Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben tam yavaşlayamadım motoru düşürdüm. en sola geçtim sağda iki arabalık geçecek yer vardı ama adam benim tam arkamdaydı
    geçmiş olsun hocam...pisipisine olmuş gibi...ama acemi olduğum halde dediğin konuda bi sıkıntı yaşamadım hiç...arkandaki araç hızlı geliyo diye sen de hızını artırma, sinyal verip yavaşlarsan mecbur o da yavaşlaycak ve devam edecekse dönmeyecekse solundan usul usul geçecektir, göz göre göre çarpacak bi adamsa bişey diyemem...ya yol verip uzaklaşmasını sağlayacaksın bi şekilde ya da yavaşlayıp onunda yavaşlayacağını düşüneceksin...

tekrar geçmiş olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Erhanın dediği gibi en sol şeritte sinyali ver yavaşla arkadaki istediği kadar korna çalsın veya selektör yapsın. Duracağın zaman mümkün olduğunca orta refüje yanaşmanı öneriyorum. Mobese kayıtlarında görmüşsündür motorculara arkadan vurup kaçanları. Burada bizim yapabileceğimiz fazla bir şey yok aslında eğitimlerde motoru viteste bekletmemiz gerektiği söyleniyor kaçabilmek için ama birini arkadan 100km hızla vurmadan önce kaçabilmek içinde hayabusaya binmek lazım heralde
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eren ben Eylül ayında Motorla Karadeniz turuna çıkmayı düşünüyorum, varmısın eşlik etmeye...

Hız yapmadan (arada gazlamak serbest ama), gezdiğin yerleri görerek tanıyarak, bol resimleyerek , 7-8 günlük, gidiş dönüş 2000km lik bir rota düşünüyorum.
    Konaklama işi için belirlediğim öğretmenevleri ve misafirhaneleri kullanmayı ayrıca Trabzon ve Rize'de ise bungolov tarzı yerlerde konaklamayı planlıyorum.
    Bu tip uzun rotalarda yanında eşlik eden bir başka motorun olması da süper olur diye düşünüyorum.

Gaz alacak arkadaşları merakla bekliyorum...
    Fatih abicim güzel bi teklif bu dediğin gibi eylül ayı biraz daha yaklassin haberleselim

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taam la ben alacam enduro %70..olmadı er6 n/f bakacaz kısmetse...

akşam ben geliyorum şimdilik..bi sıkıntı yok...

dönemedim derken kavşağı mı kaçırdın yoksa virajı mı alamadın...?

valla kavşak yakınlarında genelde ışık oluyo, dolayısı ile fazla sıkıntı yok...yeşil yanan ışıkta ise genelde dönmeyecek sürücüler o şeritte pek kalmaz..en azından kafası çalışan...olmayan yerlerde iyice refüje yanaşıp sinyali verip dilediğimce yavaşlıyorum...
    Seninle bülentin civataları aldım demin.Yanıyo ortalık bu ne sıcak yahu.erhan benim ampülcüyü aradım şimdi benim ampül yarın geliyo seninkisiki haftaya kalmış öteki siparişe

neyse akşam iş çıkışı bende sinyallerimi değiştireyim artık 1 haftadır topcasede gezip duruyo sıkıldı fıkaralar..

Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhanın dediği gibi en sol şeritte sinyali ver yavaşla arkadaki istediği kadar korna çalsın veya selektör yapsın. Duracağın zaman mümkün olduğunca orta refüje yanaşmanı öneriyorum. Mobese kayıtlarında görmüşsündür motorculara arkadan vurup kaçanları. Burada bizim yapabileceğimiz fazla bir şey yok aslında eğitimlerde motoru viteste bekletmemiz gerektiği söyleniyor kaçabilmek için ama birini arkadan 100km hızla vurmadan önce kaçabilmek içinde hayabusaya binmek lazım heralde
    Akşam sende gelicenmi liste yapalım madem?

1-GaCCaLL
    2-Erro
    3-Bülo
    4-?
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhan benim ampülcüyü aradım şimdi benim ampül yarın geliyo seninkisiki haftaya kalmış öteki siparişe

hafta sonu servise giderim orda taktırırım diyodum la...neyse öbür hafta gideriz artık...saolasın...

1-GaCCaLL
    2-Erro
    3-Bülo
    4-hüseyin
    5-?

Motosikleti
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafta sonu servise giderim orda taktırırım diyodum la...neyse öbür hafta gideriz artık...saolasın...
    Serviste acil işin varsa bana gelecek olanı veririm sıkıntı olmaz ama herhangi yaptıracağın bişi yoksa 1 hafta bekleyiver senin parayıda repoya yatırayım

Bülentin sesi çıkmıyo nerelerdeki??
    ANGARAJ

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben tam yavaşlayamadım motoru düşürdüm. en sola geçtim sağda iki arabalık geçecek yer vardı ama adam benim tam arkamdaydı
    Gecmis olsun oncelikle. Arkadaslarin da dedigi gibi genelde isik oldugu icin sorun olmuyor. Ama yesil yanarken gelip arkadan da biri takip ediyorsa sinyali verip arkayi da kontrol ederek yavaslayin istediginiz kadar ve donusu gerceklestirin. Cok hakim degil gibi hissediyorsaniz sol ayagi acin psikolojikman rahatlatir en azindan ;) Bi de motoru yatirirken bu hamle icin vucudunuzu ters tarafa verin (cross tarzinda) cok acilmadan donersiniz hem ;)
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

selcukcbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R6S
    ben bugün izinliyim hafta sonu amelesi olarak çalıştığım için 1 saate kadar çıkacagım dolaşmak istiyorum saat 7:00 de motomax da olurum.
    lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...

