bu akşam için başta osman abiye ve katılan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.allah kazasız belasız nice uzun seneler nasip etsin,kesene bereket osman abi.
bu akşam için başta osman abiye ve katılan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.allah kazasız belasız nice uzun seneler nasip etsin,kesene bereket osman abi.
Osman Abi eline sağlık yawww kesene bereket, bundan sonraki hertürlü ehliyet, sertifika, ne biliyim bilimum evrak işlerindeki kutlamalara hep varım abicim Güzel akşamdı, özlemişiz be ya, sonundaki yağmurda sanki sezon bitiyor, elinizi çabuk tutun der gibiydi.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
o kadar baklavadan sonra masaj salonu arayışlarına girmiştir bir kısım motorcu herhalde...birbirine sormalar, "bizim bi arkadaş gitmiş" ler vs...
ne akşamdı be yaa
ziyade olsun osman başkanım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, sohbetiniz herşeyden tatlıydı...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Osman abi, ehliyetin hayırlı olsun, Allah kaza bela ve vermesin. Kesene bereket.
Gecenin süpriz gelişmelerine ise kimseler değinmemiş... Yahu ne ıslandık ama, ne geceydi...
#sürenadam
Ben unutmuştum ne güzel şimdi ekrana bakıp yine gülmeye başladım millet deli mi bu diye bakıyo bana, vele baklava güzeldir ..
Hayırlı olsun Osman Abi tekrardan
http://webtv.hurriyet.com.tr/5/37992...i-attilar.aspx
Alın size masaj salonu baklavacılar
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
@trgy Gülme loo, ayıptır...
#sürenadam
Okadar baklavanın üzerine iykide bizi görmedi...
@trgy Vallahi ayıptır, insanlık hælidir, biraz empati yap loo
Peki köpeklere ne oldu ? Bir bana saldırdı (dişiydi ) 2 tanesi Hüseyin abiyi köşede kıstırmış, mekan tartışması üzerine dişlemişler...Onlara da mı baklava verdiniz?
#sürenadam
Neyse en azindan birimiz masaja gitti gitti gitmesine de biz de o arada islanmasaydik iyiydi Olm benim boyum kisalmis, cekmisim galiba ben dun yagmurda ya da bu tisort yavsamis biraz ve uzamis da olabilir
ANGARAJ
@ syanur
vele bız önceden çok yaşadık bu durumu ama bu kadar kalabalık bir gurubun mağdur olduğunu daha önce hiç görmemiştim
@gaccall
sen son ümidimizdin herkeste meraklı bir bekleyiş vardı ama sende de o şaşkın bakışı gördüğümüzde yıkıldık güruh olarak
Ankara Mt, noldu bizim baklava? Yagmurda ruzgarda balaklavasiz kalin, camasir makinaniz kireclensin bir gram kalgon bulamayin insallah.
Kalan az sayida baklava Yunusgil de rehin tutuluyor, zor gunlerde kullanilmak amaciyla
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)