Olum ben su an izmir yoluna cıkmak uzereyim,organizasyona katılamıyorum,hepinize iyi eglenceler
Olum ben su an izmir yoluna cıkmak uzereyim,organizasyona katılamıyorum,hepinize iyi eglenceler
Arkadaşlar bende A
Önce kendimi tanıtayım,
İsmim ERSİN
Ankara da Elek-Elektrnk MÜh. okuyorum
Motosiklet konusunda Çaylak Sayılırım...Buradaki Tecrübeli Abi ve kardeşlermden öğreneceğim bi çok Şey olacağını düşünerek Aranıza katılmak isterim....
1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-makseli (Mustafa)
9-turgay
10-şener
11-soner
12-alican
13-murat
14-haydar
15-Dolphin2306 (Yunus)
16-?
güncel.....
facebook grubumuz : http://www.facebook.com/groups/162405583878884/
Boşver la sen takma yunusu her gittiği yerde kaybolur kendide biliyor. En son grupla beraber gölbaşından dönerken ben bunu takip etmiştim çevre yolunda 30 km gezdirdi grubuda kaybetmiştik herkes merak etmişti
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
O değilde bu kadar adam nasıl doyacak neyle doyacak merak içerisindeyim .
Onu bende merak ediyorum ama akşama merakımız son bulur
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Beni yazmayı unutmayin sakın
beyler bu gün tüm gün boşum önce motorun debriyaj telini değiştirecegim tiflis caddesinde usta buldum rpm motor sinan, makina orada birazdan oraya geçerim takılalım diyen olursa 0532 466 53 03 telefonum. yemek vaktine kadar takılırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=NswTy...ature=youtu.be
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
[QUOTE=DoLPHiN2306;2758837]1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-makseli (Mustafa)
9-turgay
10-şener
11-soner
12-alican
13-murat
14-haydar
15-Dolphin2306 (Yunus)
16-celal
Hüseyin abi Facebook grubua istek gönderdim.
ismim "Trmoto Noktakom" eklerseniz sevinirim.
birde saat 4-5-6 da mı yunusgil parkındaydı ? saat kaç taydı
1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Bülo
4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
5-Şuberk
6-Erro
7-Koray
8-makseli (Mustafa)
9-turgay
10-şener
11-soner
12-alican
13-murat
14-haydar
15-Dolphin2306 (Yunus)
16-celal
17-havatar
18-selim
19- ?
20?
saat 17:30 da verdiğimiz adreste olacağız saat en geç 18:00 da yola çıkılmış olunacak.
Selamlar Arkadaşlar,
Daha önce sadece 1 kez Ankara-MT gezisine katıldığım halde inanılmaz keyif aldığımı söylemeliyim (08 Temmuz gezisine gelenler hatırlar üzerine V-Strom düşüren MAL benim). İyi kötü kullanmayı öğrendiğim motorumu (MCT 250) satmış bulunuyorum, seneye daha iyi bir motorla aranızda olmayı planlıyorum. Nickimi her daim sayfanın altında görebilirsiniz fazla bir katılım gösteremesemde hem burada hemde facebook sayfasında takipteyim. Eminim ki akşamki iftar-sahur organizasyonu da çok keyifli geçecek, yetiştirmem gereken işlerim nedeniyle katılamayacağım. Sizlere hayırlı iftarlar, iyi eğlenceler dilerim, foto ve videolarınızı merakla bekliyorum ;)
Hazırlanıp buluşma için yola çıkma zamanı geldi. görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 131 kullanıcı var. (0 üye ve 131 misafir)