Yaw seninki geldi aklima aslinda ilk once ama, simdi sen motoru kullaniyosun zaten, bir de benim senin motorla her durdugumda dusmemem icin Burhan Abi gibi apartman topuklu ayakkabi giymem lazim bunlari dusununce birak yaw dedim, ben ne dusucem, o dussun dedim
Cross da alinasi makinalardan ama sehirici icin biliyosun ki sm tercih ediyoz biz, ah bir drz dusursek var ya, hergun biryerlere ucarim ben onla, o zaman saglam koruma giymem lazim iste
Iste bu, Eskisehir de ki chopperci amcalarla ayni mantik, gobegi gordun mu capiri yapistir goren de her gobekli adama bedava capir veriolar sanir Hepsinin yeri ayri Turgayim, racing haric hepsinden alirim, racing rahatsiz, rahatima duskunum ben, oyle cok fazla egilip bukulmek istemiorum, sirtim agriyor, bobreklerime dogru beyle bir agri peydah oluyor yavrimm Hulk Hogan biyigini bir ara sakali kesmeden deneyebilirim, resimleri paylasirim
Benim ilk gozagrimdi naked, zamaninda senin er5 icin de az dolanmadim sahibinden sayfalarini, bizim Fatih Karakas' in Er5 i almak icin kredi hazirliklari bile yapiyodum kafamda ama cesaret edemediydim o donemde, sonra ne ulen o oyle su soguk mu diye elinin ucuyla suya dokunuyon, direk atla da gor soguk mu sicak mi dedim ve aldim Gerci iyi olmus almadigim, ilk motor olarak sakat bir alet er5. ER6n de o donemde hep gordugum, okudugum, ama pahali oldugundan hic dusunmedigim bir aletti, simdi de aslinda param yetmiyo kesinlikle ama iste kredi falan derken zorla bi tane alabilirim gibi gozukuyor. Allah kerim diyorum, hele benimki bir satilsin da. Gecenlerde Ankaradan bir ilan daha eklenmis, valla temizse gidip alayim diyorum ama para yok veresiye olmaz mi ki
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Ben niye fasulyeyim yaa, ben de puan almak istiyomm, ayrica benim motorun manevrasi gayet iyi, alirim aklinizi ama simdi satacam dusmeyim, er6n alirsam onla yaparim, yok yok onla da dusmeyim pahali olur, bunun dusmeden yapilani yok mu ben ona geleyim
ANGARAJ
Kimkana?'yı yapalım artık... Baklavasına...
Cruiser'cılar -10 san. averajla başlasın. Redbull kızları bedava içki dağıtsın. Şebnem Ferah da konser versin.
Özel "Umbrella Girls!" de isterim...
#sürenadam
Kizlar varsa ben de varim, bi koruma demiri takarim tamam ya nolcak
ANGARAJ
Hız yapacağımıza viraj-dönüş yapalım ne güzel Özellikle bazı arkadaşlarda anlayamadığım bir hız merakı var! heralde 200km/h ile kaza yapınca ne olduğunu bilmiyorlar!..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
Peki izlemesi bile kötü olan aşağıdaki motor kazaları hangi hızla yapıldı dersiniz?
Sadece 27km/h bence "en son 220 gördüm abi" lerden olmayın
Arkadaşlar aranızda kışın ankarada motorunu kullanan var mı ?
Abi sen 6n al gitsin zaten ne zamandır onu istiyodun, aklını çelen de o oldu ;) İçine sinmesi en önemlisi
Ben de aynen borç, kredi v.s. her şeyi tepeleme zorlayıp aldım. Öyle oluyor cidden. Ama şu an sezon bitiyor. Yani bence acele etme almak için; yok yere sıkıntıya girme. Biraz daha bekle fiyatlar da daha uygun olur hem
Ben her gezi olayında bas bas bunu bağırıyorum zaten, güzel virajlı yolları olan keyifli rotalara gidelim diye. Her seferinde ip gibi yollar ya da trafik çilesi rotalar çıkıyor =) Eee nereye gidiyoruz viraj yapmaya? )
Ben geçen sene Aralık'ın sonuna kadar binmiştim. Bu sene noolur bilemiyorum
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Arkadaşlar ismim Atilla.1969 doğumluyum.Yaklaşık 1 ay kadar önce ilk motorumu gv250mi aldım.Şu anda 250km deyim iş yüzünden rodajı dahi tamamlayamadım :( fazla uzatmayayım merhaba demek istedim
Macunhane-i Hümayun'da drag yapıyoz mu tavuk dürümüne ? Geçen sefer tadı damağımda kaldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Hoşgeldiniz , burayı takip ederek rodajınızı rahatlıkla tamamlayabilirsiniz bizi izlemeye devam edin
@trgy debriyajı kavramayı, gazı açmayı öğrendim diyorsun yani...
@yolcu114 Atilla bey hoşgeldiniz
Kışın ankarada motora binenin aklından şüphe ederim. Geçen kış yerler buz tutana kadar binmiştim. Okadar soğuğu yiyince tövbe etmiştim güya ama bu kış da kendi aklımdan şüpheliyim doğrusu...
#sürenadam
honda cbf150 Ankaralı dostlar buluşalım
şu kışın binme mevzusu beni de düşündürüyo...yaza ek olarak ceker kravat mevzusu da işin içine giriyo...
soğuğa karşı korunmak için şimdi masraf yapmak lazım...
kanvas ya da keten pantulla mümkün gibi görünmüyo sürmek...
özetle kışın binmek zor....hafta sonu binmelerine kışın motora binmek diye adletmiyorum...
@syanur
öğrendim ki öğrenilmiyormuş , kaçış yok illaki arka teker yanıma gelip bi selam veriyor mesele ondan sonrası
Ne kadar kalın giyinirsen giyin ankara kışında motor sürmek akıl karı değil hele ki işe gidip geliniyorsa sabah ayazında akşam soğuğunda .. ilerde acısı çıkar bi şekilde gerek yok , haftada 1 gün aküyü motoru bi yoklasak yeter =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Galibiyet üstüne yunusgil dürümü gibisi yok, istediğin yerde kartaş .
bülent yeni ilana çıkan er6n çok cazip görünüyo valla...şeytan yokluyo beni
bu adam türkçe bilmediğine göre böyle birbirine benzeyen iki sözcüğü aynı cümle içinde kullanamaz...almancada da iki kelimenin telafuzunun bu kadar yakın olma ihtimali yok gibi...yabi bu söz almanca olsa kulağa bize geldiği gibi gelmez, aynı etkiyi uyandırmaz...o zaman niye böyle bişey söylemiş anlamadım...zaten söylediği de genel geçer bi yargı...ya ne isteyecekti tabi kabiliyet isteyecekti...
neyse ben işime döneyim...
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)