Arkadaşlar akşam lastik değiştirme işi uzun sürdü gelemedim yunusgil buluşmasına
Çok şükür lastikleri değiştirdim hatta bide veda videosu yaptım 10 yıllık lastiğede bu yakışırdı
Arkadaşlar akşam lastik değiştirme işi uzun sürdü gelemedim yunusgil buluşmasına
Çok şükür lastikleri değiştirdim hatta bide veda videosu yaptım 10 yıllık lastiğede bu yakışırdı
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Buberk Pes doğrusu ... Bi lastik 10 yıl kullanılırmı yahuuu.. Lastik satanlar para kazanmasın mı?...(hAYIRLI OLSUN, taş değmesin.)
Fatih büyük geçmiş olsun... Düşmemen çok iyi ama tabi bu tarz durumlar insanın canını sıkıyor..
gecmis olsun Fatih, takma kafana o kadar yaw, sana bisi olmamis ya, ufak tefek kozmetik hasarlar halledilir dert degil. Muhtemelen o kopege de bisey olmamistir, saglamdir kopekler, kolay kolay bisey olmaz onlara. Biz de geleceksin diye seni bekledik saat kaca kadar, baktik yoksun, dagildik artik napalimm
Suberki de bekledik ama arkadas lastik falan yakmis. Bi ara dedim simdi teker yapip patinaja dusecek heralde diye ama olmadi sanirsam. Yunusgil iyice tamirhaneye dondu valla, dayanamadim bi vida kesip egsoz koruyucuya taktim ben de. Oraya gidince insanin motoru sokup dagitasi geliyor nedense
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Dün akşamki buluşmaya gelmedim, kusuruma bakmayın.
Çok geçmiş olsun Fatih... Köpekler büyük tehlike yaratıyor kimi zaman.
Geçen pazar sabahı ODTÜ'den geçerken ıssız bir yerde köpeğin biri de bana pis pis bakmaya başladı. (Zaten egzoz sesini kendilerine tehdit olarak algılıyor çoğu ve saldırgan olanları da ıssız ve geceden kalma iseler genelde bir girişimde bulunuyorlar.) Tam yanından geçerken ısırmak niyetiyle hırlayarak yanımda koşarak sağ bacağıma yanaştığını görünce (köpekleri/hayvanları sevmeme rağmen) ayakkabımın tabanıyla yüzüne doğru sertçe bir temasta bulundum. Başka çarem yoktu çünkü ya o ısıracaktı ya da ben bu şekilde bir hareket yapacaktım. ODTÜ'de bu gibi köpek saldırısı olayları çok oluyor zaten.
1.Kaza yapan Fatih ve Soner bununla geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...
2.Uğur Hocam, bahse konu DVD'ler il kitapları benimle paylaşırsanız çok sevinirim...Ayrıca motosiklet eğitimi konusunda başka kaynaklarınızda varsa onları da paylaşırsanız ayrıca sevinirim.Elinizde OLAN PAYLAŞIMA AÇTIĞINIZ TÜM KAYNAKLARDAN almak isterim... ... İsterseniz kitaplar vs. dahil siz çoğaltırın ben size bedelini ödeyeyim, vaktiniz yoksa ben çoğaltırayım ??Sizin için nasıl uygun olursa ben uyarım...
3.Fatih ve UĞuR hocam OOcan vs.. ile eğitim ayarlama, aldığınız eğitimleri bizlere anlatma işi ne oldu?? Engel Kaçışda debriyajı sıkmak gerektiğini ilk ke duydum... Çok okumam lazım benim çookkk....
4. Uğur hocam sizin aldığınız eğitimlerden tuttuğunuz notlar falan varsa ve sizce de uygunsa onlarıda almak isterim....
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Önce İngiltere'den eğitim videoları sonra da Rusya'dan müze fotoları, Rusya ve İngiltere gibi motosiklet kullanmak için son derece elverişsiz ,berbat bir iklime sahip iki ülkenin böyle bir motosiklet kültürü ve geçmişine sahip olması müthiş bir şey.
Erhan eline sağlık çok güzel fotolar, klasiklerin yeri eski kafalı bir adam olarak çok ayrı bende, yanlız bu foroları Soner görmesi sakın!
Indian i gorunce aklima ilk Soner gelmisti benimde, birazdan agzinin sulari aka aka yorum yapar muhtemelen
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Unutmadan bazı laf sokan arkadaşlara inat yakıt ölçümümü burdan yazayım da herkez eğriyi doğruyu bilsin,
azami 120KMH/s da ölçülmüştür bu veriler buyrun..
320km=15,03lt
4,33 benzinin litresi
0,203krş yakmışım
100kmde 4.6lt
ANGARAJ
Azami 120 km/h mi, Ortalama 120 km/h mi ??
#sürenadam
Buğra sana gereken motoru buldum aga, CBF e yeter eziyet ettiğin, bundan al rahat et; WR250X Supermoto
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
azami la işte karıştırma 120nin altında bi işte virajda baktım sağ peg bitmiş o ara yavaşladım o virajıda yenice yapmışlar kulu makasına zati yoksa dümdüz yol artık nası bi sıkıldıysam ver ettim kontrayı
Koraycım ben senden önce o tavsiyede bulunduydum ama marka-model vermediydim.Pahalı olamasa o aletler süperöteside ah işte fiyat...
ANGARAJ
Aga acıyorum artık makineye, pati çekiyor, yok makas yapıyor, olmadı lastik yakıyor, yanlıyor... bende dedim bir ümit kurtarırım belki motoru, alsın bir supermoto, atlasın-zıplasın bütün gün artık onla, bize de sarmaz belki enerjisi biterse yolda
Hemen sahibinden de araştırmaya başlıyorum fiyatlarını, benim tarzım buymuş da haberim yokmuş. Lakin artçı konforu diye birşeyin olmadığını düşünüyorum benim için artçı çok önemlidir
Lann şaka yaptım! sonra videodaki gibi yaya geçidinden karşıya geçerken kıracan kafanı, vicdan azabı yaşatacaksın bana
Zaten araştırmam çok kısa sürdü bu motordan sahibindende 1 tane bile yok Bunun dengi makinalarda 12bin lira falan ben o paraya neler alırım diye bi düşündüm..
Hesaplı olan şöyle bir şey var http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93264865/detay
Yok hacı bunun parşası falan bulunmaz zaten, sen CBF le takıl, aklıma neler yapabileceğin geldi biran için de tedirgin oldum!
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)