İnş yağmur rezil yemedi yemeği :(
İnş yağmur rezil yemedi yemeği :(
Saat 22:00 gibi bunaldım evde bi tur atmaya çıkıp uğradım eymire görebilirmiyim diye ama 2 mobilet harici motor göremedim
nerdesiniz abi 15 motorcu kayıp
Eymir degil, Mogan parkda idik ve gunlerdir hatta haftalardir yagmayan yagmur bu aksam oyle bir yagdi ki iliklerimize dek islandik. Siginacak bir yer de yoktu. Yaz yagmuru gibi de degil, bayagi bayagi, eze eze yagdi, herhalde 45 dk kadar sakir sakir yagdi. Cok islandik, cooook.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
Yagmur haricinde hersey guzeldi, emegi gecen ve dahil olan herkese tesekkurler
Basta ilgisi için hüseyin abiye sonra dahil olan herkese tesekkür ederim. İlk buluşmamda sıcak davrandığınız için ayrıca hepinize tesekkürler Yagmur dısında güzel bi akşamdı
Motor alana kadar avatarı değiştireyim bari
bu güzel akşama ve geceye renk katan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
aramıza yeni katılan yunus ve mustafa kardeşlerime de hoş geldiniz diyorum.
yağan yağmur bile atılan kahkahalarımıza engel olamadı.
yemeğimizi yedik,çayımızı içtik,çekirdeğimizi çitledik.
akşamın sonunda yağmurun ısrarlı tavrı sonucunda bize gelerek sahuru da yaptık.
facebook sayfamızda çekilen fotoğraflar yüklenmeye başlamıştır.
gelecek organizasyonlara kadar kendinize iyi bakın sevgiyle kalın...
Oh ohh maaşallah Muhabbetiniz bol keyifleriniz daim olsun arkadaşlar Yagmurda ayagınızın bereketi olmuş :D:D:D:D:D (bensiz gidersiniz haa oh olsun :-p )
ben de diyorum millet ankara sıcağında niye montları kuşanmış masa başında
Evetttt, yıllardırrrr tozlu raflarda upload edilmek için bekleyen Yunus un atom karınca konulu videosunu huzurlarınıza sunuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=ILARo...ature=youtu.be
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Arkadaşlar organizasyon güzel olmuş, maalesef şehir dışından gelen önemli misafirlerim (kayınpederler ) sebebiyle katılamadım.
Bugün biraz solo takıldım, ama tek takılmak çok keyif vermiyor. Saat 23:00 gibi (iki tekerleklerin atası) bisiklet ile turladım. Yaklaşık 3-4 km sürdüm ama bayağı hamlamışım bisiklet konusunda.
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Çok güzel bir yemek olmuş, yağmura inat tamamlamanız da takdiri halediyor
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Bendeki resimlerde geliyor...
---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:42 ----------
ANGARAJ
Süper hiper fotolar
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Beyler yokmu bu akşam bi turlama biseyler yapmayalimmi??
Eren ben şimdi çıkıp motoru alıcam evden. Sonra Çayyolu İncek Ordan Ulusan motora bi arkadaşı da almaya. Ordan İkea'nın ordan çevre yolu. Ama ya inceğe çevre yolundan dönüp bi yerlerde oturucaz (40km) ya da ters öne mavigöle doğru uzanıp incekten çıkıp geri dağılıcaz (120km max.). Arkadaşın duruma bağlı fazla hızlı gitmem dedi muhtemelen ikinci rota olur o da yalan olur
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Gezi,sohbet,muhabbet şahane olmuş, tüm katılımcılar adına bende keyif aldım..
Yunus senin motul yağ hazır, bir ara bırakırım (muhtemel önümüzdeki Cumartesi veya pazar olur)..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (1 üye ve 21 misafir)