Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabah sabah buram buram östrojen kokuyor yine burası =)
    ulus halindeki Balıklardandır o koku yanlışın var senin
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulus halindeki Balıklardandır o koku yanlışın var senin
    Asıl Hal'in arka tarafında et kamyonlarının yanaştığı bir kısım var, oraya günü birlik bir geziyi tavsiye ederim her faniye, o koku o görüntü ibretlik ! İşte o kokuya yakın bir koku aldım bu sabah burda =)

Motosikleti
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asıl Hal'in arka tarafında et kamyonlarının yanaştığı bir kısım var, oraya günü birlik bir geziyi tavsiye ederim her faniye, o koku o görüntü ibretlik ! İşte o kokuya yakın bir koku aldım bu sabah burda =)
    Eğerki tarif ettiğin yer heykel tarafından yukarı doğru çıktığında hali hemen geçtikten sonra vakıfbanka gelmeden bi ara var orda orası ise 2 dün değil eveli gün ordan 2 motorla geçtik iş çıkışı bildiğin singapur görüntüsü vardı orda
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    o zaman çerkez sokaktan geçmeyin olum hiç..merdiven tarafındaki peynirciler adama dünyayı sorgulatır...
    Gerçi gitmeyeli yıllar olmuş

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alemsin he, çok güldüm sabah sabah

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Bu arada Eskişehirde 30 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde festival var biliyorsunuzdur, Manavgatla falan kıyaslanamaz tabiki ama mekan falan çok güzel görünüyor fotolarda, ben izin dönüşü cmrtsi günü festivale katılıp-1 gece kamp yapıp pazar günü de Ankaraya dönmeyi düşünüyorum, 220km Ankaradan, şimdilik gelmeye niyetli birkaç kişi var ama kalabalık olsak daha keyifli olur tabi, daha bir ay var ama şimdiden haberiniz olsun dedim!
    Koray 8-9 Eylülde sınavım olmasa kesin gelirdim ama kusura bakmayın verdiğim bir söz var hala aklımda ama cuma hariç hergün dersane var 9.30 yada 10 gibi çıkıyoruz. 10 Eylülden sonra
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    tracer 900
    Alemsin he, çok güldüm sabah sabah

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Bu arada Eskişehirde 30 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde festival var biliyorsunuzdur, Manavgatla falan kıyaslanamaz tabiki ama mekan falan çok güzel görünüyor fotolarda, ben izin dönüşü cmrtsi günü festivale katılıp-1 gece kamp yapıp pazar günü de Ankaraya dönmeyi düşünüyorum, 220km Ankaradan, şimdilik gelmeye niyetli birkaç kişi var ama kalabalık olsak daha keyifli olur tabi, daha bir ay var ama şimdiden haberiniz olsun dedim!
    listedeki 2-3 festivale gitmeye niyetlendim...hepsinde de şehir dışına çıkmam gerekti...bunda da böyle olacak..yıllık izni bayram tatiliyle birleştirince bu da kaynadı...
    bir de o tarihten itibaren bekarlık günlerim sona ermekte

senin ne sınavın var o zaman o tarihte..?

Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğerki tarif ettiğin yer heykel tarafından yukarı doğru çıktığında hali hemen geçtikten sonra vakıfbanka gelmeden bi ara var orda orası ise 2 dün değil eveli gün ordan 2 motorla geçtik iş çıkışı bildiğin singapur görüntüsü vardı orda
    Aynen öyle vala tam jackie chan filmlerinin çekildiği damdan dama hoplayıp tezgahları devirdiği atmosfer =)

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray 8-9 Eylülde sınavım olmasa kesin gelirdim ama kusura bakmayın verdiğim bir söz var hala aklımda ama cuma hariç hergün dersane var 9.30 yada 10 gibi çıkıyoruz. 10 Eylülden sonra
    Canın sağ olsun dostum, festival çok, biri olmaz-diğeri olur, hem biz de alacağımızı unutmayız merak etme, hele de boğazla ilgiliyse

