Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    12 kişilik yer ayırrtım kendi adıma (Erhan ÜNAL)

koray listede yok la gelmioy mu hem gidelim diyo hem gelmiyo...

bu arada yarım saat önce orda olunması gerekiyo gençler...

1-selçuk
    2-erhan-erro
    3-yunus - gaccal
    4 bülent-bülent 78
    5- turgay- trgy
    6-buğra-buberk
    7-hüseyin-nezih77
    8-celal
    9-şener
    10-Talip

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alacam o er6n i alacamm ama Yunus yallisi kafami celiyo, bu arada encok ben mi geliyom olm ilk koseyi bana verdin gelmiyim mi lan he gelmiyim mi, istenmiosak gelmiyelim olm, hayir eve yuk olmamak adina siz de yemek de yemiyorum yani daha ne yapayimmm
    olurmu lem öle şey.Duymamış olayım takılıyoruz şurda birbirimize
    ANGARAJ

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Malesef gelemiyorum, benim garajda birileri 2-3 tane şişe kırmış, tam çıktığım yol cam kırığı doluydu, motoru çıkartamadım o yüzden, temizleyemedim de sabah, gelemeyeceğim malesef

Motosikleti
    tracer 900
    Len Ankara felsefe klubu uyeleriii,

bu arada encok ben mi geliyom olm ilk koseyi bana verdin gelmiyim mi lan he gelmiyim mi, istenmiosak gelmiyelim olm, hayir eve yuk olmamak adina siz de yemek de yemiyorum yani daha ne yapayimmm
    alınma la bak ben hiç alınıyom mu

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 kişilik yer ayırrtım kendi adıma (Erhan ÜNAL)

koray listede yok la gelmioy mu hem gidelim diyo hem gelmiyo...

bu arada yarım saat önce orda olunması gerekiyo gençler...

1-selçuk
    2-erhan-erro
    3-yunus - gaccal
    4 bülent-bülent 78
    5- turgay- trgy
    6-buğra-buberk
    7-hüseyin-nezih77
    8-celal
    9-şener
    10-Talip
    yine de yazayım da kayıt altına alınsın bari;
    + 11-Taylan

erhan keşke 15 kişi falan yapsaydın sonradan mutlaka gelenler olacaktır.işi garantiye alsaydık.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhan keşke 15 kişi falan yapsaydın sonradan mutlaka gelenler olacaktır.işi garantiye alsaydık.
    abi kızıyorum işte adam şuraya iki kelam yazmaya üşeniyo musur nedir...?
    söylesin amk ben de gelebilirim net değil falan desin kesin değilse...yeni mevzu da değil 2-3 gümlük mevzu....

tamam 15 kişi yapıyom o zaman ben...

biliyorsun durumu gezi olacak deriz 5 kişi gelecek görünür en az 13 kişi oluruz.ankara ekibinin klişesi

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malesef gelemiyorum, benim garajda birileri 2-3 tane şişe kırmış, tam çıktığım yol cam kırığı doluydu, motoru çıkartamadım o yüzden, temizleyemedim de sabah, gelemeyeceğim malesef
    olum ne adamsın ya..motorsuz gelemiyon sanki anasını satayım...

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biliyorsun durumu gezi olacak deriz 5 kişi gelecek görünür en az 13 kişi oluruz.ankara ekibinin klişesi
    abi gezi de sıkıntı değil...yollar geniş sıkıntı yok da burası sayıyla iş yapıyo işte...

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    alınma la bak ben hiç alınıyom mu
    Alınır mıyım olm bu yüzsüzlükle ben Derviş e biraz duygu sömürüsü yapıyom ki eve gittiğimde hizmette kusur etmesin Yerimiz hazır olsun

Harbiden be Koray, atla gel olm, Buğra motorla gelmiyo mu, eve bırakır seni, hem bize gönderdiğin o videoyu da Buğra üzerinde deneyebilirsin işte kardeşim
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    tracer 900
    Harbiden be Koray, atla gel olm, Buğra motorla gelmiyo mu, eve bırakır seni, hem bize gönderdiğin o videoyu da Buğra üzerinde deneyebilirsin işte kardeşim
    bu çapırcılar nazlı oluyo benim anladığım kadarıyla hacı..baksana hepsi bi alem...seni de çapırcı zannedebilirler ama gönlünde yatanı herkes biliyo malum

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Aga videoyu tamamen yanlış anlamışsın, oradaki sıska çocuk sizin 250 likleri temsil ediyor iri olansa benim tosunu yani diyor ki fazla kaşınmayın kaldırıp yere vururum çaktın...
    Şaka bir yana benim garajda 3. seferdir şişe kıran .iç .urusunu yakalarsam hakkaten şiddet uygulayacağım bu sefer!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

bu çapırcılar nazlı oluyo benim anladığım kadarıyla hacı..baksana hepsi bi alem...seni de çapırcı zannedebilirler ama gönlünde yatanı herkes biliyo malum
    Senin yakışıklıyı cam kırığı dolu bir yerden sürersen ben de nazlı olduğumu kabul edicem, anlaştık?
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Aga videoyu tamamen yanlış anlamışsın, oradaki sıska çocuk sizin 250 likleri temsil ediyor iri olansa benim tosunu yani diyor ki fazla kaşınmayın kaldırıp yere vururum çaktın...
    Şaka bir yana benim garajda 3. seferdir şişe kıran .iç .urusunu yakalarsam hakkaten şiddet uygulayacağım bu sefer!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Senin yakışıklıyı cam kırığı dolu bir yerden sürersen ben de nazlı olduğumu kabul edicem, anlaştık?
    dostum ben sabah toplantıya geç kaldığım halde zincir yağlamış adamım kaldı ki 5 metre yanında da araba duruyodu da motoru tercih ettik....alırdım süpürgemi temizlerdim cam kırıklarını...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250

Valla korayım ben cam kırığı falan pek sallamıyorum lastikler garantili ne de olsa yarılsa dahi direk yollayıp yenisini alabilirim kaldıki o kadarda kötü yerlerden geçtim hiçbi sıkıntıyla karşılaşmadım ve patlamadı dahi tekerim hani en nihayetinde Pisiklet lastiği değil üstündekiler bu yüzden istersen daha fazla nazlanma

dostum ben sabah toplantıya geç kaldığım halde zincir yağlamış adamım kaldı ki 5 metre yanında da araba duruyodu da motoru tercih ettik....alırdım süpürgemi temizlerdim cam kırıklarını...
    evli adam kendini nasıda belli ediyor arkadaş yaa
    Satharian bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evli adam kendini nasıda belli ediyor arkadaş yaa

Alınır mıyım olm bu yüzsüzlükle ben Derviş e biraz duygu sömürüsü yapıyom ki eve gittiğimde hizmette kusur etmesin Yerimiz hazır olsun

bülocum sen her geldiğinde elin dolu geldiğin taktirde(pasta,börek,kuru pasta,yemek vs.vb.) bu evde sana hizmette kusur edilmez.
    tabi bu tüm diğer arkadaşlar için de geçerlidir

Motosikleti
    tracer 900
    beyler iftardan yarım saat önce orda olmaya özen gösterelim...

sanırım bi grup yunusların ordan toplu hareket edecek...bi kısımda bağımsız gelecek...

rezervasyon ERhan Ünal adına...

görüşmek üzere...

talip333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    İyiki gitmişim o trafiğe deydi gerçekten. Çok iyi vakit geçirdim. Arkadaşların hepsi gerçekten tertemiz pırıl pırıl insanlarmış tekrar teşekkürler arkadaşlar. Detayları yazarsınız zaten gelince çaldır demiştiniz buraya yazayım dedim :D

Motosikleti
    Suzuki DL650 vstrom
    Arkadaşlar hepinize merhaba motorsikletimin cc si düşük biraz ama motorsikletimle dalga geçmenize bozulmam sizlerle en kısa sürede tanışmak isterim EĞER KABUL EDERSENİZ TABİİİ....
    nezih77 ve pinkkuvars bunu beğendiler.

Alıntı talip333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyiki gitmişim o trafiğe deydi gerçekten. Çok iyi vakit geçirdim. Arkadaşların hepsi gerçekten tertemiz pırıl pırıl insanlarmış tekrar teşekkürler arkadaşlar. Detayları yazarsınız zaten gelince çaldır demiştiniz buraya yazayım dedim :D
    valla talip bu gün banyoya girmiştim.hep derim,temizlik imandan gelir.
    GaCCaLL ve talip333 bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler