Selam harun. Belirttiğin fiyatlara en iyi montu ulus yiba çarşısından alabilirsin. Motomax yiba çarşısına göre biraz tuzlu.(Daha önce aldığım montla ilgili sorun yaşadığım için motomax tavsiye etmiyorum)
---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:46 ----------
Hafta sonu Bolu tarafına gitmek istiyorum. Düzce festivalide olur Abant da olur. Gelmek isteyenleri bekleriz...
Bak Unal diyince aklima geldi, yok mu bu haftasonu bisiler yahu, kimseden ses cikmiyor. Gecen hafta gelemedim, icimde kaldi. Bisiler yapalim bence. Festivali bilmem ama en kotu biraz gezmek lazim, vucut alisti mi istiyor yani. Hos cmt. 2 ye kadar calisiyor olabilrim ama farketmez. herturlu gelirim. En kotu arkanizdan gelirim, biliyosunuz motorum cok hizlidir, hepinizi yakalarim
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
ahanda trafikte süprizlerle yaşadığımızın kanıtıdır. adam görme engelli ehliyetsiz. alkollu ve araba başında. hadi bakalım bu adam şans eseri kendisine zarar vermiş ama iyi bir ceza almazsa muhakkak trafikteki diğer araçlara zarar verecektir.
http://gundem.milliyet.com.tr/ehliye...91/default.htm
Roller Coaster lar ile motorların insanlarda benzer tepkilere sebep olduğunu gözlemledim; önce acayip bir korku patlaması, az bir zaman sonra müthiş bir heyecan, sonlara doğru da "daha hızlı,daha hızlı!" ya da "bir tur daha!" şeklinde tepkiler...
Düzce'ye festivale gitmeyi düşünenler kimler?
Alternatif gezi rotası düşünen kimse yok mu?
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
abi sizde bu motorlarla ne zaman geziyorsunuz hafta sonu motorcuları )) ben her gün kullanıyorum. akşam gezmesi yok, hafta sonu birileri organize ederse toplanıyoruz. tek başıma gezmek sıkıcı geldi bana. bahçelide,tunalıda turlarız illa ki bir yere oturup yiyip içmek gerekmez.
lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...
Selçuk bende hemen her gün kullananlardanım. Son 1 ayda 2500 km ye yakın yeni motoru motor kullanmışım ) diğer gv 650 yi ise sadece 160 km.
Ben bugün izinli olduğum için inanılmaz gezme hevesim var. Hatta küçük bir çanta hazırladım, yola çıkmak için.
Cesaretimi toparlarsam yola çıkacağım ama toplu hareket isteği daha ağır basıyor. Hafta sonu için plan yoksa bugün Bolu'ya geçmeyi, yarın festivale uğramayı planlıyorum.
Sizlerin planı yol haritamı şekillendirecek.....
Caddelerde turlamak otobanlarda dümdüz gitmek falan yerine Haymana üzerinden polatlı ayaş v.s. tarzı biraz doğa içinde biraz virajlı gezmelik çok da uzun olmayan turlar daha keyifli değil mi ki sizce de
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Uğur kardeşim ben de aynen bu şekilde düşünüyorum. Amaç zaten bir yerden bir yere gitmek değil; motor kullanmanın verdiği özgürlükle birşeyleri daha yakından tanıma ve her zaman aynı yerde durduğu halde keşfedilmeyi bekleyen güzellikleri görme olmalıdır.
---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 15:49 ----------
Venom marka montların fiyatı uygun. 180 civarında 4 mevsim üstelik...
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
ben festivale gelmeyi çok istedim ama özel sektörün sıkıntısı bu. pazar günü çalışıyorum normal de c.tesi izin olur fakat izin dönemi, şirkette 2 bayan eleman ay biz nasıl yaparız, ay biz yapamayız c.tesi en yoğun gün (külliyen yalan) izinde olan arkadaşın yerine kimse yok öteki bay eleman da izine çıkıyor sıkışırız olmaz dediler ve bu marabayı gördüler selçuk sen c.tesi gel eeeee dedim p.tesi gelme. hay sizin dedim neyse yapacak bi şey zaten yok zevk almaya bakayım. aklım da gönlümde giden arkadaşlarda olacak kesin yolunuz açık rüzgarınız bol olsun.
bi yerlere gitmeyin beyler;
her ne kadar çeşme sahillerinde olacak olsam da aklım orda kalmasın
Tamam bu fikir de bana uyuyor. Hadi organizatör ruhlu bir arkadaşımız günlük gezmeli, alternatif rotalı bir gezi planlasın...
Ankara MT bu hafta sonu gezmeyecek mi yoksa
Olmadı ben taşın altına elimi sokacağım ama hüsran olmasından korkuyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Erhan sana da iyi tatiller, güneşin ve denizin tadını bolca çıkar, sonra insan özlüyor...
Fatih senin gezilecekyerler ve alternatif yollar bilgin bizden fazla sanırım. En iyisi sen bi organizasyon yapsan da biz de katılsak...[QUOTE=FatihKARAKAŞ;2745275]Tamam bu fikir de bana uyuyor. Hadi organizatör ruhlu bir arkadaşımız günlük gezmeli, alternatif rotalı bir gezi planlasın...
Ankara MT bu hafta sonu gezmeyecek mi yoksa
Olmadı ben taşın altına elimi sokacağım ama hüsran olmasından korkuyorum
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Şu rota nasıl,
https://maps.google.com/maps?saddr=A...=h&mra=ls&z=11
tabi kimler bu hafta geziye katılabilir oda önemli tabii
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
Ankara - Kalecik - Irmak - Ankara rotası çok bilinen bir rota değildir, ancak özelikle kızılırmak manzarası bol olan bir rotadır. Genel yol kalitesi iyi ve virajları keyifli bir güzergahtır.
Benden ilk öneri bu...
Lütfen resimleri dikkatli inceleyelim ve kasksız motora binmeyelim!!
http://www.sakaryarehberim.com/other...di-170745.html
bu hafta sonu boş değilim ya gidin tabi gezin.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)