Canın sağ olsun dostum, festival çok, biri olmaz-diğeri olur, hem biz de alacağımızı unutmayız merak etme, hele de boğazla ilgiliyse
    he yav bi aralar tatlı var dediniz yemek var dediniz bişey göremedik.
    ozan,osman abi biri daha vardı galiba.
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman çerkez sokaktan geçmeyin olum hiç..merdiven tarafındaki peynirciler adama dünyayı sorgulatır...
    Gerçi gitmeyeli yıllar olmuş
    çerkez sokak benim mekanım yahu.peynirci dediğin 1 tane mi 2 tane mi ne kaldı oranın atmosferi bambaşka bence,istanbulun mısır çarşısı tarafına benzetiyorum niyeyse orayı
    Aslında genel manada ulus ankarada gezilmesi gereken tek yer tarihi olarak,
    Hatta çerkez sokakda benim bi lokumcu var mütemadiyen uğrarım oraya sonra gelen arkadaşları suluhanda illaki bi çay içiririm..
    Aklıma gelmişken kale tarafında çok güzel oturulacak mekanlar var beyler alkollü-alkolsüz fiyatlarıda gayet makul.
    Ramazandan sonra gidelim derim ben..hem manzarada var ve motorları koyacak yerde mevcut..
    nezih77, Satharian, Redmoon ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    ANGARAJ

Motosikleti
    kawa zl 600/ ktm lc4/ kawa 636/R1/ szki gsxr1000
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0024858/detay/

ARKADAŞLAR MOTORUMU SATIYORUM DOSTA GİDECEK SIKINTISIZ VE TERTEMIZ ...
    --- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:

Motosikleti
    HD xl 883
    Tuğra hayırlı satışlar , iyiydi senin makine ya .
    TUĞR@ bunu beğendi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yettim yigitler!
    İçerde tespih neyin yaptın mı bize ?
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    makınada sıkıntım yok hocam makınam masallah mermı gıbı ama nakıt sıkıntım var yoksa sezonda vermem makına
    aklında bulunsun makına
    --- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı TUĞR@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makınada sıkıntım yok hocam makınam masallah mermı gıbı ama nakıt sıkıntım var yoksa sezonda vermem makına
    aklında bulunsun makına
    Tuğra bey kaç tane motor var sizde benim hayalim bu 2 ya da 3 tanesini alıp çiftlik kurmak
    TUĞR@ bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    3 tane var kardesım bunu ve kanunı deer satıyorum kanunıyı bı ark soz verdık ama suzi hala satılık
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 500
    Dün yine arabanın birisi yanımdan teğet geçti, oruçlu kafayla yardırdım yakaladım az ilerde, bilader ne yapıyorsun sen diyorum, bön bön bakıyor suratıma, adam beni görmemiş bile, minicik otomobile 5 tane adam binmişler zaten, dedim "yürüyün gidin .an burdan!" Trafikte karşılaştığımız adamlara bak, yok aga ben rusyaya göçecem sonunda böyle olmayacak...

Motosikleti
    tracer 900
    Dün yine arabanın birisi yanımdan teğet geçti, oruçlu kafayla yardırdım yakaladım az ilerde, bilader ne yapıyorsun sen diyorum, bön bön bakıyor suratıma, adam beni görmemiş bile, minicik otomobile 5 tane adam binmişler zaten, dedim "yürüyün gidin .an burdan!" Trafikte karşılaştığımız adamlara bak, yok aga ben rusyaya göçecem sonunda böyle olmayacak...

geçmiş olsun...üzerine bir de atarlanan dallamalar var...

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Direk plakayı ve arabanın modelini al(aklında tutmaya çalış) sonrasında kenarda bekleyen polis amcaları ara görünce plakayı, durumu, arabanın modelini söyle onlar gereğini yapar (şimdiden 3 tane leşim var 3 taksici)
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 500
    Aga gereğini ben de yaparım da elemanlar alttan aldılar nedense 5 kişi olmalarına rağmen, iftarada az kaldıydı, uğraşmadım anlayacağın, ama Rusya fikrim henüz değişmedi
    ejlover ve nezih77 bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler