Ankarada düzenlenen kortej varmı arkadaşlar. Bilgisi olan varmı.
Motosiklet Sevdalıları,30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsun.
Eskişehir festivali başladı, sanırım Buğra ile Şener bugün geçecekler, yarın da ben Kocaeli'nden yola çıkıyorum, çoğunluk Cmrtsi mi gelecek Ankara'dan?
Suan kizilcahamam milli parktayiz. 2 - 3 kisi katildi, toplam 8 kisiyiz. Okan abi de aradi ve katilacagini soyledi
Buğra ve Şener Balıkesir'den geçiyorlar, sanırım Buğranın motorunda bir sıkıntı varmış, haber aldıkça buradan paylaşırım...
büyük çoğunluk cumartesi çıkıyoruz sanırım...öğlen 11 gibi orda oluruz herhalde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
akşam yunus parkta toplaşıyor muyuz beyler? eskişehir işini detaylandıralım, uzun zamandır sizleri de görmiyorum iyi olur iki lafın belini kırarız...
Cumartesi kaçta çıkmaz
Motordaki sorun tıkanan hava filtresiymiş, kaşifler yola devam ediyor 1-2 saate Eski'de olurlar...
bugun aksam bı organızasyonunuz varmı ark .?
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
beyler her ne kadar yunus cep telefonunu açmasa da 19.30 da yunusların parkdayız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Eskişehir Motosiklet Festivali için Cumartesi günü 07:00 da hareket ediyoruz. Gelmek isteyenler en geç 06:45 de Eskişehir yolu Opet içerisinde bulunan Kafes Fırın da bulunmalıdırlar. beypazarı ,nallıhan üzerinden olacak rotamız.
Ark bahceli tunali kzly trfnda oln varsa ulssn gzyrm 507 5035618
motor arıyorum tdm850 virago5,35 gibi tanıdık warmı satan
Sonunda bir etkinliğe katılabildim. (kızılcahamam gezisi) Gerçekten çok değerli insanlarla tanıştım. İnşallah en kısa zamanda çekilen fotoğraflarda paylaşılır.
Gerçekten vakit nasıl geçti anlamadık. Tekrarı nasip olur inşallah.
Arkadaslar hemen resimleri bekliyoruz ona gore...
cumartesi kimleri arayabilirz eskişehir de ...
Taze çıktı fırından
benim çektiklerimi paylaştım diğer arkadaşların fotolarını da bekliyorum
https://www.facebook.com/media/set/?...3753968&type=1
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)