Benim izin çıkmayınca bodrum-marmaris gezisi iptal oldu gidemiyorum.
Bayramın 2-3.günü bir gezi olursa bende katılmak isterim.Yer mekan farketmez
faruk abi nabiyimm sen gidecen biz burdayız
Benim izin çıkmayınca bodrum-marmaris gezisi iptal oldu gidemiyorum.
Bayramın 2-3.günü bir gezi olursa bende katılmak isterim.Yer mekan farketmez
faruk abi nabiyimm sen gidecen biz burdayız
Keşke Türkiye de herkes dönecekken sinyal verse bir de arada bırakılacak o iki metre mesafe arkanda bekleyen taksiciler tarafından Kamyon sığar ilerle muamelesi yapılmasa
Eskişehiri iyiden iyiye ben de düşünmeye başladım Hiç gitmedim motorla ve çok güzel bir şehir haline geldiğini söylüyorlar hem de motofest hemde bulutsuzluk özlemi bilem var Allah ne deyimm hem de 236 km
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
hoşgeldin bizim bankacının da (turgay) dediği gibi takipte kalın bizimle kalın
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
bizimle takılacak mecburen
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------
kaşınız gözünüz oynamasın arkadaş. hoplaya zıplaya gidecez işte yok lastik eski, yok motor küçük cc, yok km fazla, yatak yok, böcük çok demeyin. accık delikanlı olun.....nasıl veriyorum gazı iyi mi? aslansınız, gidersiniz, motorcuya mekan yol fark etmez devam edeyim mi? ))
lan bu kadar yağdık gürledik evde hatun carlarmış ben gelemezmişim dilinizden kurtulamam valla. yazarken de kendi ipimi de çekiyorum aslında ama başladık bi kere
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Simdi eskisehir gezisinin tam tarihi nedir? ben anlamadim, onumuzdeki uc gun icinde gidecek olan var mi? :D
Ben de cumartesi gitmeyi düşünenlerdenim eğer bir aksilik çıkmazsa , sabah erkenden yola çıkılırsa 3 saatte yolu alırız gibime geliyor. Bayramda da bir şeyler yaparız ramazan çok verimsiz geçti.
evet arkadaşlar 20-30 yıllık memurlar varken bize bayramda izin almak olmazmış,vay anası be arkadaş
valla mosmor aldum)
Sanırım Eskişehire Ankaradan gidecek baya kişi var, buradan çıkacak olanlar onlarla irtibata geçerse belki daha keyifli bir gezi olabilir;
Facebook sayfasından alıntı!
"arkadaşlar ankaradan gelmek isdiyoruz rüzgar mehmet motosiklet kulübü olarak inşallah, gelmek isdeyenler katılabilir, beni arayın 0533 3717353 - adem"
Arkadaşlar,
Dün bir arkadaşımla konuştum, kamera getirtmişm. 32 GB hafıza kartı falan destekliyormuş, hd çekim, 60 m. ye kadar gece görüşü, vantuzlu. Arkadaş ZX12R' a takmıştı, vantuzu sayesinde kaska ya da bilimum yerlere takılabilir. Fiyatı 295 TL dedi, ilgilenenlerin dikkatine.
turgay slm esk cumartesı sendemı gıdeceksın 1 eylulde ?
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Bir aksilik çıkmazsa öyle yapmayı düşünüyorum , burda da cumartesi gitmeyi düşünenler ağırlıkta zaten ,birlikte gidilir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Beyler bu arada Gençlerbirliği sezonluk maraton kombinesi 100 TL kredi kartına taksit imkanı da var sanırım , daha önceki sezonlarda da almıştım oldukça eğlenceli oluyor arkadaş grubuyla maç izlemesi, ben yarın almaya gideceğim bilgilerinize sunulur.
1 eylülde de gidecegim eskşehire ... bu haftasonuda bayramda eskşehire gideceklerden ahber yok mu?
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)