teşekkürler r3n.henüz motorum yok.mayıs içinde ehliyet ardından motor alıcam.kafamda 3-4 marka var henüz kararımı vermedim.
teşekkürler r3n.henüz motorum yok.mayıs içinde ehliyet ardından motor alıcam.kafamda 3-4 marka var henüz kararımı vermedim.
ogretin oyniim, yanniz soliym attigimda sekip yandaki kulvara felan gidio top ona gore
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
çok tatlı oyun beeaa ama benim gücüm yetmiyo sanırsam
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Arkadaşlar yeni motorumun pazarlığını yaptım.Kaporasını verdim haftaya noter satışını alıp 1999 model bir honda Transalp sahibi olacağım inşallah
Bende Bilmiyorum bakarsam uygularsam sanırım öğrenirim işin pirlerinden
yok abi guc ile hicbi alakasi yok olayin.. hadi halter olsa dedigin gibi de , bowlingde olay tamamiile teknik ve bol miktarda calisma..
vay.. hayirli olsun..
ya ben de merak ediyorum boyle 8-10 yasinda motor alinca ne kadar masraf cikariyor rutin olarak.. sende canli sekilde gorcez bakalm..
Allah kazadan eladan korusun..
Shakulin
2003-2004 de 1993 pegaso kullanmıştım masrafım sadece zincir kiti oldu.Transalpin zincir kiti iyi, lastikler iyi, bir yağ ve filtreleri değiştirip(zaten her motor için sezon başlarında rutin bakım)binmeyi düşünüyorum motoru 30000 de olduğu için masraf çıkaracağını sanmıyorum.Hep beraber göreceğiz bakalım
abicim ben de 99 suzuki marauder almıştım...
bi güzel bakım yaptırdım 80 ytl verdim...
14500 de idi...ve ustanın dediğine göre başka hiç bi sorunu yoktu sapasağlam makine dedi...
bide alanyadan geldiydi motor...
ama mesela benim lastikler çatladı iyicene onu deeştirmem lazım
oda 160 yuro ikisi
bide eksozun içini boşaltmış saolsun eski sahibisi pancar motor gibi ses yapıyo...onu deeştirem dedim 800 yt gibi bi rakam çıkınca hiç ellemedim mesela
başka da hiç bi sorunu yok...
geçen vites değiştirmiyo diye bi sorun var diyodum...
gittim götürdüm adam bana sen değiştiremiyon dedi...
harbiden öyleymiş debriyaj ayarını yükseltti biraz....
şimdi sorun yok...
motor temiz ise bi sorun çımıyo kanaatindeyim...
bi görüşebilsek de pancar motor nasılmış dinletsem size...
valla iyi o zmn ya.. ben de uzun vadede oyle dusunceler icindeyim de bakalm hayirlisi..
yamaha dragstar 1100 kullandim, inanilmaz bi sesi var.. ama oyle bir sese susturucu delinerek ulasilabiliyor mu bilmiyorum.. bi de ondan indikten sonra benim cbr nin seni cikmiyo gibi geldi.. uzun yolda flm kulaklari acitir bence oyle pat pat patt..
sen iyiles gorusuruz insallah..
Shakulin
Toplantılara katılamadığım için konuşma fırsatı bulamadım.Motoshow programını netleştirdinizmi nasıl ve ne zaman gidiliyor.
Gidiliyomuymuş....Ben herkes bağımsız gidiyor biliyodum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
genel kani cmt gunu fuarda toplanip kakara kikiri
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
müdür ben genel kanı dışı bir insan olduğum için pazar fuarda olacağım bir aksilik olmaz ise ilgilenenlere duyurulur
benim fuar programim belli degil.. insallah gelebilirimm..
ben bugun motorumla beraber disarda idim..
balaklava yi evde unutmusum, o guzel olmadi ama kar-yagmur dinlemeden 4 mevsim gidiyo bu cibir masalla
Shakulin
fuarın süresi bence cok kısa böyle bir fuar 2 gün olurmu ya yap bir hafta gelen giden olsun 2 günde izdiham olacak orda kımse keyfini çıkaramayacak bence.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)