Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Prometheus beni gezdir hoca
Evet Anıtkabire gidelim önce, Ata'yı ziyaret, ordan garaj diye bi mekan varmıs bizim mekan, oraya akalım, ordan sen seçersin başka bir yer bilmiyorum ?
Comfirmation Bias
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Merhaba Ankara MT..
Selamlar.. Dün Rize'den bir koca otobüsle 40 kişi yola çıktık.. Ve sağ salim bugün Ankara'dayız.. Şu anda Başkent Öğretmenevi'nden yazıyorum.. Gezi programımızda TBMM ve sonra da Anıtkabir var..
Şimdi gelelim işin özüne..
Sevgili dostlarım..
11 Mart 2007 (Yarın) Saat 14.00'te Mamak - Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "İPSİZ RECEP (Emice)" oyunumuzu sahneleyeceğiz..
Kuvay-i Milliye dönemlerinin anlatıldığı, yaşatıldığı bu güzel oyunda siz motosiklet tutkunu abilerimi de görmek isterim.. Oyunda "Hamza" rolündeyim.. Hepinizi bekliyorum.. Selamlar, Saygılar, Sıhhatler..
Bı sorun oldu sanırım 13:45 de ordaydım kımse yoktu nese sağlık olsun
kardeş o anatolyadaki buluşmayı dedi sanırım alınma lütfen ben de karadenizliyim
yarın ben gelemem ama umarım diğer arkadaşlardan gelenleriniz olur.
baya gezdik bugün rayjay , shakulin , juniors ve ben .. bide sanırım rene kafeye gelmiş bizi sormaya bekle gelirler demek yerine kovalamışlar kendisini 14:30 da anatolyadaydık sonra gezdik , rene kardeş kusura bakma
bu arada benim motora iyi dedikçe nazar değiyor , plakalığın tek vidası düştü , kısa farımda yandı , babamı kandırma aracı olarak kullanırız hiç olmazsa iyi tarafından bakmak lazım
Prometheus Helal diyorum hoca ve cekiliyorum..
Comfirmation Bias
toplamda 3250 km de iki vida kaybetmiş durumdayım
plakalık motorun parçası değil yalnız alper abi sonradan takılıyor
abi satılmazsa seneye 1500 falan bakarız sana olur abi yabancımısın
tuh be ben olsaydım orda hemen bıtene vıda uydururdum baı yaw.....
olur abı yaaa....ınsanlık halı....sen gene 2 tene bıda kaybetmısın....ya bıde benım gıbı kasıslerde yavaslama yerıne gaza bassan ne olcek......motoru orda bırakıp bısıklet gıbı gıdersın sanırım......
ben top case ıle yarısmıstım bı ara......ulen bı zıpladım kasıten baktım benı gecmıs gıdı.....ulen nereye gıdıon dedım koptum yakalım meretı....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)