Hafta sonu için planlanacak il dışı ve çevresi gezilere katılabilirim..
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
hacı aspava görüşme kabul etmiyo...
hacı mekan aspava dedik işte..soslu soğanlı dedik...bülent si sorsun o zaman iftar vakti sıkıntı oluyo mu diye...?
ankara nın baştan başa gitsek motorla 30 dkk.
geçen gölbaşına da kısa sürede vardık.
adam motor sürdüğünün keyfine varamıyo bilem
eee o zaman yarın işçıkışı aspavada buluşuyoruz öle mi?
ANGARAJ
Radyolarını yeni açanlar için gelsin o zaman;
Yarın iş çıkışı direkt aspava'ya hücum, masa bulan otursun ve şeytan çatlatmaya başlasın.
akköprüde buluşup gölbaşına gideceğiz yada istanbul yolu üzerinden gelenleri alırız k.hamama gideceğiz deseniz esat kadar ters gelmiyor, şehir içi trafiğini sevmiyorum. Ayrıca motor hala rodajda olduğundan öyle çok da gaz açamıyoruz @buberk. Motorun basacağı da belli zaten Biraz daha üstüme gelirseniz aspavanın içine motorla girerim asabımı bozmayın
09.08.2012 Perşembe; yıldız aspava soslu soğanlı dürüm,iftar buluşması...
1-selçuk
2-erhan-erro
3-yunus - gaccal
4 bülent-bülent 78
5- turgay- trgy
6-buğra-buberk
7-hüseyin-nezih77
8-?
aspavayı aradım yarın tekrar arayıp rezervasyon yaptırıyorum.saat 14:00 a kadar kesin listeyi yapmamız gerekiyor masa sandalye açısından.mesela şu an hiç yer yokmuş
Cuma olaymış çok iyi olurdu
Tabi ki böyle de bir realite var saygı duymak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Ben katılamayacağım fakat tam sayı belli ise Özçelik Aspava'da (yanyana olan 3 aspavanın biraz ilerisinde caddeyi kesen sokakta) sizin için yer ayırtmayı deneyebilirim ;)
Müdür sen şu telefonu değiştirene kadar yazma artık valla gözümüzü bozacaksın =)
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)