Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kak yallı gidi...

olum bendeki şekli bu..daha sonraki adımlar yok...yani "resmi düzgün vermemişin ki " ne demek...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SEÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    Alıntı tilsimonline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar arkdaşlar,
    yıllar önce üye olduğum motorsiklet.net'e sanırım ilk msjımı bugun yazıyorum
    2007 de kafamda depreşen bu motorsiklet duygularını bir kaç ay önce sonlandırıp bu çıkmazın içinden ilk önce ehliyet almaya karar vererek başlamıştım.
    Ehliyet kursu araştırdığım vakit birde baktımki 10 günle bir önceki dönem kayıtlarını kaçırmışım,sağlık olsun diyerek haziran dönemine kayıt oldum ,tabi kayıt olurken bu işe 2 arkadaşı daha ikna ederek onlarıda kursa yazdırdım, derslerine hiç girmediğim ve hazirandaki yazılı sınava girdikten sonra haftaya pazar direksiyon sınavının olacağını öğrendim, kursun direksiyon eğitimi sırasında Ankara'da bulunmadığım için bugun kursdan bir kaç dakikada olsa eğitim talep ettim, sağolsunlar 15 dakikada birşeyler öğrettiler , fakat ilk kez motorsiklete binen birine dahi kask vermemeleri biraz hayal kırıklığı olsada yıllardır hayalini kurduğum motorsiklete binme hevesine kurs eğitimi adı altında kavuştum
    Ankara konu başlığını ve facebookdaki grubu takip ederken burdaki arkdaşları azda olsa tanımış oldum, buraya yazmamdaki en önemli unsurda hiç tanımadığım bu arkdaşların sıcakkanlı samimi yazışmaları oldu diyebilirim.İnşallah bu sezon olmasada seneye aranıza katılacağım.
    seneye görüşürüz o zaman 4 tekerli aracınız varsa 2 tekerlere eşlik edersiniz yine de seneyi beklemeye gerek yok, hatta çekim yaparsınız video, foto. zaman olur artçı olarak katılım yapabilirsiniz seçenek çok oynamak istemeyen yerim dar dermiş sizinki o hesap olmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nası gelmemiş la ankara ya...öyle iş mi olur...
    yer kısmı ankara yazıyo işte...torbaya ekleme işlemi ankara demek olmuyo mu bu...
    )))) yunus amma attın hakkatten ankarada işte yarın elinde olur erhan hayırlı olsun ))))
    ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...

Motosikleti
    tracer 900
    yunus bizim ampül noldu aslanım...?

çakar ledlerimi de aldım geriye bi elektrikçi bulmak kaldı....tanıdık bildik var mı çok kösmeyecek...?

Motosikleti
    SUZUKI GSR600

çakar ledlerimi de aldım geriye bi elektrikçi bulmak kaldı....tanıdık bildik var mı çok kösmeyecek...?
    erhanım bu elektrik işi ciddi iş hallederiz abi der tesisatı düzgün çekemez allah korusun kısa devre yaptırır çakar led sana çakar motor yanar 3 kuruşluk şey için oynatma motorla derim nacizane fikrim ve zikrim bu yönde oldugundan söyledim kusura bakma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

erhan sen fiyat al servisteki elektrikçiye sorayım ben sordum yaparım abi sorun değil dedi sen fiyat al ben kastırayım ona göre
    erro bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı SEÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhanım bu elektrik işi ciddi iş hallederiz abi der tesisatı düzgün çekemez allah korusun kısa devre yaptırır çakar led sana çakar motor yanar 3 kuruşluk şey için oynatma motorla derim nacizane fikrim ve zikrim bu yönde oldugundan söyledim kusura bakma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

erhan sen fiyat al servisteki elektrikçiye sorayım ben sordum yaparım abi sorun değil dedi sen fiyat al ben kastırayım ona göre
    saolasın abi aslında elektrik çok işi yok..az bişey bilen adam bile yapar...sadece eski ampül çıkacak yerine yerisi takılacak ve aç kapa anahtar yapılacak...anahtar olmazsa kontağı kapatıp açınca çakar, tekrar aç kapa yapınca normal yanıyo...seyir halinde bu değişim için kontak açıp kapayamayacağımızdan dolayı bi anahtar yapılması gerekiyo...hatta motor elektrik tesisatını kesmeden de yapılabiliniyo sanırım...

Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    saolasın abi aslında elektrik çok işi yok..az bişey bilen adam bile yapar...sadece eski ampül çıkacak yerine yerisi takılacak ve aç kapa anahtar yapılacak...anahtar olmazsa kontağı kapatıp açınca çakar, tekrar aç kapa yapınca normal yanıyo...seyir halinde bu değişim için kontak açıp kapayamayacağımızdan dolayı bi anahtar yapılması gerekiyo...hatta motor elektrik tesisatını kesmeden de yapılabiliniyo sanırım...
    anladım ben onu tamamdır. hallederiz abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

erhan kaç devre diye sorar kaç çeşit yanıyor yani ona göre anahtar ayarlayacak.fiyat olarak da 20-30 atarsın bir şey dedi.gelmeden önce ara işi var mı sorayım 0532 466 53 03
    erro bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5737751/detay/

abi ampül bu...iki modu var...biri normal biri çakar...ampül parkalara takılcağı için noral modu kontakla çalışcak zaten herhalde..çakar kısmı için aç kapası olan uyduruk bi anahtar olur...

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    vay anasını ya..ben de istanbul da kontrolü yapılıyo zannediyodum ama işlemler için oraya gitmenin saçma olacağını düşünürekten burda yapılması gerektiği ihtimali kuvvetleniyordu

alın size caps...

http://imgim.com/6528incif1559959.jpg
    Erhan geçen hafta gelen xenonlar'dan örnek veriim:

3. adımda gönderinin geliş kaydı yapıldı kısmı gümrüğe vardığını gösteriyor. Bu noktada kalkıp yenimahalleye gittim. Ürün gümrükteydi. Kontroller o aşamada yapılıyor. Ürün o aşamada 2günden fazla kalırsa kesin takıldı demektir hiç bildirim eve kağıt v.s. gelmesini bekleme kalk git gümrüğe işlemlerini yapıp ürününü al ;)

Takılmazsa aynı gün içinde saat 4te Gimat'taki KİM'e aktarılır ürün ve ertesi gün dağıtıma çıkar. Çok küçük bi şeyse PİM'le de dağıtılabilir. Ama senin ara adımları geçip direk PİM'den çıkışı yapılmış gözüküyor. Bu durumda bana göre takılmamış gümrüğe ;)
    erro bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan geçen hafta gelen xenonlar'dan örnek veriim:

http://d1207.hizliresim.com/z/r/9zvgf.png

3. adımda gönderinin geliş kaydı yapıldı kısmı gümrüğe vardığını gösteriyor. Bu noktada kalkıp yenimahalleye gittim. Ürün gümrükteydi. Kontroller o aşamada yapılıyor. Ürün o aşamada 2günden fazla kalırsa kesin takıldı demektir hiç bildirim eve kağıt v.s. gelmesini bekleme kalk git gümrüğe işlemlerini yapıp ürününü al ;)

Takılmazsa aynı gün içinde saat 4te Gimat'taki KİM'e aktarılır ürün ve ertesi gün dağıtıma çıkar. Çok küçük bi şeyse PİM'le de dağıtılabilir. Ama senin ara adımları geçip direk PİM'den çıkışı yapılmış gözüküyor. Bu durumda bana göre takılmamış gümrüğe ;)
    saolasın uğur...bi kaç gün bekleyeyim bakalım..yeni bi adım eklenmezse giderim pim e...saolasın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

güncelleme gelmiş...

DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA PİD BAŞMÜD. YENİMAHALLE DAĞ.VE TOP.(L)
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    saolasın uğur...bi kaç gün bekleyeyim bakalım..yeni bi adım eklenmezse giderim pim e...saolasın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

güncelleme gelmiş...

DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA PİD BAŞMÜD. YENİMAHALLE DAĞ.VE TOP.(L)
    Dedim ben o torbaya eklenme gümrükten çıktı demek diye ;) Hadi gözün aydın
    erro bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Hadi gözün aydın Erhan güle güle kullan.

Senin kargo Türkiye'ye geldikten sonra biraz bekledi ama olsun...

güncelleme gelmiş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

Bende "bugün yarın dağıtıcıya verilir demiştim", senin gözünü Yunus Korkutmuştu ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------

Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan ürün şu anda Ankara PİM de.

Dediğim gibi gümrük kontrolü burada yapılacak. Eğer gümrüğe takılırsa sana bildirim gönderiyorlar. Ödenecek gümrük vergilerini ödeyerek ürünü alabiliyorsun.
    Büyük bir ihtimal senin ürün takılmaz ve bugün yarın dağıtıma verilir
    Yunus belki söylemedi filan der diye kanıt koyayım )
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    senin kargo 1 saate kadar gelebilir de cuma dağıtıma verilmiş çünkü

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250

la servise gidecem vereydin iyiydi dedin kendime aldığımı takmadan verdik artislik yaptın sonradan beklerim dedin almadın bekle anasını satayım
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    la servise gidecem vereydin iyiydi dedin kendime aldığımı takmadan verdik artislik yaptın sonradan beklerim dedin almadın bekle anasını satayım
    bekliyoz la problem değil...sadece ne zaman diye soruyoz

Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    beyler carşamba würth'den eleman şirekete gelecekmiş sipariş almaya ben internet sayfasından baktım balata spreyi 10,33 tl, zincir yagı 41,25 tl piyasada daha uygun var mı? bilmiyorum bilen söylesin çarşamba gelince sipariş vermeyi düşünüyorum. koliler 6'lı olarakmış balata sipreyi koymaz da zincir yağı acıtır. isteyen varsa güçlerimizi birleştirelim sipariş verelim

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    beyler carşamba würth'den eleman şirekete gelecekmiş sipariş almaya ben internet sayfasından baktım balata spreyi 10,33 tl, zincir yagı 41,25 tl piyasada daha uygun var mı? bilmiyorum bilen söylesin çarşamba gelince sipariş vermeyi düşünüyorum. koliler 6'lı olarakmış balata sipreyi koymaz da zincir yağı acıtır. isteyen varsa güçlerimizi birleştirelim sipariş verelim
    Zincir yağı kuru olanından bana lazım bi kutu. Ama piyasa değeri 36TL gibi kalmış aklımda. Almayı düşünen olursa ben katılırım

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

http://www.dadasmotor.com/urun_detay.asp?urun=429
    http://www.anesmotor.com/?urun-1413-...ncir-Yagi.html 38TL kargoyla falan zaten 41 olur.

Ne zaman teslim edecek adam yağı abi? Ben istiyorum 1 adet.

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Abi pazarlıkla toptan alımda bayaa bi indirim varmış bu arada:
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post2683785
    Alıntı 2move adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    würth piyasada 40 liraya satılıyor. Bende würth merkezi aradım, toptancı gibi pazarlık ettim, 6 lı koli alırsak adeti 28 liraya geliyor. Eğer almak isteyen varsa toplanıp alalım.
    Her markayı kullandım, böyle kaiteli bir yağa rastlamadım. Janta kesinlikle sıçrama yapmıyor ve redline kullanımlarda çok güven veriyor
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    bekliyoz la problem değil...sadece ne zaman diye soruyoz
    Valla benim dayının kartını aaradım abartmıyorum yarım saat boyunca bulamadım yoksa bugün alırdım senin lambayı..Hatta senin lambayı takardıkta kimseye laf söz etmeden ama ramazan olunca yerimden ığrayasım yok işin aslı beklersen o başka tabi..

Abi dün sürmüş olduğum osman abinin yağı gerçekten başarılı onuda belirteyim(Motul) 150 li hızlara bile çıktığım oldu gram sıçrama olmamış...Bendeki wrüth'de sıçrama varı lakin bendeki sizin alacağınız ile aynı değildi.
    Osman abiye selamlarımı ileterekten abi o motuldan bulursan banada aynı fiyata alırmısın lütfenn
    ANGARAJ

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Ben fuardan 2 takim Wurth balata sprayi ve sabesto zincir yagi almistim. Balata sprayinin biri bitti ama gazyagi buldugumdan artik pek gerekli de olmuyor. Bu gibi seyler icin en iyi yer fuar, net hatirlamiyorum ama balata sprayi ve sabesto zincir yagini (ikisini birlikte) 35-40 TL gibi bir fiyata almistim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Erhan, ledlerin uzunu senin yuvaya sigar mi , ona gore alsaydin. Anahtari da mini al ve arkasini (iletken ayaklarini) mumkunse sicak silikon tabancasiyla iyice ve temiz bir iscilikle tasmayacak sekilde yalit.
    erro bunu beğendi.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Abi dün sürmüş olduğum osman abinin yağı gerçekten başarılı onuda belirteyim(Motul) 150 li hızlara bile çıktığım oldu gram sıçrama olmamış...Bendeki wrüth'de sıçrama varı lakin bendeki sizin alacağınız ile aynı değildi.
    Osman abiye selamlarımı ileterekten abi o motuldan bulursan banada aynı fiyata alırmısın lütfenn
    neyle yaptın 150
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

unalx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fzr6
    Topluca alinirsa bende almak isterim.
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zincir yağı kuru olanından bana lazım bi kutu. Ama piyasa değeri 36TL gibi kalmış aklımda. Almayı düşünen olursa ben katılırım

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

http://www.dadasmotor.com/urun_detay.asp?urun=429
    http://www.anesmotor.com/?urun-1413-...ncir-Yagi.html 38TL kargoyla falan zaten 41 olur.

Ne zaman teslim edecek adam yağı abi? Ben istiyorum 1 adet.

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Abi pazarlıkla toptan alımda bayaa bi indirim varmış bu arada:
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post2683785
    ejlover bunu beğendi.
    (The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler