akşam 18:20 sularında milli kütüphane kavşağında beyaz dealim in ss modeline rastladım (dealim diye tahmin ediyorum çok bakamadım) arkadaş burdaysa çekinmesin çıksın...
ayrıca akşam 21:00 sularında 7. cadde de polisler motorcuları çeviriyodu...
akşam 18:20 sularında milli kütüphane kavşağında beyaz dealim in ss modeline rastladım (dealim diye tahmin ediyorum çok bakamadım) arkadaş burdaysa çekinmesin çıksın...
ayrıca akşam 21:00 sularında 7. cadde de polisler motorcuları çeviriyodu...
Evet nire nireee
Bülenttt :
http://www.motosiklet.net/forum/moto...si-eundro.html
ahada çin endülüsü laa plastik mi nylon mu bilmem ama çikin durmuyo hani?
Sonerim endulu gibi daga tasa gelecek bir aletin chopperdan, naked dan daha saglam olmasini beklerim, tabii bir de torklu olmasi lazim. Dolayisiyla bu aletler hem motor olarak, hem de bence saglamlik olarak sinifi gecemez gibi gelior bana. Yani bunu alacagima gider bizim dervisin motora yanasirim en azindan kafam rahat olur
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
yakın olursa iftara ben de gelebilirim takipteyim
http://www.grupanya.com/ankara/firsa...4143-3654-1698
diğer fırsatlara da bakılabilir...bileniniz vardır balgat köfteci mangalcı cenneti...hafta sonları da kalabalık olur her yer...bilmiyorum ne kadar keyif verir...gerçi bu ipek yolu öyle kalabalık olmuyo...
bakanlıklar tarafında felaket dolu ve yağmur yağmakta...
şimdi burada başladı balgat tarafında yani ama dolu yok
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
cinnah tarafında hafiften başladı tamam.
ulusta poroplem yok beyler....
Birde şu iftar konusunda hüseyin abiyle konuştuğumuz bir yer vardı Demette pastanenin birinde D şeklinde Pazlama yapıyolarmış orası benim aklıma çok yatmıştı.. fiyatta gayet makuldu 10-15 liraya rahat doyulup çıkılabilir cinsten bir yer imiş..
ANGARAJ
Atakule tarafında sağanak yağış an itibariyle bitmiş durumda ancak tepemizde koyu gri kocaman bulutlar gezmektedir. Valla maksat buluşmak sohbet muhabbet, allah katında daha iyi yerlere gelmek ise eğer ben varım
Ya da kısaca şöyle özetlemek gerekirse, doyacaksak gelirim olm Sen yetişcen mi lem derviş cumartesi iftarına?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Aspavada soslu soğanlı yesek ya hatta sahurda da aynısından yesek =)
arkadaşlar batıkentte yapalım mis gibi
edit: batıkentte yağmur yok henüz
niye bişey yokki o trafikte sadece park edecek yer sıkıntı yoksa ivedikten 1. caddenin oralardaymış galiba hüseyin başkanın dediğine göre...
hiç bilmiyorum bak hatta ben o haftasonu konyada bile olabilirim.... haftaiçi mi yapsak napsak ya sahur organizasyonu olmayacaksa haftaiçi yapmak mantıklı ama haftasonuda olursa turgayın teklifi daha mantıklı sanki??
batıkentte alternatif güzel bi mekan söyleyin tartışalım açık oturum yapalım beğenirsek gelelim hem celal abiyede yakın
ANGARAJ
perşembe akşamı aspavada dürüm üzerine künefe ne dersiniz kişi başı 20 lira falan olur.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)