slm... Ankara MT uyuma....
slm... Ankara MT uyuma....
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
beyler işim bitince, 2 gibi motomax e gidip branda almayı düşünüyorum...eski branda bi sezonda follofoş oldu...bi kaç yerden yırtıldı vs...uyarısı ya da tavsiyesi olan var mı?
Kızılcahamam kaplıca sefası düşünüyorum...
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
ben motomax a gidiyorum..sonrasında eymir yapabilirim...ya da bi yerlerde takılabilirm kısa süreli...ciao
beklerim...
beyler günaydın...bu ne üzerine ölü toprağı atılmışçılık...
Ankara MT ikinci sayfaya geçiyodu şu anki müdahalede bulunmasaydım...
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yahu nasıl bir hafta sonuydu... Birisnin kınası, birisinin nişanı, diğerinin düğünü(Cumar-Cumartesi-Pazar)... Pazar günü tüm gün (gitmeyeceğim düğünün) gelin arabası şöförlüğü yaptım !
Haftasonu için gezme planlarım vardı... Özellikle maskeli zorro mustafadan özür dilerim, söz vermiş gibi oldum, haber de edemedim kendisine.
Bir daha "düğünde ne işim var benim yaaa" gibi büyük laf etmiycem.
#sürenadam
Cumartesi bir dugun, pazar aksami da baska bir dugune katilaraktan, ortalama dugun basina 7-8 bira icerekten (baska turlu cekilmiyor cunku) haftasonunu tamamladim. Kisir gecti biraz gezemedim ama haftaya kimse cikmasa bile tekbasima biyerlere gidesim var yani. Havalar gittikce bozuyor bilmem farkinda misiniz, hani tatli su motorcusu degilim ama yagmur camur oldu mu da kullanmaktan zevk almiyorum, cross kullanmiyoruz sonucta. Bu havalari degerlendirmek lazim.
Bu arada bu sabah Koroglu caddesine dogru cikan yokusta, sag seritte telefonla konusurken birden sinyal falan vermeden, tam da ben onu gecmek icin sol tarafindayken, sol seride gecmeye karar veren o zeka kupu hatunun kullandigi beyaz poloya ettigim kufurler heralde bir sayfayi doldurur burda, hatunun kendisiyle ve hatta yetmedi annesiyle hep beraber cok samimi oldugumuzu da soylemeden edemeyecegim kibar kibar
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Haftasonunu boş geçtik madem geniş katılımlı bir haftaiçi buluşması yapalım.
Yok lan oradaki 1milyoncu iyi biliyor yunusgil park'ı. Ama google'a da etiketlesek iyi olur.
#sürenadam
bakım-onarım için 2000 metrekare açık alan
park yeri, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkı,
5 liraya tavuk dürüm+ayran
yeşilin griyle buluştuğu yer
yunusgil park
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
beyler motoru ilan koyuyorum....ilgilenenler için
5000 km cbr 250..tricolor
dün aldığım yeni brandasıyla birlikte 8700 TL
beyler haftaya pazartesiye kadar ben yokum benim yerimede selam söyleyin yunusgil parka
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)