Ya valla niyeti bozdum ama, aslında biraz para biriktirmek lazımdı, hertürlü kredi çekicem, önümüzdeki sene kredi ödemeyle geçecek, yollarda, gezilerde fazla yakmasın diye hep 90 la gidicem
Er6n den çok hoşlanıyorum, aramızda bir elektrik var ama henüz kendisine binip de test edemedim, er6f e de grenaj zırıltıları, kötü ayna performansı ve de tipi yüzünden çok sıcak bakmıyorum, yoksa genel olarak aynı motor sayılır, bunların dışında tam olarak aynı para olmasa da fazer olabiliyor
ama bana açıkcası çok kullanışlı gelmiyor, %90 şehiriçi kullanan ve yakıtı düşünen bi adam için fazer er6n den daha geride kalıyor, bi de düşük devirlerdeki düşük torku, bir de benim 600 lük makina kullanma hevesimle birleşince direk yüksek devir, çok benzin ve yüksek hız ve de kaza ihtimalleri olarak bana geri dönecek diye tırsıyorum, fazer kötü makina değil kesinlikle ama şimdilik bana fazla, kolay da satılıyor, sahibinden de 24 er6n, 147 fazer ilanı var yani
Aslında ikinci el değeri, yedek parça bulunabilirlik, satarken daha kolay satılması açısından fazer önde ama dediğim gibi bana fazla şimdilik. xj6 diycem, o da daha pahalı, daha yeni bir alet olduğu için. Er6n i de tavsiye eden çok adam yok aslında, makina güzel de, parça gerekirse, işin zor diyorlar. Bir de klasik bizim milletin napacan onu Fazer al bak 98 beygir onu yer yorumları var, onları kale almıyorum pek ama Fazer o paraya daha çok "motor" muş gibi geliyor bana ne bileyim, hala bir karar veremedik, ama ibre er6n den yana.
Yaw koyalı 4-5 gün oldu, öyle aklıma esti, şimdiden koyayım belki satılır, nasıl olsa kışın çok kötü havada ömotora binmem dedim,
gerçi arkadaşın mondial duruyor, muhtemelen onu çalarım gerekirse. Yani acelem yok, sezon başına kadar da biraz para biriktirmem lazım ki daha sağlam bir makina alabileyim. Zaten şunu alsam iyi olur dediğim bir iki er6 ya para yetmiyor, az km li olanlarına. öbürlerine de allah kerim, hele bi satılsın da acelem yok şimdilik.
Alabilirim belki, Ekime kadar bekliyorum tekliflerinizi