Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Benim izin çıkmayınca bodrum-marmaris gezisi iptal oldu gidemiyorum.
    Bayramın 2-3.günü bir gezi olursa bende katılmak isterim.Yer mekan farketmez

faruk abi nabiyimm sen gidecen biz burdayız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bülentcim ,

Hani bana sormuştun ya yol eğitiminde neler öğretiyorsunuz diye hemen bir örnek vereyim. "SOLA DÖNECEK BİLE OLSAK SOLA DÖNECEK ARAÇLARIN SOLUNDA DURMUYORUZ".
    Hatırlat bir dahaki görüşmemizde güzel kulaklarını çekivereyim kardeşim.

Sevgilerimle
    Keşke Türkiye de herkes dönecekken sinyal verse bir de arada bırakılacak o iki metre mesafe arkanda bekleyen taksiciler tarafından Kamyon sığar ilerle muamelesi yapılmasa

Eskişehiri iyiden iyiye ben de düşünmeye başladım Hiç gitmedim motorla ve çok güzel bir şehir haline geldiğini söylüyorlar hem de motofest hemde bulutsuzluk özlemi bilem var Allah ne deyimm hem de 236 km
    ejlover bunu beğendi.

talip333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    Alıntı talip333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çamkoru var uzun zamandır gitmedim. Önceden ailece gider piknik yapıp balık tutardık şimdi ne alemde bilmiyorum
    https://maps.google.com/maps?saddr=a...z=10&via=1&z=9

burada da karagöl var, ışık dağının dibinde linkteki yağcı hüseyin köyünün sağında
    https://maps.google.com/maps?saddr=a...p=1&sz=14&z=14

yakın yerlere örnek kurtboğazı, beypazarı.
    uzak yer olsun derseniz eskişehiri de görebiliriz ben de gitmedim hiç. Bu kadar saydım ama günü denk gelecek de gidebilecek miyim bilemiyorum
    beyler bunlara baktınız mı? Selçuk da bunları söylemişti:
    Alıntı SEÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bayramın 2. ya da 3. günü söyle güzel bir gezi yapalım mı? SÜNNET GÖLÜ'ne
    http://maps.google.com/maps?saddr=An...t=m&mra=ls&z=9

Ankaradan gelecekler için;
    Ayaş, Beypazarı, Nallıhan dan sonra Mudurnu'ya geliyoruz. Mudurnu'ya girmeden Göynük istikametine devam ediyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km.

İsterseniz otobandan Bolu Doğudan çıkıp şehir merkezinden Mudurnu istikametine devam ediyoruz. Mudurnu'ya girmeden BP benzinlikten sağa Göynük yoluna dönüyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km.

ne yenir içilir bilmiyorum ama araştırıyorum. illa ki buluruz bir yer oteller falan varmış. büfe de vardır olmadı ekmek arası yapar oraya gidince yeriz

Şöyle birşey de olabilir kısım kısım da ayrılabilir, birinci gün şurası ikinci gün burası vs de olabilir..
    **[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
    Ankara Motosiklet Sevdalıları
    https://www.facebook.com/groups/329295930541118/

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim izin çıkmayınca bodrum-marmaris gezisi iptal oldu gidemiyorum.
    Bayramın 2-3.günü bir gezi olursa bende katılmak isterim.Yer mekan farketmez

faruk abi nabiyimm sen gidecen biz burdayız
    üstad dün hava 1500 dü kısa mesafe gezecekleri ezerken

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allahin sopasi mi diyelim, nazar mi diyelim, ne diyelim Mustafa

Bayram zamani gezecekler burdan falan duyurursaniz uygun olanlar gelir, katilir bence, misal ben
    makseli ve ejlover bunu beğendiler.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

SEÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    hoşgeldin bizim bankacının da (turgay) dediği gibi takipte kalın bizimle kalın

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizimle takılacak mecburen

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

kaşınız gözünüz oynamasın arkadaş. hoplaya zıplaya gidecez işte yok lastik eski, yok motor küçük cc, yok km fazla, yatak yok, böcük çok demeyin. accık delikanlı olun.....nasıl veriyorum gazı iyi mi? aslansınız, gidersiniz, motorcuya mekan yol fark etmez devam edeyim mi? ))
    lan bu kadar yağdık gürledik evde hatun carlarmış ben gelemezmişim dilinizden kurtulamam valla. yazarken de kendi ipimi de çekiyorum aslında ama başladık bi kere
    Okan Sinan Ocan, Satharian, Wozy ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...

