bi knuda bilginize danışmak istiorum ankarada bildiğiniz a2 ehliyet veren uygun fiyatlı bi sürücü kursu war mı 19 mart a kdr bu işi halletmem gerekte çok sağolun yardımkarınız için
bi knuda bilginize danışmak istiorum ankarada bildiğiniz a2 ehliyet veren uygun fiyatlı bi sürücü kursu war mı 19 mart a kdr bu işi halletmem gerekte çok sağolun yardımkarınız için
r3n ne oldu potansiyel alıcı almadı mı motoru ???
merak ettim...
masallah diyelim yaw.. satilmadan once aman dursun yerinde vidalar.. :]
vidalar kopegin olsun canim kardesim..
hesabi da belese getirebilirdik anatolya da ama siz eglenmeyi tercih ettiniz.. alla alla
valla ben gelmek isterdim ama malesef bugun cesitli islerim var..
ne zamandir bi tiyatroya gitmek istiyorum.. aslinda MT-Ankara Tiyatro Gecesi mi yapsak ?
sizce de guzel olmaz mi ?
imacosfx, insallah oyununuz sorunsuz ve guzel gecer..
selametle..
o da iyimis
dusunuyo adam.. bakalm hayirlisi..
Shakulin
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
arkadaslar bugun fazlı koc,ruzgar mehmet ve topal huseyın kocun iskitlerdeki dukkanı basmaya gıttım daha dogrusu gıttık.....huseyınle bırbızımıze karsılıklı telde küfür ettık....bana gelde gs500ü nasıl alıyosan al dedı....bende yarın gelıyom öyle bı alacamkı motoru dedım....aldım yanıma 6-7kişi bastık dukkanı....ama oda hazırlıklıydı oda 2 araba adam getırmıs....tabı benım adamlar onlardna üstün cıkınca bısey yapamadılar......bende gs500 ü aldım yukledık arabaya getırdım eve..tamır işlerini kendım halletcem.....ama o topal hüseyının ötekını bacagınıda ben kırmazsam serefszmmmmmmmmmmm...........
ama eyce bı gun gecırdım....ınsallah yarın sehır dısına cıkmazsam bobını halletcem ve ortalın tozunu attırmaya baslayacam......
@bahadinli ne ettiniz öyle yau
@erginbay abi eleman 1800 e alacaktım öyle bir hissiyata kapılmıştım, vitesleri de şak diye geçmezse diye endişe ediyorum dedi,bende düşün dedim
bu arada ulusan da bi tane çok temiz er6n var siyah, plakası da ayarlamış gibi 06 ev .. , ona bi niyetlendim ama maddi olarak çok zorlayacak gözüktü vazgeçtim, motoru satıp bir süre motorsuz kalmayı göze almadan büyütemez görünüyor benim durum
[QUOTE=R3N;596525bu arada ulusan da bi tane çok temiz er6n var siyah, plakası da ayarlamış gibi 06 ev .. , ona bi niyetlendim ama maddi olarak çok zorlayacak gözüktü vazgeçtim, motoru satıp bir süre motorsuz kalmayı göze almadan büyütemez görünüyor benim durum[/QUOTE]
mankenlerle gezip tozarken iyidi motor almaya gelincemi zorluyo
125 ZN
06 ZN 181
a2 için kursa yazıldım mayıs gibi alıcam.kursun adını yazmıyorum.reklam olmasın.merak ettiğim ankarada bu gezilere katılan bir kaç kişi mi sadece.sayısını bilmiyorum ama ankarada ki motorcuların katılımlarının daha da artabileceğini düşünüyorum.
r3n hala grand eagle mı kullanıyosun.memnunmusun.2.el , 0 fiyatı ve servisleri hakkında bilgilerini paylaşırmısın.
Arkadaslar biz gecen sene çok sık bulusurduk Anatolia cafede benim işlerim dolayısıyla mesai saatleri uymadıgı için buluşmalara gelemiyorum. Ben bilkent Rollhouse da çalışıyorum Teknik eleman olarak. mesai saatlerimiz bazen :11.30-21:00 bazen de 15.30 : 24.00 gibi oluyor hafta içi izin kullanabiliyorum o sebeple uzun zamandır gelemiyorum. Eger bir gün Bowling oynamaya gelirseniz tanışırız. Hafta içi perşembeleri izinliyim o gün de kimseye uymuyor o yüzden gelemiyorum. Motoru değiştirmeye kararlıyım Juniors dan almak istiyorum motoru ama gel gör ki mesai saatlerinden dolayı ugrayamıyorum.
EĞER İSTERSENİZ BİR BOWLİNG TURNUVASI AYARLAYIM hEP BERABER GELİN HEM BULUSALIM HEM DE EĞLENELİM. 45 OYUN UZERI ADAM BAŞI 5 YTL OLUYOR. KATILIMCI NE KADAR FAZLA OLURSA O KADAR GUZEL OLUR HEM 1.Cİ OLAN KİŞİYEDE BİR KUPA HEDİYE EDERİZ. ANI OLUR . DÜŞÜNÜRSENİZ ROLLHOUSE DA BEKLİYORUM. İSMİM ALPER GECEN YIL BULUSMALARI BEN AYARLARDIM PRO O ZAMANLAR ASKERDEYDİ . BEKLİYORUM ARKADASLAR.
SEVGİYLE KALIN.
güzel fikir bana da uyar
İstanbul'u gezdim geldim, hafta sonu toplaşırsak anlatırım. Diğer fuar kaçındaydı yau?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
pro hosgeldin , haftasonuna toplantı başlığı açalım , hatta mail gönderelim güvercin ucuralım katılım artsın
ninya nın fikir güzelmiş
deniz benim motorun ikinci el ederi 2300 ama 2200 e bırakanlar da var , sıfırı 3500 (plaka ruhsat dahil) , memnunum , servisleri suzuki servisleri , masai grand eagle diye de bi başlık var ordan da takip edebilirsin , toplantılarda ayrıntılı paylaşırız
vay.. 3 sene once ben de odtu bowling takiminda idim.. hatta ferdi ligde de oynadim bowling.
simdilik ara vermis durumdayim da bakalm belki geri donus olabilir.. bizden fatih, erdem flm devam ediyorlar oynamaya.. butun camiayi taniyorum zaten ABK durumlarindan dolayi
acaba var miydiniz siz ben yogun bi sekilde antremanlara gelip ligde oynuyorken ?
kesin taniyorumdur o zmn..
guzel olur ama house ball ile atmak uzer beni.. top alsak da ustad gediz delse, delicesine oynasak, muhtesem falsolar versek.. ahh eski gunlerdeki gibi olsa sahane olur
nyse uzatmiim ben..
saygi + sevgi..
Shakulin
cuma aksamları olursa süper olur
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)