Motosikleti
    Varadero
    aksilik olmazsa saat 7 de motomaxa bi bakarım orada olursan beraber gideriz buluşmaya selçuk abi. Adımı listeye yazınca bi aksilik çıkıyoda o yuzden yazmadım yunus sen yaz istersen

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serviste acil işin varsa bana gelecek olanı veririm sıkıntı olmaz ama herhangi yaptıracağın bişi yoksa 1 hafta bekleyiver senin parayıda repoya yatırayım

Bülentin sesi çıkmıyo nerelerdeki??
    Buralardayım haci, akşam geliyom kesin de, millet bi motomax yapacak ya ben de uğrayım dedimdi, saat 7 de orda olacaz diolar, senin oraya gelmemiz biraz gecikecek yani. Civatalardan birini taksak bu aralar bana yeter şimdi, maksat arkada o kapalı somunu üstüne takmak, düzgün görünsün.

Erhan bugün kaç kere aradı len adam parayı peşin verdi ya hesabını soracak tabii
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

caneryavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ST Kanuni GT250R
    [QUOTE=nezih77;2749521]1-GaCCaLL
    2-Erro
    3-Bülo
    4-hüseyin
    5-Caner
    6-?

Motomax de gorusuruz

Motosikleti
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buralardayım haci, akşam geliyom kesin de, millet bi motomax yapacak ya ben de uğrayım dedimdi, saat 7 de orda olacaz diolar, senin oraya gelmemiz biraz gecikecek yani. Civatalardan birini taksak bu aralar bana yeter şimdi, maksat arkada o kapalı somunu üstüne takmak, düzgün görünsün.

Erhan bugün kaç kere aradı len adam parayı peşin verdi ya hesabını soracak tabii
    La bu androidde kara liste olayı var ya alınca görmüyon arasa bile verdim telefondan ayarı bende

Senin Somunu yanıma almadığım için göz kararı aldım bu arada umarım geniş gelmez o vida.Gelirsede değiştiririz artık ya

O zaman Listeyi Güncelleyelim,

1-GaCCaLL
    2-Erro
    3-Bülo
    4-hüseyin
    5-Selçukcbr(CBR demiş ama GSR kullanıyor bir anlam veremedik )
    6-Şuberk

o değil yeni yazan üyelerden hiç ses çıkmıyor hee tatlı matlı deyince koşarak uzaklaştırlar heralde
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    yok müdür acelesi yok..eskiden geceleri pek kullanmazdım motoru dolayısı ile far a ihtiyacımız çok yoktu ama bu aralar lazım far...ama bi hafta daha dayanıveririz yani problem deel..

ben motomax e değil ama yunuspark a gelicem..

Motosikleti
    HONDA FİZY 125 CC
    Arkadaşlar - Selamlar.. Bu motomax dediğiniz yer neresidir. Hepiniz gidip orda buluşuyorsunuz.. Biz daha nerde olduğunu bilmiyoruz.. Bu çocuğun durumu ne olacak demiyorsunuz.. ayıp ya huu.. Birde somun civata bir sürü birşeyler dönüyor ortada.. yetişmek mümkün değil.. Ben olaya bir hayli fransızım yani..

Motosikleti
    Alıntı hyorumez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar - Selamlar.. Bu motomax dediğiniz yer neresidir. Hepiniz gidip orda buluşuyorsunuz.. Biz daha nerde olduğunu bilmiyoruz.. Bu çocuğun durumu ne olacak demiyorsunuz.. ayıp ya huu.. Birde somun civata bir sürü birşeyler dönüyor ortada.. yetişmek mümkün değil.. Ben olaya bir hayli fransızım yani..
    arkadaşım genççlik caddesine gel herhangi birimizi ara bak sayfanın geri taraflarında çoğumuzun numarası var zaten. hiçfarketmez bi numarayı ara yunusgil'i sor.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Varadero
    ben 10 dakkaya motomaxdayım ahanda cıktım bile yola

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı hyorumez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad internetten adres bulamayacak kadar da fransız değilsindir sanırım...iki sayfa önce de motomax sonrası buluşulacak yerin adresi haritayla verilmişti zaten...

Motosikleti
    tracer 900
    beyler 12 sinde çinden (china post) kargoya verilen paket sabah itibariyle ülkeye giriş yapmış bulunmakta...bakalım yurt içi serüveni ne kadar sürecek...gümrük falan takılmasa bari....
    ejlover bunu beğendi.

selcukcbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R6S
    slm beyler buraya video nasıl yüklerim
    lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler