o zaman çerkez sokaktan geçmeyin olum hiç..merdiven tarafındaki peynirciler adama dünyayı sorgulatır...
Gerçi gitmeyeli yıllar olmuş
çerkez sokak benim mekanım yahu.peynirci dediğin 1 tane mi 2 tane mi ne kaldı oranın atmosferi bambaşka bence,istanbulun mısır çarşısı tarafına benzetiyorum niyeyse orayı
Aslında genel manada ulus ankarada gezilmesi gereken tek yer tarihi olarak,
Hatta çerkez sokakda benim bi lokumcu var mütemadiyen uğrarım oraya sonra gelen arkadaşları suluhanda illaki bi çay içiririm..
Aklıma gelmişken kale tarafında çok güzel oturulacak mekanlar var beyler alkollü-alkolsüz fiyatlarıda gayet makul.
Ramazandan sonra gidelim derim ben..hem manzarada var ve motorları koyacak yerde mevcut..
ANGARAJ
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0024858/detay/
ARKADAŞLAR MOTORUMU SATIYORUM DOSTA GİDECEK SIKINTISIZ VE TERTEMIZ ...
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Tuğra hayırlı satışlar , iyiydi senin makine ya .
makınada sıkıntım yok hocam makınam masallah mermı gıbı ama nakıt sıkıntım var yoksa sezonda vermem makına
aklında bulunsun makına
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
3 tane var kardesım bunu ve kanunı deer satıyorum kanunıyı bı ark soz verdık ama suzi hala satılık
Dün yine arabanın birisi yanımdan teğet geçti, oruçlu kafayla yardırdım yakaladım az ilerde, bilader ne yapıyorsun sen diyorum, bön bön bakıyor suratıma, adam beni görmemiş bile, minicik otomobile 5 tane adam binmişler zaten, dedim "yürüyün gidin .an burdan!" Trafikte karşılaştığımız adamlara bak, yok aga ben rusyaya göçecem sonunda böyle olmayacak...
Direk plakayı ve arabanın modelini al(aklında tutmaya çalış) sonrasında kenarda bekleyen polis amcaları ara görünce plakayı, durumu, arabanın modelini söyle onlar gereğini yapar (şimdiden 3 tane leşim var 3 taksici)
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Aga gereğini ben de yaparım da elemanlar alttan aldılar nedense 5 kişi olmalarına rağmen, iftarada az kaldıydı, uğraşmadım anlayacağın, ama Rusya fikrim henüz değişmedi
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)