Yasin amac maciti ezmek degil, dedigim gibi ne kadar ekmek o kadar kofte tabii ki. Macit su anda beni dolmusa otobuse binmekten kurtariyor, buradan kendisine tesekkurlerimi iletirim
Dedigim gibi en kotu motor bile motorsuz kalmaktan iyidir. Ben de su anda kullandigim macitle ogrenmistim surmeyi. O acidan severim keretayi ama macitten sonra gv ye binince anladim ki ben motora binmemisim
Arada cok ciddi fark var ki ikisi de 250 lik makinalar, yani biri 250 biri 600 luk degil, ikisi de ayni sinifta ama arada daglar kadar fark var, 6 ayda bir kez bile vida somun siktigimi hatirlamam gv de, macite gore titresim hic yok, motorun gucu rahat iki kati var bence, yani kagit uzerinde degil, direk hissedebiliyorsun o farki.
Donup dolasip ayni yere geliyoruz tabii, ne kadar ekmek o kadar kofte, daha fazlasini alacak paran varken hala gidip de macit aliyosan o zaman senden suphe ederim iste, ama paramiz macite yetiyosa bizim icin en iyi makina macittir arkadas
Daha bu sabah vites pedali yine gevsemisti onu sikiladim, bakalim ne kadar dayanacak