Çok güzel iyi olur Hatta 20 tl yi geçmezse dahada iyi olur
Çok güzel iyi olur Hatta 20 tl yi geçmezse dahada iyi olur
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
selam ben alican askerim şuan motor aşıyla yanıyorum ehliyetimi aldım ankarada bana yardımcı olcak ders vericek birileri lazım ön ayak olacak birileri çıkarmı çok merak ediyorum.12.08.2012 de biticek askerliğim yardım lazım anlıyacağınız.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Lastik düşmanı şuberk için gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=20Xsa...eature=related
(Yüksek çözünürlükte izleyiniz)
selamın aleyküm tüm ankaralı motosiklet severler; ramazanınız mübarek olsun
formu ara ara takip ediyorum fakat iş yoğunluğu nedeniyle aktivitelere katılmam mümkün olmuyor, arkadaş çevremde de motor kullanan ne yazık ki yok.
Boş vakitlerimde tek tabanca takılıyorum bu gün az daha abbas yolcu olacaktım arazide turlarken virajı alamadım şarampolün tadına baktım.
Allah'tan bende bişey yok da motorun gidon eğildi.
Verilmiş sadakamız varmış demekki. Hava değişimi olsun derken boyut değişimi alıyoduk az daha.
Anladım ki meskun mahalle dışına yanlız gitmek iyi bişey değilmiş aga.
Siz organizasyonu yapın ben fizana da gelirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
[QUOTE=ibrahimdoğan;2770806]selamın aleyküm tüm ankaralı motosiklet severler; ramazanınız mübarek olsun
formu ara ara takip ediyorum fakat iş yoğunluğu nedeniyle aktivitelere katılmam mümkün olmuyor, arkadaş çevremde de motor kullanan ne yazık ki yok.
Boş vakitlerimde tek tabanca takılıyorum bu gün az daha abbas yolcu olacaktım arazide turlarken virajı alamadım şarampolün tadına baktım.
Allah'tan bende bişey yok da motorun gidon eğildi.
Verilmiş sadakamız varmış demekki. Hava değişimi olsun derken boyut değişimi alıyoduk az daha.
Bir toplanyıya gel cemalini görelim
Evren motoru sattı meskün mahal dışına eküri aranıyor.
Eşlik ederiz inşalllah
Bu arada geçen kapulukaya yolunda azdaha bende diskalifiye oluyordum.
Sadaka iyidir...
Geçen birisi daha dile getirmişti şöyle boş bir alanda kendimize pist hazırlayalım da oynayalım moturlarımızlan.
Böyle slalom tarzında falan mini parkur yapsak da süre falan tutsak dönsek falan bence sürüş kabiliyetimiz önemli ölçüde artar diyorum. trafikde yanlızken düşüp kalkmakdan çok daha güvenli olur bence
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
crosscu ark haymana yolu uzerıned gölalan restorantı gectıkten sonra ballıkpınar koyu var yol uzerınde konya kopeklı yolundan saga dondukten sonra 10 km ya var ya yok tfm nın kendı arazısı var orada ucretsız orada surus yapabılır atlayıp zıplayabılır tırmanabılırsınız duyuru
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
http://www.facebook.com/efendisiz06
facebook profılım eklemek ısteyen arkdaslarım ekleyebılır
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Birşey kalmamış, şafak-4 diyorsun yani Ankaraya dönünce buluşmaladan birisine katılın, illaki faydalı şeyler öğrenirsiniz diye düşünüyorum!
Ben de cuma olması taraftarıyım, hafta içi geç yatınca ertesi sabah ölüm oluyor bana ama kaçırmakta istemem iftarı açıkçası!
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
cuma yapmayalım la benim kurs var perşembe iyidir
Bide erhan narıyodun la sabah sabah bizim mahallede sen?
ANGARAJ
Esat taraflarından geçen olursa Bülent mesela =) bi yer ayırtsın en sondaki aspavaya ,sıkıntı yaşamayalım sonra .
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)