o değilde turgay senin facebuk yok heralde baksana o bile soruyor bana bu kim diye
o değilde turgay senin facebuk yok heralde baksana o bile soruyor bana bu kim diye
ANGARAJ
Kim neyi soruyomuş yav facem de yok foto falan koyuyosunuz işyerinde göremiyoruzda ,ekranı bozuk telefon kullanıyomuş gibi hissediyorum karambole yazıyorum ha =)
ben kimseyi ekliyemiyorum facebooktan :D:D cezalıyım ...
Boşverin Facebook'u... Dış mihrakların işlerin bunlar hep...
Bizim fotoları da birileri paylaşsa ya azcık ?? Okadar çadır kurduk, tuvalet sırasında bekledik, Ankara MT yazdık pankartlara
#sürenadam
Beyler şurda fotolar var bakın bakalım
Adamlar benide çekmişler sağolsunlar
http://www.eskisehirenduro.com/forum...043#post_80043
Bende kendi kendime aha la f650 bak diyodumki yazıdan farkettim
ANGARAJ
Ana, asıl beni çekmişler, yakın çekimdeki benmişim meğer, tarih atmışlar üzerime
Moruk, KLR yi istemeye gittiğimiz abi, bu abi değil miydi??
#sürenadam
Tekerinize sağlık,sağsalim,kazasız,belasız eğlenip geldiniz..bizi de mutlu ettiniz...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Harbi lan ikimizide tutturamamış beceriksiz herif seni ikiye bölmüş benide akrabanın çektiği fotolara döndürmüş yine..
Uzaktan daha mı yaraşuhlu görünüyom nedir...
O fotodaki bizim klrci abi değil sanki yahu ismini ben hatırlamıyorum ama adı Murat ise bu kişi o olabilir..
Erhan eline sağlıkçok güzel kareler..
ANGARAJ
Festival gerçekten harikaydı.Organizasyon gayet düzenli, katılım yüksekti.Seneye daha da keyifli olacak gibi.Sizinle de çok ters yerlere kurulmuşuz,görsem gelirdim
So far, so good... so what!
beyler şimdi motorların mekanik işlerini, prensiplerini, yolda kalsak sorunun ne olduğunun teşhisi, geçiçi çözümlerin ne olabileceği gibi noktaları nasıl öğrenebiliriz...mümkün olsa pedere beni sanayiye, motor ustasına çırak ver diyecem ama maalesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
beyler 15 eylül de serhat Kılavuz teorik, kapalı alan eğitimi ve yol eğitimi veriyomuş...sanırım 3 gün..sitesinde ya da facebook sayfasına tam olarak ilan etmedi ama tarih 15 eylül olacak sanırım..ben şehir dışındayım o tarihlerde..ilgilenenler takip edebilir...
ERhan en güzel yolu yurtdışı kaynaklı sağlam bir forum bulup her gün takip etmek vakit buldukça geçmişe doğru uzanmak başlıklarda. Özellikle Amerika forumları çok çok iyi bu konularda. Nerdeyse her işi yapabilecek birlgiye ulaşabiliyorsun. Tek sorun onların 2 saatte yaptığı işi ilk kez yaptığın için 4-5 saatte yapıyosun o kadar :p
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Cahilliğime verin, Serhat Yavuz kimdir ? Netten biraz baktım ama buradan tanıyan birileri varsa tanıtabilir mi? Eğitim için daha detaylı bilgiyi de bekliyoruz...
#sürenadam
Eline alet edavat almadan kurcalamadan kırıp dökmeden öğrenilmiyo bir de el yatkınlığı olması lazım ,yıllardır sürekli okuyorum forumları ama teoriden öteye bir gelişme yok =) Kurcalamadan olmuyor o eller tırnaklar yağ içinde kalacak illa ki .
Serhat Kılavuz sürüş akademisinin sahibi. İstanbul'da asıl ama arada Ankara'ya gelip kurs veriyor. Bildiğiniz 1-2günlük ileri sürüş eğitimi. Bunları başarı ile tamamlayanlarla 3.gün uzun yol eğitimine çıkılıyor ve sertifika veriliyor. O da kasko'da 50%'e varan indirim sağlayabiliyor. Yamaha Baydar ile anlaşmaları var sanırım. Oradan da bilgi alabilirsiniz.
Aynen öyle ;) Ama garanti nedeni ile bakımlar hariç her türlü sorun ve modifiye için forumlarda araştırma yapıp, servis kılavuzlarının da yardımı ile kendim daldım hep motorlarıma ;) İnsan yavaş yavaş öğreniyor bi de kendin yaptığın zaman bir işi daha çok siniyor içine ve bir sorun çıkarsa da nerde ne yapıldığını biliyor oluyorsun ;)
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Bu arada beyler var mı bu h.içleri (yarın hariç) iş çıkışı gezmeyi düşünen? Ya da H.sonu içi bir gezi planı olan? Daha sezonun kapanmasına var erkenden pes etmeyin
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)