onu espri olsun diye dediler ya orda gulelim eglenelim biraz yumusatalim havayi hesabi, acil sifalar diliyorum
onu espri olsun diye dediler ya orda gulelim eglenelim biraz yumusatalim havayi hesabi, acil sifalar diliyorum
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
bilgiler için tesekkurler,kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah..acil sifalar cihat abimize..
cihat abimize tekrar geçmiş olsun , bir an önce iyileşir inşallah
regal eagle cok teşekkürler bilgilendirdiğin için
arkadaşlar gün perşembe, biriniz cumartesi şurdayız pazar burdayız diye başlık açar hatta üşenmez mail gurubu na da mail atar ise ne güzel olur
ben pazar yanınıza TOPLANTIYA cok uzun süreli olmasa da gelebilirim, cumartesi yokum, saygılar sunarım
şu geziyide,toplantıyıda pazara alsanız olmuyomu cumartesileri olursa mümkün deyil gelemiyorum
125 ZN
06 ZN 181
5-benalphan
gelcek büyük ihtimal...o benim marauder ile gelcek bende vmax ile gelecem gibi görünüyor arkadaşlar...
sürüş notu: bugun farkettim ki ben motor üstünde dik oturmalıymışım...buda demek oluyo ki enduro ya da çıplak motora bincem ...
değiştirrisem ilerde bu iksinden birini alacam....
vmax: bugun ilk defa bu büyüklükte motora bindim ve gerçekten çok güzel bi motormuş onu farkettim...
dönüşler gidiş yolda düzü gidiş benim motordan hayli hayli farklı ve kullanımı kolay tek zaafım motor durduğunda herhangi bi yana yatarsa o yana yatar ben tutamam o kesin bu yüzden şehir içinde benim için fazlası ile büyük bi motor.
ama çok sevdim gezmeye devam etcem...
kotu hbr ben repsol umu alamıyorum.serdar kardesım satmıyormus motorunu...
bitirdin bizi erginbay sen bu makinenin önceki modellerinden birine bindin yani , helal olsun
eby sıkma canını her işte bir hayır vardır, topatapanda master ını bitiremez çıkar acısı
bu arada cumartesi bir ihtimal ankaraya dönebilirim eğer katılabilecek olur isem herhangi birinize büyük ihtimal erginbaya nerdesiniz diye telefon açarım. listeye belki diye ekleyebilirsiniz yani beni de
sagolun tabı hayırlısı once..yok topatapanın bır sucu yok ta amcası sorun olmus...neyse artık bır sure beklıcem demektır..belkı cbf250 ye kasarım bıraz bırıktırıp..
Benim hanımda hemşire...Hep bu konuları tartışıyoruz....Meslek hastalığı diyor bana......
Ben hem meslek olarak hem eğlence amaçlı uzun süre binen bir adamım...Uzun süren hatta geçmek bilmeyen boyun ağrılarından sonra tam tetkik yaptırdık...Herşeye baktırdık ama bişey yok....Sadece egzersiz verildi...Sanırım motorla çok alakası var..Uzun süre binmek kaskın ağırlığı hareket kısıtlılığı....Bazı problemler açıyor insana....
Yeni başlayanlar daha pek anlamaz belki bizede söylerlerdi büyüklerimiz ama bizde kulak arkası ederdik....
Mutlaka korumalıklar olmalı ve uzun süre binilecekse molalar vermeli egzersizler yapılmalı...Yazıyı yazarken şu an bile hafif boyun ağrısı ve kol ağrısı mevcut...Uzun süre kasıntılı bir şekilde binmek yol açıyor sanırım...Farkında olamıyorsun ama inince her tarafın sızlıyor...
Bence motora binen herkes dikkatli olmalı bazı şeyleri göz ardı etmemeli...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
muhauah
bu arada sepetli vmax de var işin komiği
bide bu var
bu pro için r1200 gs sepetli
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
noldu bana hakkaten yau biri beni durdursun
[QUOTE=Juniors;594369]Tabiki olurum dostum Cumartesi sende Gel İstersen Ankara Mt olarak buluşcaz Hem Motoruda Görmüş Olursun Konuşur Tanışır ne yapacağımıza Karar veririz.
Ben Ozaman Başlık Açıyorum Arkadaşlar, 10 Mart Cumartesi Ankara Mt Gezi Müzakeresi Diye
Duyrular kısmında Başlığı Açtım[/QUOTE
ben başlığı göremedim.
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)