Çok iyi olur çok da iyi güzel olur 10'da yunusgil
Çok iyi olur çok da iyi güzel olur 10'da yunusgil
Herkeze İyi Akşamlar Arkadaşlar;
foruma çok fazla zaman ayıramıyorum...yarın özel bir gün bi etkinlik varmı diye bakayım dedim...Yarın 30 ağustos...Türkiyenin Bir çok şehirinde kortej konvoyları ooluyor..Bizim Ankarada Neden Böyle Bir organizasyon içine Girilmedi Anlayamadım..Sanki Ankaradaki Motorsikletciler olarak Biras Eksikmiyiz neyiz anlamadım...Şimdiden İyi Yolculuklar...
arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/
son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...
Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.
Festival Programı:
6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik
7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER
8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER
9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış
Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
slm dostlar yrn ıcın bı organızasyon varmı 30 agustos kortejı fılen
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
son güncelleme kızılcahamam - baraj gezisine katılacaklar...
1) makseli ( Mustafa )
2) talip33 ( Talip )
3) Wozy ( Ozan )
4) Osman...
5) ..
6) ..
midem rahatsızlandı ve büyük ihtimalle yarın da devam edecek. fakat geziye gelmeyi ihmal etmiyorum. Boş ve sağlıklı olanlarıda bekleriz
9 da burası https://maps.google.com/maps?saddr=K...p=1&sz=16&z=10 veya https://maps.google.com/maps?saddr=K...p=1&sz=16&z=10 dan geçcip gideceğiz.
saat 9:20 gibi teker döner. telefonum 536 87 yü zonb ir 6 4
değişik yazma stili için kusura bakmayın ama herkeslere ( kişisel bilgi paranoyaklığı ve güvenlik için ) tavsiye ederim
..
mehmet kardes varmı oyle bı organızasyon
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Hocam kalkış 9:00 batıkent carf. mu?? kızılay mı??...Neyse ben SAAT kaçta İSTANBUL yolu göksu parkı kavşağında olayım onu söyleyin teşekkürler...9:20 kızılaydan çıksanız 9:50 İSTANBUL yolu göksu parkı kavşağında iyi mi???
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Valla Tuğra Hocam Bende Yeni Dahil oldum Konuya..Fakat Bi Organizasyon Yok Yarın İçin sanırım...Arkadaşlar Kızılcahamam planları yapiyorlar..
30 Ağustos zafer bayramını kutluyoruz, Hep Şehitlerimizi anıyoruz, hemde terörörü protesto ediyoruz...
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimiz için sadece 2 saatinizi feda ederek bu etkinliğe katılmanızı istiyoruz...
Ankara'da ki bütün motorcuları bekliyoruz..
30 Ağustos perşembe günü saat 09:00 da Sıhhiye çok katlı otoparkın tam karşısında toplanıyoruz...
bana uyar kardesım
Kızılcahamam Eğrekkaya Barajı Gezisi — yarın, 09:00 . Sonradan gelmek isteyen, katılmak isteyenler vs olabilir. Telim: 0505 643 39 83
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
yunus 20 liraya nerde buldun la çadır..o fiyata şemsiye yok adam akıllı...
turgay senin dediğin mat battaniye oayı da mantıklı ama ne bileyim böcek sinek adamı rahat uyutmaz gibi...
bi de ben sırt çantası takınca arka selede adam akıllı yer kalır mı bilmiyorum nasıl sığdıracaz o kadar malzeme...
http://www.decathlon.com.tr/TR/dag-k...ari-181363431/
Bunlar 2 saniyede kurulan modeller ama senin için taşıması biraz gıcık olacak, çünkü yuvarlak olarak katlanıyor, yani bildiğin daire şeklinde oluyor katlandığında ve çok küçük bir daire değil Yunus daki de buna benzer bir modeldi sanırım, en azından bizle kaldığı kampa getirdiği böyle bir modeldi, kurması kaldırması kolay da işte taşıması sana biraz dert olabilir.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Arkadaslar suan eryamani gectikten sonraki shell deyiz. Cay iciyoruz, gelen varsa beklyoruz
---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Tekrar yola cikiyoruz
---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 10:04 ----------
Ozan i bekledik ama tlf felan yok
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)