Evet Ünal hocam Pursaklar'a gelmeden önceki Opet
saat 11:00
Fatih
Koray ZZR
Ünal
---------- Mesajlar birleştirildi 14-07-2012 - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13-07-2012 23:58 ----------
İletişim için tel numarası yazdım )
Eşimde yarınki ruh haline göre katılacakmış
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Şuan Kalecik teyiz toplam 6 kişiyiz.
evet akşam için elleri göreyim. çiftlikte kokoreç ,bahçeli de dondurma, tunalı da turlama ardından isteyen evine gider.
lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...
Merhaba arkadaşlar, Ankara MT olarak; Ankara -> Kalecik -> Irmak -> Ankara güzergâhında yaklaşık 200 km lik bir turlama yaptık.
Turlamaya eşimde artçı olarak katıldı. Saat 11:10 da buluşmaya gelecek 4 motor tamam olunca eşimi daveti ile Ankara Vodafone Bölge müdürlüğü ne uğradık. Terasta içecek ve sıvı takviyesi yaptık
By fkarakas at 2012-07-14
Nöbetçi arkadaşlara iyi çalışmalar diyerek yola koyuluyoruz.
Kaleciğe kadar güzel ve keyifli bir yol sonrası Ünal’ın tavsiyesi üzerine pideciye giriyoruz.
Karnımızı doyurup yola çıkıyoruz. Motorları park ettiğimiz alandaki mağaza sahibi ile keyifli bir ayak üstü sohbeti tamamlayıp tekrar yola çıkıyoruz.
Osmanlı’dan kalma güzel bir asma köprü ve Kızılırmak…
Buradan sonra eski yolu kullanmaya başlıyoruz, macera şimdi başlıyor. Asfalt yol bitti galiba (
Gölge ve Kızılırmak biraz sakinleşelim….
Mıcır ve kayalık yolda benim motor kaydı zor zapt ettim…
Tekrar yola çıkıyoruz, yol kenarımda gördüğüm çeşmeye yöneliyorum, su içip biraz rahatlıyoruz. Irmak kasabasından bir abi bize gençler sakın hız yapmayın diyor, daha sonra sohbet koyulaşıyor. Lakabı “Çavuş” abimin içten saf ve temiz. Tam bir Anadolu insanı… Anılarını yaşamlarını anlatıyor, o kadar samimi ki sarılıyor konuşmasında.
Çavuş abimiz…
Mıcırlı yola devam
Yol mıcırlı ama manzarada çok güzel yaaa
Şimdilik bu kadar
@Soner
Abi ancak girdim nete :( Keske goreydim cikar bi Eymir yapardik sahane olurdu cidden :(
@Fatih
Guzel gezi olmus abi Yalniz yine offroad yapilmis ordan icime su serpildi biraz
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Gezi süper olmuş katılanların tekerine sağlık şöyle bir türkiye turu yapan olsa da fotoları görsek
Kızılay Mt olarak iki arpamızı içip geldik bizde Uğurum dedik gelir mi belli o da sıkılmış diye sonra kızılay yaptık güzel de oldu arada yapmak lazım.
Yarın için bir planınız var mı???
@Koray
Burda modellere gore motor surusunun insana nasil hissettirdigine dair guzel bi calisma var
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
Ogleden sonra (tercihen 2ve sonrasi) cikisli max 2-3 saatlik yaklasik 200km'lik bir gezintiye varim
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Uğurum en iyi performansta 15 - 20 dk sürer hadi önsevişmeyi ekle de ki 1 saat sonra belim de belim ) bak bizimkilere yatarakkk öncü artçı hepsine musait hayat tarzı diye boşuna demiyoruz biz
Sonra rossi bile önlerinde eğiliyomuş eğilir o tercih meselesi vallaha tehlikeli ben eğilmezdim saygılarr
Her yola gelir diyosun yani Sonerciim? O zaman tabii ki de Rossi de affetmez
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:25 ----------
Yarin'a bi aksiyon yok sanirim?
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Ben yatar ) Sabahtan forumu kontrol ederim olmazsa bireysel turlarım yakın çevrede :(
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)