arnova nikli cihat abimiz neredeyse 1 ay önce 4 kere boyun ameliyatı oldumuştu.son durumunu bilmiyoruz bizde
125 ZN
06 ZN 181
benden sonra ninya ya ugramisiniz.. onu kacirdik bi ama nyse bakalm.. sonrakine daha kalabalik gideriz.. hatta containerlarin oldugu yerden motorlari iceri sokariz.. hem alper in karizmasi artar hem de osman abim bizi dover, rahatlariz bi..
Shakulin[/QUOTE]
siz gelin yeterki ben motorunuza yer ayarladım bile bi dahaki sefere tam girişe ( otomatik kapının oldugu yere ) çektiricem motorlarınızı
selamlar...
ben motora şöle bişiler düşünüyom ne dersiniz sizede gösterem dedim...
ben biraz fotoşopladım bu hale..
diyin bakalım...
yapılan değişiklikleri de söliyeyim de
arka koltuk iptal çamurluk aşaa uzatma..ve eksoz normali tek ben 2 çıkış lı diyom...
görüşlerinizi alayım...
ciddi ciddi düşünüyorum çünkü...
arka koltuğu iptal edip oraya ne koydun onu anlayamadım 2.ci egsoz yerine diğer tarafa koysan daha mı güzel olur ne ?
memooo dumur oldum ya eleman direk nokta atisi yapti ya durup duruken geldi adimla "calisma bitti arka taraftalar" felan dedi ben hala inatla tesaduf sanmaya devam ediyorum olayi
bi de pisti bos bulup 1-2-3 yaptim aninda guvenlikler coktu "yassah gardasim" seklinde :utangac:
rica ederiz, guvenlik arkadaslar da saolsunlar aninda sana ulasirdilar geldigimizi
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
muhah.. yaw sabah sabah guldurdun.. Allah da seni guldursun
zaten bizim adam da soyledi.. "bi bakti, sasirdi, sonra da gaz acti uzadi gitti" dedi.. demek sonunda mudahale etmis guvenlik..
abi sisi ii yaw.. artci flm da alirsin hem.. sosyallesme icin guzel seyler bunlar.. o diil de egsoz dusunulebilir.. ninya demis, diger tarafta olsa daha guzel durabilir bence de..
veya egsozun oldugu taraftan bakacak sekilde birakcan motoru
Shakulin
Hadi Ankara ekibi ben gidiyorum sağlıcakla kalın Hafta sonuna dönerim sanırım bi aksilik olmazsa.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Abi bencede sisi yi bozma, egzostuda iki taraftada dusunsen daha bi şık durur gibi geldi bana
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
hmm siz diyosanız bizde öle düşünürüz tek tek iki tarafa atarız ne yapalım...
zate bu fotoşopda olmasa ne yapcaz
çok iyi oluyo görüyoz nedir ne deeldir..
Tuuhh cuma ve pazar gunleri etkili yağıs diyo
mangal işini buraya taşıyayım dedim...
şimdi kaç kişi ciddi bu konuda bi sayalım...
1) erginbay
2)
3)
4)
.
.
buyrun bunlarda haritalar neresi olduğuna dair...
eskişehir yolunda istanbul otoban girişinden sonraki 2 ci üst geçitten sola girdik mi... o yol aynen götürüyo bizi istediğimiz yere...
çok güzel ve sakin bi yer ailecek geliyor insanlar ama biz geçen sefer 20 kişi gidince biraz da geç vakitli çıkınca bizden başka kimse kalmadı etrafta
etraf çorak görünebilir ama gideceğimiz yer çok güzel bi yer
GİDECEĞİMİZ MESAFE MESA PLAZADAN GİDİŞ GELİŞ 32 KM DİR
Valla Beni artçı alan olursa bende gelirim, Malum Motor Bakıma giricek 1 Ay da anca Toparlanır.
Abicim +1 benide ekleyin, juniors ben cok iyi degilim ama seni ben alabilirim. ama hafa sonu ciddi yagmur var diyo meteoroloji nin sitesi.
muhtemelen bütün tahminler yağışlı diyecek.. rayjay gelir yapar yorumunu şimdi ( rayjay entivi ye ) ben de gelirim mangal için güzel yelpaze olur benden
konuyu verdim de daha onay bekliyo
olmassa erteleriz ne yapalim motoshowdan sonraya
motoru sattım arkadaslar bugün 18 yasında bir arkadas aldı 1000 ytl dedik laf agızdan cıktı verdik hayrını görsün valla tertemiz motorumu verdim yani o kadar temiz bakmıstım kısmetse 1 kaç ay içinde iyi bir motor almayı düşünüyorum yada taksitle ayda 500 verebilecegim birileri olursa haber verin bana motorsuz kalmayım bu yaz
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)