Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Çok güzel iyi olur Hatta 20 tl yi geçmezse dahada iyi olur
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    G3 PİYADE TÜFEĞİ
    selam ben alican askerim şuan motor aşıyla yanıyorum ehliyetimi aldım ankarada bana yardımcı olcak ders vericek birileri lazım ön ayak olacak birileri çıkarmı çok merak ediyorum.12.08.2012 de biticek askerliğim yardım lazım anlıyacağınız.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

yunem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni gt 250 Naket
    Alıntı myimmortal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam ben alican askerim şuan motor aşıyla yanıyorum ehliyetimi aldım ankarada bana yardımcı olcak ders vericek birileri lazım ön ayak olacak birileri çıkarmı çok merak ediyorum.12.08.2012 de biticek askerliğim yardım lazım anlıyacağınız.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Öncelikle hayırlı teskereler Emin ol ki bütün arkadaşlar bilgilerini senle seve seve paylaşacaklardır.Aramıza hoşgeldin.

Bu arada sesim cıkmıyo diye burayı kontrol etmiyorum sanmayıngözüm herzaman formda Bülocan gene buldun yemegi :D:D:D
    pinkkuvars ve Wozy bunu beğendiler.

Motosikleti
    G3 PİYADE TÜFEĞİ
    Alıntı yunem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı teskereler Emin ol ki bütün arkadaşlar bilgilerini senle seve seve paylaşacaklardır.Aramıza hoşgeldin.

Bu arada sesim cıkmıyo diye burayı kontrol etmiyorum sanmayıngözüm herzaman formda Bülocan gene buldun yemegi :D:D:D
    h.bulduk şimdiden teşekkürler

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Lastik düşmanı şuberk için gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=20Xsa...eature=related

(Yüksek çözünürlükte izleyiniz)

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    hoşgeldin alican

ibrahimdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Cross 150
    selamın aleyküm tüm ankaralı motosiklet severler; ramazanınız mübarek olsun

formu ara ara takip ediyorum fakat iş yoğunluğu nedeniyle aktivitelere katılmam mümkün olmuyor, arkadaş çevremde de motor kullanan ne yazık ki yok.

Boş vakitlerimde tek tabanca takılıyorum bu gün az daha abbas yolcu olacaktım arazide turlarken virajı alamadım şarampolün tadına baktım.

Allah'tan bende bişey yok da motorun gidon eğildi.

Verilmiş sadakamız varmış demekki. Hava değişimi olsun derken boyut değişimi alıyoduk az daha.

Anladım ki meskun mahalle dışına yanlız gitmek iyi bişey değilmiş aga.

Motosikleti
    G3 PİYADE TÜFEĞİ
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin alican
    hoş bulduk..

cemalozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye bişey yokki o trafikte sadece park edecek yer sıkıntı yoksa ivedikten 1. caddenin oralardaymış galiba hüseyin başkanın dediğine göre...

hiç bilmiyorum bak hatta ben o haftasonu konyada bile olabilirim.... haftaiçi mi yapsak napsak ya sahur organizasyonu olmayacaksa haftaiçi yapmak mantıklı ama haftasonuda olursa turgayın teklifi daha mantıklı sanki??

batıkentte alternatif güzel bi mekan söyleyin tartışalım açık oturum yapalım beğenirsek gelelim hem celal abiyede yakın
    Siz organizasyonu yapın ben fizana da gelirim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

[QUOTE=ibrahimdoğan;2770806]selamın aleyküm tüm ankaralı motosiklet severler; ramazanınız mübarek olsun

formu ara ara takip ediyorum fakat iş yoğunluğu nedeniyle aktivitelere katılmam mümkün olmuyor, arkadaş çevremde de motor kullanan ne yazık ki yok.

Boş vakitlerimde tek tabanca takılıyorum bu gün az daha abbas yolcu olacaktım arazide turlarken virajı alamadım şarampolün tadına baktım.

Verilmiş sadakamız varmış demekki. Hava değişimi olsun derken boyut değişimi alıyoduk az daha.

