nerde bu park arkadaslar
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
hocam ulasabılcegım bı telefon verırmısn
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Ankara MT'nin dışına çıkan yok bu aralar galiba? Göremiyoruz kimseyi hararetli tartışmalarda, onu mu alayım bunu mu yalayayım topiklerinde? N'oldu Angara küstünüz mü la ? Yarınız banlı zaten
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bu kimm iyiyyymişş Lucas heç de yabancı değil zaten eskiyimiş iyi , lucas Allahaşkına kıskanıyolar bizi dimi gardaş 1400 beğenenimiz olmuş haliyle banlı arkadaşları gönlümüzde yaşatıyoz kuvetmira ahmet hepsini
Gel sende burada takıl en güzel mekan burasıdır bilirsin sen de :D
ankara mt kendine gel...
http://www.youtube.com/watch?v=Ouf151l7mSs
Benim neyim eksik ben de çevre yolu yaptım dönüşte ohh iyi oluyomuş sefam olsun .
la bu araba sürenin yüzüne soldakinin de vücüduna hastayım olm
davayyyyy davayyyy
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:22 ----------
kıskanmayalım lütfen bugün yunusgilparkta toplaştık mesela ama banlı üyelerimizden Kuvetmacunu gelmedi yeni cezadan çıktığı için yorgunmuş diskoda çok oynatmışlar onu
ANGARAJ
yettim yigitler!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
ben daha diğerlerini incelemeye fırsat bulamadım la..her seferinde diyorum ki bu sefer soldakine değilde diğerlerine bakayım o kadar grup kurmuşlar bunların da bi meziyeti vardır falan..yok aga göz direkt sola kayıyo bakıyorum şarkının sonu gelmiş...soldaki nin ön dişlerinin ayrık olduğunu da 15. izlemede falan farkettim...
E adam evli tabii normal, hatunun dislerine falan bakmis Bu videoyu ilk izledigimde ne kiprasiyonuz lan bi rahat durun takip edemiyom demistim
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Hep bakıyodum motoru kullanan içinde şöle sisibar neyim amma gereksiz. Dün akşam dersaneden çıkarken aynı sınıftaki bi hatun geldi "aaaa bu motor senin miydi?" benim dedim "gezdirsene beni" dedi. Ok dedim binişi biraz zor oldu bıraksam egsoza basarak bincek. Neyse bindi çıktık sakaryadan kolej taraflarında oturuyor ama geçtim dönüşü gezdiriyim dedim biraz. Tam hızlandım sonra kırmızı yanınca biraz sert fren yaptım. Amanin dedim bu sırtımdaki yumuşak pofidiklik te nedir gezdirmenin sonrası malum hızlanma ve sert frenle geçti
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Alemsin he, çok güldüm sabah sabah
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
Bu arada Eskişehirde 30 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde festival var biliyorsunuzdur, Manavgatla falan kıyaslanamaz tabiki ama mekan falan çok güzel görünüyor fotolarda, ben izin dönüşü cmrtsi günü festivale katılıp-1 gece kamp yapıp pazar günü de Ankaraya dönmeyi düşünüyorum, 220km Ankaradan, şimdilik gelmeye niyetli birkaç kişi var ama kalabalık olsak daha keyifli olur tabi, daha bir ay var ama şimdiden haberiniz olsun dedim!
Sabah sabah buram buram östrojen kokuyor yine burası =)
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)