Olm o aspavalar iftarda karaborsaya dusuyo, millet yerini falan satiyo o derece
Olm o aspavalar iftarda karaborsaya dusuyo, millet yerini falan satiyo o derece
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bizim evin oradaki pideciden bile iftara yakın bir şey almak için uzun süre sıra beklemek gerekiyor ki merkezi yerlerdeki lokantaları düşünemiyorum bile, o yüzden mekanı iyi seçmek lazım, ramazanda çok aç kaldığımız oldu daha önce, çorba gelmez-gelir pide gelmez-kaşığı kendin alırsın falan...
aslında bizim her zaman gittiğimiz gençlik caddesindeki piliççide iftar zamanı problem olmuyor hiç kaçdır orda iftar ediyoruz ama bir aspava gibi değil tabiki onuda belirtmek lazım...
ANGARAJ
Hamamönünde de takılabiliriz, orda meşhur bir esnaf lokantası ( oktay ) var biraz salaş ama yemekleri çok lezzetlidir, ardından hamamönünde çay kahve muhabbeti keyifli olabilir restore edildikten sonra çok güzel oldu oralar, ya da geleneği bozmayıp gençlik caddesinde takılabiliriz.
iş yerimiz bakanlıklar ya aslanım...
hacı en meşhuru yıldız aspava değil miydi..behzat ç nin de çekildiği...en sonda mıydı la o...?
valla her yer yer açısından sıkıntı olur bence...bilmioyrum aspava rezervasyon yapıyo mu?
birde burda 1,5 döner 18 lira beyler...bence doyuruculuktan da uzak..tadı güzel elbette...ama salata patates ve ayranın dibine vurmak gerekiyo fiyatı çıkarmak için...patates de şansınıza sıcak gelirse ne ala..
onun yerinde ilerisinde devrez denilen bi yer var...oraya da bakılabilir...ya da emekte çukurağa sofrası var, ki kebapları iyidir...
http://www.oburcan.com/devrez-durum-evi-ankara/
Hacı yıllardır en sondakine gideriz hangisi hiç bilmem =) Yer konusunda sıkıntı olur ,rezervasyon da yapmazlar sanırım erkenden oturacaksın anca öyle, çukurağa güzel diye duyuyorum ben de hep gidilebilir ama şimdi kaç kişi gelecek belli değil nasıl yer ayırtıcaz hep sıkıntı.. bize gençlik caddesi yolu görünüyor anlaşılan, fazla kasmadan öyle mi yapsak ne ?
ya tavuk yedirmeyin yahu ben ayrıca orayı begenmedim zorla hizmet ediyorlar geçen ki neydi öyle çatal gelmez, su istersin gelmez eleman dövecekti neredeyse sipariş veriyoruz diye. iş'den erken çıkan masa kapar. ben 7 de çıkıyorum bi koşu burdan giderim. hadi gelenler barnak kaldırsın.
1-selçuk
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
O zaman ben de işe motorla gelip erkenden geçerim ;
1-selçuk
2-turgay
haftaya cumaya erteledim abi o işi bidaha git gel olmasın deyuu ordan direk memlekete geçicem
abi senin dediğin yer germeç piliç o gün turgayın ısrarı üzerine oraya gittik yoksa onun karşısında populer's piliç var oranın dürümü süperdir ve fiyatıda gayet uygun ayrıca kaç iftardır ordayız yer konusunda bi problem olacağını sanmıyorum kaldıki karar verilirse direk adamdan yer ayırtadabilirim ben..Birde sadece tavuk yok orda köftesi vssi iskenderide mevcuttu yanlış hatırlamıyosam.La erhan ne yediydin sen orda mesela?
ANGARAJ
arkadaşlar sizinle olduktan sonra yer önemli değil, ekmek arası kaşar da yerim kaldırımda, ben size uyarım. bakmayın öylesine takılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
beyler ben motora zenon takacam ama çift satılıyor biliyorsunuz, bana 200tl ye patlıyor. haa derseniz ki yahu tam bende düşünüyordum, fırsat bu fırsat selçuk arkadaşım'la beraber bende zenon takayım motoruma, ışıldayayım daha görünür olayım sizinle seve seve zenon'umu paylaşırım.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Afiyet bal şeker olsun... Şu buluşmayı MÜBAREK Ramazan ayı içinde MÜBAREK gün olan CUMA (10.08.2012) yaparsanız bende kaldırımda selçuk'un yanına oturur kaşar ekmek yerim...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
09.08.2012 Perşembe; soslu soğanlı iftar buluşması
1-selçuk
2-erhan-erro
3-yunus - gaccal
4 bülent-bülent 78
5- turgay- trgy
6-buğra-buberk
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
beyler perşembe dedik diye ben ayarlamalarımı ona göre yaptım..
ayrıca cuma akşamını da sayısı henüz belli olmayan bir sap grubuyla harcamak istemiyo olabilirim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)