O değilde dün gece sabaha kadar nöbetteydim, gündüz akşama kadar gezdik (ama iyi oldu) şimdi yine nöbetteyim.
Gözlerim kan çanağına döndü yauuu. Biri benim yerime ağlasın kendime üzülecek halim kalmadı. İnşallah gece iş çıkmaz
@Bülent69 nolu arkadaşımızdan sizler için gelsin...
Köpeklere Fısıldayan adam Vol.1
ANGARAJ
alla alla ulen bu kuvvet macunu yuzunden oldu bu bulent69 da, hayir milletin agzina yapisacak sonra, yani birsey degil sanki 69 dogumluymusum havasi yaratiyor ondan yani, yoksa bir sakincasi yok tabi
itos pacosun tirnaklarinin ve dislerinin izleri hala kollarimda duruyor, biraz sert bir tokalasma oldu bizimkisi O degil de butun gun keyfi en gicir olan buydu valla, iki sampiyon ekmek yiyip yatti durdu golgede, bi isin ucundan tutmadi bee
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Herkese selam.. Ankara MT Eskişehir'e kimler gidiyor? Liste yapsak mı ne dersiniz...!
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Bencede bi liste yapılması lazım...
Bülent;
Erhan??
---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
Unutmadan erhan çadırı 40 a almışım hacı kdvsiz fiyatı orda bide kargo parası vermiştim 3.5 lira..
Hatta burdan da duyurmuştum ucuza çadır var diye ama sallamamıştı kimse
ANGARAJ
Yunus
bu festivallerde motosiklet kitapları falan satan stand vs. açılıyor mu ? Bugün OMM'ye
1)''RoadCraft" kitabı
2) "Tam Hakimiyet" (Total Kontrol - Lee Parks) kitabını satın almak istiyorum diye mail attım.
Motoron dergisinede
3) ''Bileği Bükmek II'' kitabı için e-mail attım.
Ama bu kitaplar fuarda stand açılır ve satılır ise benim için alırmısınız? Gelince ve/veya bu akşam gitmeden parasını vereyim...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Yarın sabah 7' de Eskişehir yolu opet -kafes fırın'dan teker dönecek ;
-Okan Hoca
-Erhan
-Bülent
-Turgay
Kadro şimdilk böyle görünüyor, dönüşte buğra ,şener ve koray da katılır bize büyük ihtimalle.
-Okan Hoca
-Erhan
-Bülent
-Turgay
-@Azgın Teke
-Ünalx yz
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Amannn tanrımmm. Gozlerime inanamıyorum, oda ne, kuş? Uçak? Füze? Superman? Hayırrr, o bir azgın tekeee koca endulusuyle biz olumlulerin arasına katılıyor,yol daha da zevkli olacak senle kardeşim benimm.
Gaccall strikes back =) Ben de bugün mat ve lastik tamir spreyi aldım ne olur ne olmaz diye , çadır kıtlığı var ama sorun değil biraz da eskişehir ayazı yeriz alışkın olmadığımız şey değil , olmadı bir çadıra en fazla kaç kişi sığabilir rekor denemesi yaparız
hadeeeee vatandaşşşşş ucuza hiç kullanılmamış uyku tulumu ve az kullanılmış çadıra gelllll...eskişehir ayazında totoşun soğukta kalmasın
beyler selamlar;
az önce farkettim ki, dizliklerim şu an serviste bulunan arabamın bagajında kalmış..yarın eskişehir e gelecek gruptan elinde fazladan dizlik olan varsa buluşma yerine getirebilir mi?
teşekkürler, görüşmek üzere...
-Okan Hoca
-Erhan
-Bülent
-Turgay
-@Azgın Teke
-Ünalx yz
-Selçuk
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
bilegi bükmek II sende bil kitabı da var video'su da mail adresini verirsen kitabı sana mail atarım ilk buluşmada cd olarak da verebilirim. yolun benim iş yerine düşerse orada hallederiz çayımı da içmiş olursun nasıl dersen
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Eskişehir festival için Yetişemeyen veya katılmaya karar veren olursa 0532 595 yirmidört 81 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Kaskta Bluetooth lu kulaklık var. Sorun olmaz...
Allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız gidin dönün.
Tatildeyim yoksa kampları kaçırmam...
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)