tirbison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    Simdi eskisehir gezisinin tam tarihi nedir? ben anlamadim, onumuzdeki uc gun icinde gidecek olan var mi? :D

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı tirbison adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Simdi eskisehir gezisinin tam tarihi nedir? ben anlamadim, onumuzdeki uc gun icinde gidecek olan var mi? :D
    Evet beyler tarihi rotayı gidecekleri netleştirelim lütfen , bakarsınız sizlere bir süpriz yapıveririm
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

TATACROW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T gt 250 r
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet beyler tarihi rotayı gidecekleri netleştirelim lütfen , bakarsınız sizlere bir süpriz yapıveririm
    ben cumartesi gidecegim ... gitmek isteyenler varmı ... cumartesi gidip salı dönecegim eee memleket nedeolsa :D:D

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı tirbison adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tr-tr.facebook.com/events/389610231094167/?ref=nf

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Ben de cumartesi gitmeyi düşünenlerdenim eğer bir aksilik çıkmazsa , sabah erkenden yola çıkılırsa 3 saatte yolu alırız gibime geliyor. Bayramda da bir şeyler yaparız ramazan çok verimsiz geçti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evet arkadaşlar 20-30 yıllık memurlar varken bize bayramda izin almak olmazmış,vay anası be arkadaş
    valla mosmor aldum)

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Sanırım Eskişehire Ankaradan gidecek baya kişi var, buradan çıkacak olanlar onlarla irtibata geçerse belki daha keyifli bir gezi olabilir;
    Facebook sayfasından alıntı!

"arkadaşlar ankaradan gelmek isdiyoruz rüzgar mehmet motosiklet kulübü olarak inşallah, gelmek isdeyenler katılabilir, beni arayın 0533 3717353 - adem"

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım Eskişehire Ankaradan gidecek baya kişi var, buradan çıkacak olanlar onlarla irtibata geçerse belki daha keyifli bir gezi olabilir;

"arkadaşlar ankaradan gelmek isdiyoruz rüzgar mehmet motosiklet kulübü olarak inşallah, gelmek isdeyenler katılabilir, beni arayın 0533 3717353 - adem"
    isDiyorlarmış kesin giderler.
    erro bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Arkadaşlar,

Dün bir arkadaşımla konuştum, kamera getirtmişm. 32 GB hafıza kartı falan destekliyormuş, hd çekim, 60 m. ye kadar gece görüşü, vantuzlu. Arkadaş ZX12R' a takmıştı, vantuzu sayesinde kaska ya da bilimum yerlere takılabilir. Fiyatı 295 TL dedi, ilgilenenlerin dikkatine.

Motosikleti
    S&T gt 250 r
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

saat kaçta gibi nereden buluşup yola çıkılacak?

Motosikleti
    kawa zl 600/ ktm lc4/ kawa 636/R1/ szki gsxr1000
    turgay slm esk cumartesı sendemı gıdeceksın 1 eylulde ?
    --- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı TUĞR@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    turgay slm esk cumartesı sendemı gıdeceksın 1 eylulde ?
    Bir aksilik çıkmazsa öyle yapmayı düşünüyorum , burda da cumartesi gitmeyi düşünenler ağırlıkta zaten ,birlikte gidilir .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Beyler bu arada Gençlerbirliği sezonluk maraton kombinesi 100 TL kredi kartına taksit imkanı da var sanırım , daha önceki sezonlarda da almıştım oldukça eğlenceli oluyor arkadaş grubuyla maç izlemesi, ben yarın almaya gideceğim bilgilerinize sunulur.

Motosikleti
    S&T gt 250 r
    1 eylülde de gidecegim eskşehire ... bu haftasonuda bayramda eskşehire gideceklerden ahber yok mu?

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı TATACROW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 eylülde de gidecegim eskşehire ... bu haftasonuda bayramda eskşehire gideceklerden ahber yok mu?
    müdür bu hafta sonu ya da bayram da eskişehire gidilecek diye kimseden muhabbet çıkmadı..sadece bayramda ufak çaplı gezi olabilir dedi bi kaç kişi..katılmak isteyen varsa beklerim falan dedi...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)

Bu Konudaki Etiketler