valla çok iyi fiyata almış..bakalım daha araştıracak çok zamanım var...transalpin çift silindirli , konforlu ve parça bulunma kolaylığı avantajları...BMW de BMW işte..servisi kösüyo ama yakıtı çok iyi diyolar...
neyse bunun tartışması forumda yapılmış zaten orayı okuyayım ben....
http://www.motosiklet.net/forum/mark...duro-mu-2.html
bmw farklı görünüyo ve daha çok dikkat çekiyo...
transalpin eskiside yeniside servis sorunu yaratmayan bi makine varsın 1 litre fazladan yaksın muadillerinden, yedek parçaya vermeyeceğiniz parayı yakıta ve sağlamlığa veriyorsunuz öyle düşünün birazda. birde çift silindir V motorun rahatlığını düşünün tabi artı olarak...
Aslında buluna bilse Africa Twinler Kral makine ama onlarda 2003 kadar üretildihem az yakıyor hem çok sağlam...
Bmw topiclerine bak istersen bi Erhan mesela millette ne arızalar var.. Ha bu birazda bizim toplumun motora bakmamasından da kaynaklanmakta fakat parçaları diğer markalara nazaran cidden pahalı Borusandan dolayı..
Korayım bu f800 şimdi ona girmeyek
ANGARAJ
Daha iyi ya işte gerçi bizim bütçemiz yetmez bunları almaya, Enduro da çok aksesuar istiyor, orjinal üçlü çanta seti alsan sırf 1500tl nin üzerinda fiyatları!...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84183452/detay
Haci cidden F800 dusunmelim bence fiyata baksana, aksesuar fiyatlari da oyle onu da alayim bunu da alayim dedirtecek fiyatlar degil, daha cok onu almayim bu da kalsin, amannn canim enduro da aksesuar mi olurmus dedirtecek cinsten Valla sirf su ilanda chopper lardan daha fazla aksesuar var, Koray az bile demis. Yok yok en fazla f650 olacak bizimkisi. Soyle 2000-2001 model falan, temiz bisiler, 10 lirayi gecmeyecek.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92905601/detay
erhan şunun güzelligine bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92744151/detay
bak baak
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Fatih abi sen gv'yi satmayacaksın herhalde vaz mı geçtin ?
Turgay satmak zorundayım. Ama aptalca teklifler geliyor.
Ekonomik olarak bir kaç ay zorlanacak görünüyorum, eğer atlatırsam bu ayları satmak istemem açıkçası. Çok keyifli bir makine zevk alıyorum binmekten hatta birde miğfer kask aldım ki süper oldu
Not: Satacak olsam bile ben (tüm araçlarım için geçerli) bakımlarını yaptırmaktan, hoşlanmadığım yerleri düzeltmekten kaçınmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Erhan herif işi ne demek anlamadım, iyi bir şey mi? yoksa kötü mü? NT 700 iyi motor onu bilir onu söylerim ben
Bir buluşmada binersin tadını alınca ne demek istediğimi anlarsın
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
abi tadı tuzu iyi...benim de sevdiğim bi motor...ama oturaklı demek istedim..ben daha zıpır, neşeli haylaz bakıyorum...f650gs ve TA karşılaştırmasında bütün akla ve veriye dayalı karşılaştırmalar transalp dese de f650 gs nin o haylaz ve agresif duruşu beni cezbediyo....
yoksa senin motora lafımız yok..dediğim gibi oturaklı motor..ben şehir içi trafiğinde hoplayıp zıplayacak hafif, dikkat çekici bişey bakıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Kawasaki Versys: %95 cadde - %5 toprak
Suzuki V-Strom 650: %75 cadde - %25 toprak
BMW G650GS: %50 cadde - %50 toprak
Sanırım alacak olsam tercihim BMW dan yana olurdu
Şehir trafiğinde hoplayıp zıplayacak ve hafif alet F650 mi oluyor yani? Tama kıvrak ve dikkat çekici ama trafik için ve hoplayıp zıplamak için ideal değil. Trafikte çevikliği ile kendi cüssesini telafi ediyor, orası ayrı bir konu ama şehir içinde hem eğlenceli hem de trafikte takılmayacak bir alet bakıyorsan +600cc seviyelerine bakıyor olman pek mantıklı gelmiyor bana...
#sürenadam
bırak kıvırmayı erhan. fatih direk yaşımıza dalmış, arkadaş siz moruk grubu motora biniyorsunuz onu tavsiye ediyorsunuz diyor bak lafa bak biraz daha zıpır yok biraz daha haylaz....desene kardeşim sizin kıllar ağarmış, iş bitmiş yolun yarısı geçilmiş siz kim motor kim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
cbf 600 al o zaman yok dur ben sana motor bulacam şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94511923/detay
erhan bak bakalım
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
valla aynen bu motor oluyor...hoplama zıplama için elbette arabalrın üzerinden zıplamadıktan sonra bence iş görür... bu iş içinde cc nin çok bi önemi olduğunu düşünemiyorum ki küçük cc lerde diğer kullanımlarda insanı üzebiliyor...en azında şehir içi için TA dan daha kullanılabilir olduğunu düşünüyorum...
valla abi onu demek istemesem de dediklerinin de doğruluk payı var verdiğin link de güzel ama yakışıklı değil...
Tek kriter sehir ici kivrakliksa ve arkadan fazla selektor yememekse en guzeli yuksek cc bi maxi scooter. Ss'lerde mesela hacim buyudukce gidon acisi azaliyor dolayisiyla donus capi artiyor. Genelde de cc yukseldikce motor agirlastigi icin dusuk hizlarda denge zorlasiyor dolayisiyla kivraklik azaliyor ve daha yorucu oluyor. Ayrica endurolor cok yuksek motorlar. Dur kalklar icin hic ideal degil zaten.
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Kawasaki Versys: %95 cadde - %5 toprak ??????????? Koray benim araştırmalar hiçte öyle demiyor beni hayal kırıklığına uğratma ???? Bu değerler gerçekmi?? Dün İStanbulda bir adet NC700X deneme şansım oldu sele 83 cm, ayaklar yere bastı gibi NC 700 X fena makine değil aslında amma Kawasaki Versys denemem lazım Ankaraya dönünce ??? NC700x de far sabit direksiyon dönüyor garipsedim?? Genelde motorlar böyle mi?? Benim 125'lik canavarda far gidon birlikte dönüyor??
(Honda Efe'de NC 700x varmış nasıl aletdir neye benzer diyenler gidip görüp fikirlerini paylaşırsa sevinirim...)
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)