Bana uyar da bayram gezmelerinin bitmesini bekliyorum 6 yi bulacak o da ondan sonra ancak ;)
Var mi baska bu aksam ustu bi gezi yapalim diyen?
Bana uyar da bayram gezmelerinin bitmesini bekliyorum 6 yi bulacak o da ondan sonra ancak ;)
Var mi baska bu aksam ustu bi gezi yapalim diyen?
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Abi baktım kimseden ses yok bende tek başıma kaçayım dedim şu meşhur Çubuk'taki karagöle pek aman aman biyer değilmiş ama gidip görülebilir yolları fena köy yolu birde toprak dökülmüş heryere baya temkinli gitmek gerekiyor.
Yarın için yapalım bişeyler Kurtboğazı yada başka biyer farketmez???
Bu arada canavar satılık düşünen olursa Ankara grubundan yatması kalkması yok 2012 model 7500'de fiyata bakarız
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
vallahi UĞUR hocam bende şehir içinde kısa bir gezi planlıyordum SUPHİ (suprize) arkadaşım arayınca otoyoldan gazladık beraber keyifli bir gün oldu geçen sefer sizlerle oldugu gibi hep beraber
tekrar gideriz hocam bu arada yarinki kurtbogazı planı nasıl olacak saat kaç hareket nerede toplanılacak?
Yolu uzatan ben oldum evet murat haklı ama değdi en azından;)
yok canım ne yolu uzatması çookk da güzel ve keyifli bir gezi oldu söyledigim gibi Trabzon gidelim de atlar gelirim vallahi her türlü uzunn yollara varım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
arkadaşlar yarin ne yapıyoruz kurtbogazına gidiliyormu neye karar verdik kimler gitmek istiyor ?
evet arkadaşlar kurtboğazı görünen 3 kişi kesin gelenler bir daha yazsın çok azız, 5 kişi olsa minimum güzel olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi 21-08-2012 - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20-08-2012 23:33 ----------
Arkadaşlar sonradan görenler-gelmek isteyenler olursa beni 0505 643 39 83ü arayabilirler. Yarın saat 11 de Batıkent Carrefour yanında buluşuyoruz.
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Tamamdır haberlerşiriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Uğur ulusanda tanıdığın varmı bu ikici ele sıfıra bakan?
sıfır er6n yada ikinci ellerinde 2007 zx6r var ikisinede takas almıyorlar ya
dedim varsa tanıdık bi konuşsak kaan diye biriyle konuşuyorum ben ama pek ümit yok
millet okan abi hafta sonunda onunla birlikte kızılcahamam'a gidecek herkese köfte ısmarlıyormuş
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)