Dün yollarda amma çok polis&çevirme vardı. Zafer çarşısının oradaki ışıklardan kızılaya doğru giderken iki polis beni çevirdi, ilk defa Aha dedim sesten yedik fırçayı. Evrakları görelim dediler, baktılar, teşekkür ettiler bende bastım gittim. Aman dikkat bu çevirmeler daha da sıklaşabilir bilemiyorum.
beyler bu ankara nın havası nedir ya...motor leş içinde kalıyo...yıkatıyosun; ertesi gün yine yağmura denk gelmesen bile ıslak yolda gidince leş atıyo motor anasını satayım...endurocu da değiliz ki pisliğimiz ayrı bi hava versin motora...kromaj sevdalıları nasıl başa çıkıyor anlayamıyorum valla...sokaklar zaten toz bangladeş gibi; üzerine az bi yağmur çiselese al sana rezalet...ağustosta da motora binemeyeceksek işimiz var şu ankara da...
Erhan, senin özgür günlerin bitti mi?
enduro alın rahatınıza bakın beyler...sıkıntı stres toz duman haliniz yaman...
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
Osram Night Braker
Osram H4 Night Braker %90 Fazla+%10 Fazla Beyaz Işık 90c64193nbr
http://www.hepsiburada.com/liste/osr...oryId=20024642
ahanda bu.. olm adamı hasta etmeyin la sanki ben üretiyom lambayı adam getirmiyosa benim suçum mu sanki valla olay ettiniz ha,
hayır daha kendiminkini takmadan sana demesem gene amenna alıp takaydın madem.
vur anasını satim abi vurun abalıyaaa bi endülücü buldunuz nası olsa ezin nolacak..
ANGARAJ
la bebe ampülümü kendi ampülün gibi savunacaktın olum, adama gider yapacaktın..senin getireceğin ampülü diyecektin...hadi olmadı verdiğin linkten ampülü kendin sipariş edip bana vereceğidin...
la o değilde bu ampül niye 55 lira...bülent 15 e almış sen 17,5 a alacağıdın...? 55 lira verilir mi olum şimdi buna...
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
la sankim cepa bauhouse'da buna benzer gördüm gibi. emin değilim zincir yağı bakarken öylesine bakınıyordum. baktınız mı orada var mı?
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Olm katıldığım 765 yunusgil toplantısının yanında bi tane kaçırmışım hemen unuttunuz mu la beni, ben unutulacak adam mıyım olm
Benim far pek başarılı deil zati ama eski halinden daha iyi durumda şu anda. Bauhaus, koçtaş gibi yerlerde var zaten, problem Erhanın tembelliği, altında motorla gidip oralardan alacağına Yunusa sipariş veriyo, sonuçta da avucunu yalıyo Yunus satınalma konusunda pek başarılı değil sanırım ama Allahı var benim çantaları 2 günde okuttu, mevzu satış oldu mu maaşallah bizden habersiz bizim motorları bile satabilir
ANGARAJ
bu aralar gidip bakayım abi..sonra da senin ustanın yanına gelecem zaten bağlantı için...
müdür benim bi tarflarımın keyfi ya..biraz taransa bulunur...
müdür buluşmaya gelmedin de sesin soluğunda çıkmadı hiç..merak ettik..belin de ağrıyodu en son.. ben de çizmeleri satacam..yunusa mı havale etsem acaba bi numara büyük geldi çizmeler...
bu arada bi buğra vardı ne oldu ona ?
beyler yakın zamanda ya da ramazan bitimi bir etkinlik söz konusu mu Ankara için?
Haci bel gelgit şeklinde ağrımaya devam ediyor amma motora binmeye engel değil. Şuberk tripodu da manavgat sularında rafting yapacam gazıyla kampa gittiydi hafta sonuna gelir. Bak 2si 55 se, tanesi 22.5 olur, aceba benim ki mavi halkalı mıydı diye şimdi bi düşünce aldı beni. Binmeden bi bakayım ampule. Yalnız 12.5 falan diyerek aşağılara fiyat çekme hareketinden anladığımız kadarıyla Yunus un bu ampüllerde güzel bir kar marjı var
ANGARAJ
o zaman yer önerilerini alalım arkadaşlar bu cumartesi akşamı için
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)