Erhan senin plakanin sonu 4044 mu?
Bugun Incekten cayyoluna inip orda Umitkoy'e devam eden bi CBR250 gordum siyah Bering mont beyaz kask vardi. Araba vardi bende de gecerken dondum baktim goz goze geldik hatta ama bilemedim =D
Erhan senin plakanin sonu 4044 mu?
Bugun Incekten cayyoluna inip orda Umitkoy'e devam eden bi CBR250 gordum siyah Bering mont beyaz kask vardi. Araba vardi bende de gecerken dondum baktim goz goze geldik hatta ama bilemedim =D
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama mesaj kaynadı arada. Ben GV 650 için egzos susturucu bakıyorum..
Nereden temin edebilirim, susturucu fiyatları ne kadar??
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Fatih hocam susturucuyu "Özen Motor" dan aldım ben, link ten inceleyebilirsin...
http://www.ozenmotor.com.tr/65-818-S...CU_1516.html#0
Bunların çap ölçüleri var yanlız, uymazsada flanşla uydurabiliyorsun gerçi, soracağın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım!!
arkadaşlar uzmanlık sorusu geliyor. birkaç gündür 2. vitese zor geçiyordu kösele ayakkabıdandır dedim önemsemedim. bu gün eve dönerken ilk ışıklarda boşa geçmedi yine salaklık bendedir dedim devam ettim.ama her dur kalk sonrası 2. vites zorladı.eskişehir yolu düz 2 ye düşmedim etimesgut içine girince birkaç dur kalk sorunsuz oldu. sokagımın içindeki ilk kasiste 1e düştüm 2 ye geçmedi lan ne oluyo derken 2. kasis geldi bu sefer 1 e geçmedi laannn olm derken 2 ye geçti kısa gaz 3 e attım orada kaldı durdum vites taş. 3 le siteye girişine geldim kapıda 1 e geçti ama debriyaj yok rolantide gidiyor frenle kapıya geldim stop ettim boşa geçti.şimdi baskı balata da sorun yoktu kavraması iyi, bitik olsa kaçırırdı o da yok. rampa da kalkarken sorunsuzdu. vites teli kopmadı. dün ankara motor'un ustası tur attı sorun yok dedi. sizce ne olabilir?
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Abi yağına baktınmı hiç aletin?Ne zaman değişti eksildimi yahut devirdaimden su falan mı karıştı yağa?
ANGARAJ
bakım olalı 1100km oldu. sabah bakayım bakmadım doğrusu. bi cesaret işe getirsem mi yolda kalırım diye düşünüyorum.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Hoşbulduk arkadaslar, ins en kısa zamanda gorusmek üzere.
Eline sağlık şuberk graphic
ANGARAJ
eline sağlık valla buğracım fevkaledenin fevkinde olmuş.
Organizasyona motor olmadan araba ile katılabiliyomuyuz Hem Ankara ekibi ile tanışmış olurum hemde malzeme taşımak için vs araba lazımsa işe yaramış olurum
15-20 gün daha ankara dışında motordan uzak olacağım Erhan yoksa senin lamba işini hallederdik...
Ankaraya dönünce alırım Yunus SÖZ......Kafa fazla çalışmayınca unutuyorum şu anda telefona kaydettim yağ alınacak diye
İftar sahur programınada katılamayacağız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
Selçuk hocam aman Motora şu andan itibaren yağ koymadan 10 metre bile binme.....Motoru evde bırak yağ al gel motora koy....YAĞ MOTORUN KALBİDİR...Geçmiş olsun ki erken farketmişssin
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Egzos boruları iç taraftan kumpasla ölçülüyor, mesela bu sitedeki susturucular sanırım 47mm - yani 50 lik egzos için, benim egzoslar 60mm idi, ama türkiyede 60 lık bulamayınca bunları flanşla uydurduk.
Montajı kendim yapmadım torna lazım olduğu için ama çok pişman oldum sonra! çünkü usta bu işi bildiğini söyledi fakat rezalet bir montaj yaptı, çok sıkı geçirdiği için susturucunun birisi içeride kaldı, diğerininde vida deliğini defalarca uyardığım halde arkadan değil de görünür bir yerden açtı, içine .ıçtı yani egzosların! en güzeli kendin yapmak olur elinden geliyorsa!..
Evet araba lazım oluyor illaki, her motorda çanta yok çünkü, çok makbule geçer
tabi katılabilirsiniz tıpkı benim eski günlerim gibi..
Her zaman bekleriz...
abi geçmiş olsun...olduğu yere akıtmıyosa nere gitmiş olabilir bu yağ...yolda sızdıysa gerçekten allah korumuş tekere falan gelip kaza olabilirdi...
[QUOTE=karapara;2754890]15-20 gün daha ankara dışında motordan uzak olacağım Erhan yoksa senin lamba işini hallederdik...
Mühim değil abi, yaptırırız bi yere..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)