Bir toplanyıya gel cemalini görelim
    Evren motoru sattı meskün mahal dışına eküri aranıyor.
    Eşlik ederiz inşalllah
    Bu arada geçen kapulukaya yolunda azdaha bende diskalifiye oluyordum.
    Sadaka iyidir...
    buberk bunu beğendi.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastik düşmanı şuberk için gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=20Xsa...eature=related

(Yüksek çözünürlükte izleyiniz)
    Geçen birisi daha dile getirmişti şöyle boş bir alanda kendimize pist hazırlayalım da oynayalım moturlarımızlan.
    Böyle slalom tarzında falan mini parkur yapsak da süre falan tutsak dönsek falan bence sürüş kabiliyetimiz önemli ölçüde artar diyorum. trafikde yanlızken düşüp kalkmakdan çok daha güvenli olur bence
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen birisi daha dile getirmişti şöyle boş bir alanda kendimize pist hazırlayalım da oynayalım moturlarımızlan.
    Böyle slalom tarzında falan mini parkur yapsak da süre falan tutsak dönsek falan bence sürüş kabiliyetimiz önemli ölçüde artar diyorum. trafikde yanlızken düşüp kalkmakdan çok daha güvenli olur bence
    Katılıyorum , kuru kuru trafikte yol yapmayla refleks ve manevra kabiliyeti gelişmiyor pek.
    TUĞR@ ve buberk bunu beğendiler.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok mantıklı. Benim de aklımda boş alanlara gidip birşekilde antrenman yapmak geçiyor ama öyle kafada kalıyor işte...
    TUĞR@ ve buberk bunu beğendiler.
    #sürenadam

Motosikleti
    kawa zl 600/ ktm lc4/ kawa 636/R1/ szki gsxr1000
    crosscu ark haymana yolu uzerıned gölalan restorantı gectıkten sonra ballıkpınar koyu var yol uzerınde konya kopeklı yolundan saga dondukten sonra 10 km ya var ya yok tfm nın kendı arazısı var orada ucretsız orada surus yapabılır atlayıp zıplayabılır tırmanabılırsınız duyuru
    --- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:

talip333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    Alıntı ibrahimdoğan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamın aleyküm tüm ankaralı motosiklet severler; ramazanınız mübarek olsun

Anladım ki meskun mahalle dışına yanlız gitmek iyi bişey değilmiş aga.

A.S geçmiş olsun hocam, ben de aynı dertten muzdaribim tek başıma anca bakkala çakkala gidiyorum. İnş tanışıp arkadaşlarla şöyle gezi vs birşeyler istiyorum ramazandan sonra. Bakalım iftarı napacaklar uyarsa gitmek istiyorum

Motosikleti
    kawa zl 600/ ktm lc4/ kawa 636/R1/ szki gsxr1000
    http://www.facebook.com/efendisiz06
    facebook profılım eklemek ısteyen arkdaslarım ekleyebılır
    --- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:

Motosikleti
    -None-
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aspavada soslu soğanlı yesek ya hatta sahurda da aynısından yesek =)
    soslu soğanlı çok iyi olur
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cumartesi benim için uygun değil, kurum arkadaşları ile iftarımız var, hafta içi (cuma) olursa katılabilirim )
    Hele ki cuma olursa tam süper olur

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Birşey kalmamış, şafak-4 diyorsun yani Ankaraya dönünce buluşmaladan birisine katılın, illaki faydalı şeyler öğrenirsiniz diye düşünüyorum!

Alıntı Satharian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hele ki cuma olursa tam süper olur
    Ben de cuma olması taraftarıyım, hafta içi geç yatınca ertesi sabah ölüm oluyor bana ama kaçırmakta istemem iftarı açıkçası!

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı yunem adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kacar mi abicim, herturlu varim iftara, hangi gun olursa olsun gelirim hic farketmezz

Ulen ne ramazanmis yahu, bi ara iyi geziyoduk ama ramazan geldi, sanki herkesin benzini bitti, kimse de cikip suraya gidelim, buraya gidelim demiyo valla. Gezmeyi unuttum
    ejlover bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    cuma yapmayalım la benim kurs var perşembe iyidir

Bide erhan narıyodun la sabah sabah bizim mahallede sen?
    ANGARAJ

Motosikleti
    HD xl 883
    Esat taraflarından geçen olursa Bülent mesela =) bi yer ayırtsın en sondaki aspavaya ,sıkıntı yaşamayalım sonra .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler