yarın ben de gelirim aksilik olmazsa
yarın ben de gelirim aksilik olmazsa
lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...
Selam arkadaşlar.. Küçük bir Scooter ile başladım. Motorumu alalı 2 hafta oluyor. Motor kullanmayı ve trafikte motorsiklet ile yer almayı öğreniyorum. açıkçası hem yardımlarınıza hemde tecrübelerinize ihtiyacım var. Küçük Honda Fizy scooter ile size ayak uyduramayabilirim elbette ama bu bir başlangıç.. Benide grubunuza alırsanız bu güzel bir başlangıç olur.. (Sonra çeteleşir Hippi fillan oluruz..:-)) Teşekkürler..
Hayır başlamadım sonradan vazgeçtim 19:30 da mesaimi bitermiş yaa
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ninja250'de iPone kullaniyodum Caner de o da zinciri boyuyor. Hala koca bi kutu duruyor. Beyaz beyaz yamuk yumuk goruntu rahatsiz ediyor beni. Renksiz ve ipone gibi yapisan bi sey ariyorum bulamadim Würth dışında :(
Abi Taylan gibi benim de istedigim bi sey bu. Ama seneye kadar ertelemek zorundayim doktora tezi nedeni ile :(
Abi sungerimsi bi his varsa hidrolige hava girmis demektir. Bosaltip yeni hidrolik doldurucan mecburen.
Benim de plakanin etrafindaki siyah bant kismini duzgunce kestirip kenarlari traslatmam lazim. Onu cok ozenli ve duzgun nerde yaptirabilirim? Iskitlerde eskiden yaptirdigim yer kaoanmis dogal olarak :(
Hayirli olsun, hosgeldin ;) Gezilere katilip yol yapmak ve egitim almakla baslamak en guzeli
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
selamlar hyorumez hosgeldin
ben de yeni baslayanlardanim acaba arada ben de gezilere katilabilir miyim?
https://maps.google.com/maps?q=39.92...num=1&t=h&z=18 sokağının sonundaki parkta oluyo genelde...ama bu hafta buluşma öncesi bi motomax de toplaşma olabilir..motomaxe gelmeyenler parka gelir...ya da anıtparkta buluşulunabilir...burdan söylenir zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
beyler hissettiğiniz üzere bu ara sıcaklarda hissedilir bir artış var..öğlen tatilinde motora kısa süre mont ve kaskla bindim...giderken sıkıntı olmadı ama kurum önünde yapılan çalışmalardan dolayı trafiğe takıldım...üzerimdeki beyaz keten gömlek ve ter reaksiyona girince çok seksi pozlar verdim... montsuz kullanayım diyorum ama yemiyo..dün sırtlığı takmadım acaip bi güven sorunu oluştu bünyede...
Bugün akşam buluşalım benim canım sıkılıyor izinliyim evde sıkıldım yarın oğlumun küçük bir ameliyatı var yarın akşam yorar beni sıpa...
müdür sen şu elindeki fazla zincir yağlarını kap gelde hepimiz sebeplenelim mesela buğra 1 senedir zincir yağsız geziyor en azından buluşmaya geldiğinde 2 sıkar güler eğleniriz
Kullanmıyorsan itina ile değerlendirebiliriz yani..
Plakalığın kesilmesi olayınada ben olsam kendim keserdim fakat fleximin uygun ucu yok galiba pek kullanmadığıma bakmadım...hatta flex nerde ondan bile bi haberim...
Yok öle...Seni çağırdık gelmedin kazana düştün sen gelirken tatlıları kapıp geliyosun üstadım olmadı döner falanda söyleyebilirsin genelde öyle oluyor aynısı hyorumez içince geçerli tabisi biri yemekleri öteki tatlıları ısmarlıyor
La gene nokta atışı vermişin bizim evi ne yapıyon sık kullanılanlarda mı saklıyosan artık
bana uyar diğer arkadaşlarda tamam diyorsa bugünde yapabiliriz...
Bu arada bizim bi Karapara mız vardı aklandımı ne oldu o osman abi??
ANGARAJ
Motorsuz geldim bugün ben işe...
bana önceden haber verin buluşmalara, ani hareketler bana göre değil....
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
buluşma ne zaman beyler ? birazdan dışarı çıkacağım da.eğer bu gün se biri beni arasın.yok yarın diyorsanız o ayrı.
buralardayım koraycım,artık daha fazla okuyucu oldum.yazma işini bıraktım taşınma hazırlıkları yapıyorum.eşyaları paketleme işleri falan filan.gelecekmisin sen görüşelim.
Şu an bu konu içerisinde 145 kullanıcı var. (0 üye ve 145 misafir)