlardı. Hatta dünya şampiyonalarında bunların 750 lik leri ile yarıştılar. Bu da o motordan devşirme bir alet. Adından da belli zaten. Ataları VF serisine dayanır. Bukadar spor bir motorla bağlantılı olunca tabi goldwing havasında bir oturuş pozisyonu da sunmuyor. VFR grubu herzaman bir miktar spor kesimi barındırıyor yani. Ancak oturmasını bilene uzun yolda yorucu geleceğini sanmıyorum. Bu alet zaten salına salına uzun yolculuk yapanlardan ziyade biraz daha yüksek hızlarda, "yolları bitirmeye" hevesli kişilere hitap ediyor. Oturuş pozisyonu da bunun için biraz da avantaj sağlamış oluyor zaten.

Sesine gelince, hiç duymadım. Ama V4 motorun sesini beğenmeyeni de ilk defa görüyorum. Büyük ihtimalle uzun yolculuklar için tasarlanmış olan egzozdan kaybediyordur sesi...
    #sürenadam

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm ben motoru alirken, satarken ne kadar kar ederim diye almiyorum ki, hatta direk satarken zarar edicem o kesin de fazla zarar etmiyeyim bari modunda aliyorum Turgay da bu gidisle buyuk bisi olmasa da su sym nin 125 ligini alir gibime geliyor, daha dur sezon yeni kapaniyo, onumuzdeki sezonun acilis zamani gorusucez, herkesin icinde bir kipirti, onu mu alsam bunu mu alsam, yoksa babayi mi alsam diye ben eger duses bisi bulmazsam araliga ocaga kadar bekleyip o zaman almayi dusunuyorum ama belli de olmaz iste, unlu zimbabwe dusunuru sabri sarioglu nun da dedigi gibi onumuzdeki maclara bakacaz artik.

VFR 800 bildigim kadariyla saglam giden bir alet yaw. Oturus pozisyonunu falan bilmiyorum tabii, 4-44 tayfasindan bi arkadasta vardi hatta. Versys 650 de er6 ile ayni motor var, beygir biraz dusurulup torktan biraz kazanilmisti diye biliyorum, yeme de yaninda yat bir motor bence de, ama xt600 gibi yarim metre kaldirimi ziplayaman gibi geliyo bana macunabi.

Turgay bankadan karsiliksiz krediyi dayadi mi ducati diaveli de ceker kapinin onune
    ejlover bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    turgay'a ne alıyoruz beyler?
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aletler biraz sport touring diye geçer. Bir CBR-RR kadar olmasa da 90'larda VFR ler Hondanın spor motorlarını temsil ediyorlardı. Hatta dünya şampiyonalarında bunların 750 lik leri ile yarıştılar. Bu da o motordan devşirme bir alet. Adından da belli zaten. Ataları VF serisine dayanır. Bukadar spor bir motorla bağlantılı olunca tabi goldwing havasında bir oturuş pozisyonu da sunmuyor. VFR grubu herzaman bir miktar spor kesimi barındırıyor yani. Ancak oturmasını bilene uzun yolda yorucu geleceğini sanmıyorum. Bu alet zaten salına salına uzun yolculuk yapanlardan ziyade biraz daha yüksek hızlarda, "yolları bitirmeye" hevesli kişilere hitap ediyor. Oturuş pozisyonu da bunun için biraz da avantaj sağlamış oluyor zaten.

Sesine gelince, hiç duymadım. Ama V4 motorun sesini beğenmeyeni de ilk defa görüyorum. Büyük ihtimalle uzun yolculuklar için tasarlanmış olan egzozdan kaybediyordur sesi...
    sesi gereksiz gürültü içeriyodu...ses seven egzosçular için bile kötü bi sesti...yoksa sesi çıkıyo ama ses kötü...uzun yol için tasarlanmış egzos diyince aklıma fazer sesi geliyo..tınısı güzel rahatsız etmeyen...bunun ki soba borusu takılmış ybrlerden biraz daha gürültülü...otoruş pozisyonu da bakınca benim motora benzediği için öyle yorumladım..oturunca iyidir belki...

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    çok muhabbetlisiniz gençler maşallah.

sadece bizim AnakraMT çalışıyor forumda. neyse

Cumaya gidek hadin.

Daha çoook motor alır satarsınız

Hayırlı Cumalar herkese
    GaCCaLL bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    erhan'la osman motoru satıp değiştirecek, bülent motora karar verecek, turgay kredi çekip rayzik motor alacak.
    işler birikti bu kış çok yoğunuz arkadaşlar, sıkı çalışmalıyız

Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok muhabbetlisiniz gençler maşallah.

sadece bizim AnakraMT çalışıyor forumda. neyse

Cumaya gidek hadin.

Daha çoook motor alır satarsınız

Hayırlı Cumalar herkese
    eyvallah maxeli sana da hayırlı cumalar.
    Bulent78 ve nezih77 bunu beğendiler.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

gmsi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys kle650
    Hayırlı cumalar arkadaşlar.
    makseli bunu beğendi.

06Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i Evo
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yasin amac maciti ezmek degil, dedigim gibi ne kadar ekmek o kadar kofte tabii ki. Macit su anda beni dolmusa otobuse binmekten kurtariyor, buradan kendisine tesekkurlerimi iletirim Dedigim gibi en kotu motor bile motorsuz kalmaktan iyidir. Ben de su anda kullandigim macitle ogrenmistim surmeyi. O acidan severim keretayi ama macitten sonra gv ye binince anladim ki ben motora binmemisim Arada cok ciddi fark var ki ikisi de 250 lik makinalar, yani biri 250 biri 600 luk degil, ikisi de ayni sinifta ama arada daglar kadar fark var, 6 ayda bir kez bile vida somun siktigimi hatirlamam gv de, macite gore titresim hic yok, motorun gucu rahat iki kati var bence, yani kagit uzerinde degil, direk hissedebiliyorsun o farki.

Donup dolasip ayni yere geliyoruz tabii, ne kadar ekmek o kadar kofte, daha fazlasini alacak paran varken hala gidip de macit aliyosan o zaman senden suphe ederim iste, ama paramiz macite yetiyosa bizim icin en iyi makina macittir arkadas Daha bu sabah vites pedali yine gevsemisti onu sikiladim, bakalim ne kadar dayanacak
    Abi para varda istediğim motora yetmediği için değiştirmiyorum maciti. biraz daha skarsam sanıyorum 2006 model bi ER-6N alıcam. daha önceden er-5 vardı. iyi bilirim yani ama gel gör ki şuan paramın yettiği en iyi motor macit. (hergün düzenli olarak tüm vidaları skıyorum) :D
    Sonsuzluğa gideceğini sanırsın; karşına oranın köylüsü çıkar. orada yol yok der geri dönersin...

Motosikleti
    tracer 900
    erhan'la osman motoru satıp değiştirecek, bülent motora karar verecek, turgay kredi çekip rayzik motor alacak.
    işler birikti bu kış çok yoğunuz arkadaşlar, sıkı çalışmalıyız

eyvallah maxeli sana da hayırlı cumalar.
    niyetimiz öyle ama bakalım..ankara piyasası bu aralar ölü...gerçi illaki bahara veririm motoru..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

olum bu er6n in park halindeyken gidon tam sağ ya da sol yaptığında çok iğrenç bi görüntü çıkıyo meydana...bütün içi falan görünüyo...kablolar, bağırsaklar, damarlar gibi...muhtemelen bütün nakedlarda böyledir sanırım değil mi?

ikinci foto

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98375002/detay

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Çok çabuk sıkılıyoruz sanki motorlardan ,çok çabuk tüketiyoruz gibime geliyor o yüzden alsam bi tane baba bir şey ondan da sıkılacam çekincesi var , kararsızlık zor iş.. bi oyuncağa 20 bin lira vermek için gerekli zihinsel altyapım oluştuğu anda zaten ;

..I promise to cherish and protect you and treat you as good as my leather and ride you as much as my harley
    Redmoon ve makseli bunu beğendiler.

Motosikleti
    tracer 900
    Çok çabuk sıkılıyoruz sanki motorlardan ,çok çabuk tüketiyoruz gibime geliyor o yüzden alsam bi tane baba bir şey ondan da sıkılacam çekincesi var , kararsızlık zor iş.. bi oyuncağa 20 bin lira vermek için gerekli zihinsel altyapım oluştuğu anda zaten ;

..I promise to cherish and protect you and treat you as good as my leather and ride you as much as my harley
    olum kimin ilk motoru istediği özellikelre yakın oluyo..ilk motor geçiş motoru olduğundan, ya da nasıl bir motora ihtiyacı olduğunu kullandıkça daha iyi anladığından, bir an önce ikinciyi almayı istiyo insan...3,,4. motora geçiş süresi bu kadar kısa olmuyodur kimsenin bence...ikinci motorunu alan kişi 3-5 sene binerim düşüncesinde alıyo bence...
    ejlover bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı gmsi61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sesini videolar haricinde hiç duymadım. Okuduğum yorumlarda da sesini o kadar övmüyorlardı. Oturuş pozisyonunun rahat olduğunu okumuştum. Uzun yolculuklara çıkanların yorumuydu.
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben canlı olarak da duydum dinledim gayet hoş bence.
    V4'ün sesi herkeze güzel gelmez nasılki kimi insanlar harley sesinden kimisi rayzing sesinden kimisi de 2 zamanlı motorların sesinde hoşlanmaz buda böyle bişey benim kanaatim.
    Mesela ben tek silindirin gümbüdügümbüdü sesini hiçbirşeye değişmem..
    Hala hafızamda fatih abinin motorunu ilk sürdüğüm vakit gittiğim 25 metrelik yolda o 2. viteste atıpda FMF'in verdiği o insanın damarlarına adrenalin salgılayan sesi.
    Yoksa hani biz cafe racerleri beğeniyoruz da osman abiyle erro yallısı beğenmiyor ya aynen o durum bence..

turgay'a ne alıyoruz beyler?
    Shake that asss
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olum kimin ilk motoru istediği özellikelre yakın oluyo..ilk motor geçiş motoru olduğundan, ya da nasıl bir motora ihtiyacı olduğunu kullandıkça daha iyi anladığından, bir an önce ikinciyi almayı istiyo insan...3,,4. motora geçiş süresi bu kadar kısa olmuyodur kimsenin bence...ikinci motorunu alan kişi 3-5 sene binerim düşüncesinde alıyo bence...
    Hacı ilk motor değil ki sadece , ben 3-5 sene aynı motora binen çok az adam gördüm ,bi çapırcılar heralde o konuda baya bi tutkulular bağlılar,daha motoru almadan deli gibi düşünüyouz hayal kurup planlar yapıyoruz bir sürü hesap kitap ,alana kadar heves kaçıyomudur gidiyomudur nedir anlamadım ,çok düşünmemek lazım galiba .
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    125 Zn
    @bulent78
    Sayın abi selamlar
    Ben sizin eski motorunuz olan gv250 lere hastayım..Eğer para biriktirebilirsem önümüzdeki sezon almak istiyorum.Bir ara keeway Superlight 150 lere niyetlendim fakat pek içime sinmedi.Eski sahibi olarak sizi yakalamışken sormak istediklerim var.
    Bu makinaların kronik problemleri var mı?
    Yedek parçası,ıvırı zıvırı pahalı mı?
    Başköyümüz Angara'da servisi neyin yaygın mı?
    Yakıt olayı nedir? (Sakin kullanırım max çıkacağım hız 70-80 olur)
    Amacım bu motoru alıp 4 sene kadar binmek.Uzun yol yapabilmek için mantıklı bir seçim midir?
    Halen 125 zn scooter kullanıcısıyım,bakımlarını kendim öğrendim bir şekilde,bu makinanın bakımı vs. çok zormudur?
    Alırken nelere dikkat etmek lazım,ne yapmak lazım?
    Kısaca kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir öğrenciye gelirmi yoksa boşuna macera aramayayım mı?
    Teşekkür ediyorum,saygılar sunuyorum efem

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    niyetimiz öyle ama bakalım..ankara piyasası bu aralar ölü...gerçi illaki bahara veririm motoru..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

olum bu er6n in park halindeyken gidon tam sağ ya da sol yaptığında çok iğrenç bi görüntü çıkıyo meydana...bütün içi falan görünüyo...kablolar, bağırsaklar, damarlar gibi...muhtemelen bütün nakedlarda böyledir sanırım değil mi?

ikinci foto

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98375002/detay
    Abi gidip su an alasım geldi yav nasi tatlı duruyor

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı eRRRen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi gidip su an alasım geldi yav nasi tatlı duruyor
    gri borda çok yakışıyo namuzsuza

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    gri borda çok yakışıyo namuzsuza
    Arayan yokmu ya kaca birakiyomus amca yesiline baktık ben hep ama buda hiç fena degil
    Ya bi gicikligi var bu er6n in çift silindir olması :( z750 canavargibi bbuda 4olsaymis

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 167 kullanıcı var. (0 üye ve 167 misafir)

Bu Konudaki Etiketler