Dostum herkeş yan çizmiş tekbaşına yorma kendini hiç halbüskim daha alabalık yedirtecektim sizleri dağların eteklerine götürecektim ama kısmet değilmişBulent78;2735651]
Abi Yunus un oraya gitmek istiyorum da cumartesi aksama kadar amelelik yapacagiz, muhtemelen gec bitecek ondan sonra da tek basima 250 km yolu aksam karanliginda gidemem gibime geliyor ki zaten amelelik yapacagimizdan yorgunluk da olacak. ama gidebilirsem az pilav bol et taktigi uygularim herturlu
Buna sesli gülmedim desem yalan olacak şimdiArabalardan el sallayan cocuklar bana da oluyor; ya da keyif sizin yaa, hayat size guzell gibi yorumlar geldigi de oluyor da hic arabadan el sallayan ya da kas goz yapan kiz olmadi, bu da Koray imin karizmasinin getirileri olsa gerek
la bizim parkta buluşmayın ben yokken yoksa bi tarafınızı keseller bak demedi demeyin en son tinercinin elinden bülenti levyeyle almak zorunda kaldık
Bu arada olmaz ama hani olurya bu tarafa geleniniz olursa hertürlü bakım benden zaten bunu tekrar etmeme gerek yok sanırsam
ANGARAJ
Olum kızlar çamurlu endurolara bakacak değiller heralde, tabiki bizim motorlara bakıyorlar, he bize bakmıyorlar o ayrı konu
Sembolikte olsa Yunusgil Parkına bir ziyaret gerçekleştirilmesini talep ediyorum , 5 dakikalığına olsa bile =)
valla alayınız yalan çıktınız ha.hani etli pilav yiyecektiniz.yol yapacaktınız da çadır kuracaktınız da bırakın yav.
ben halen hızlı tren falan bi şekilde gitmek isterim.maddi durumumu ayarlayabilirsem.
Eğitim diyordunuz bak şuna bir bakın eğer düşünürseniz ki ben düşünüyorum. Haber verin Kaan abi ile fiyatı bi konuşayım sayfada 08:00-18:00 kadar denmiş ama full korumalı isteniyor katılımcılar...
http://www.facebook.com/events/483414551685083/
Arkadaşlar araya maydanoz olmak istemem ama Serhat abinin ( Serhat Kılavuz ) eğitimini tavsiye ederim, kapalı alan ADAC eğitiminden sonra gözlemli yol eğitimini de alın.
Her iki eğitim de bana çok şey kattı. Hernekadar Serhat abininin hemen arka solunuzda yada sağınızda sürüyor olması biraz tedirgin ediyorsa da yanlışlarınızı birebir gözlemlemesi yönünden çok faydalı oluyor. Aklımdan geçirmeyeceğim yada yanlış bildiğim çok şey öğrendim kendisinden. Lakin uzun yol eğitiminde tavsiyem 5 kişiden fazla olamamya çalışın, dönüşümlü sürüldüğünden az sıra gelebilir, arka tın tın gitmeyin.
beyler ben john f kennedy üzerindeki sekans pub a doğru gidiyorum...işi gücü olmayanları beklerim...40 dak içinde orda olurum sanıyorum...
https://maps.google.com/maps?q=39.90...num=1&t=h&z=19
erhan
505 884 45 91
Beyler ben geldim,bülént yolda,atmosfer gûzel,ortam gûzell gızlar güzel,kafalar neden güzel olmasın?
şaka la nescafe içiyom
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Kardeşim valla gelesim vardı açık net ama iş Cumartesi 9 da başlayacak ve en erken de 6 da falan bitecek gibi, o yorgunlukla karanlık hava da kullanmak beni çok zorlar diye düşünüyorum, malum amelelik yoruyor adamı, inşallah başka zaman geliriz, maksat muhabbet olsun.
O tinerciyi hatırladıkça hala gülmekten yarılıyom yaa
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
günaydın beyler hayırlı işler olsuuun gününüz güzel geçsiiiiin
lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...
Evet beyler hafta sonu için kimseden ses yok, Pazar günü Mogan' a mangal yapmaya gidelim mi demiştik ama Hüseyin abi hariç reaksiyon gösteren olmadı Hani arkadaşların bir kısmıyla sürekli irtibattayız zaten ama buradan da bir bilgilendirme yapılırsa aramıza yeni katılacak olanlar da gelebilirler böylece, "Mangal" gibi sihirli bir kelimeye nasıl kimse yorum yapmadı hayret ettim
Mangal güzel olur yaparız, bugün geleneksel hafta içi buluşması var mı bu arada ?
O zaman etkinliği açıyorum
Mogan Gölünde Mangal / 8 Temmuz Pazar / Saat 12:00
Buluşma yeri olarak Eskişehir-Konya yollarının kesiştiği kavşaktan sonra müsait bir alanda buluşulabilir, yol üzerinden alışveriş yapılıp mekana geçilir.
http://maps.google.com/maps?saddr=Me...sz=15&t=m&z=12
1- Erhan
2- Turgay
3- Koray
4- Buğra
5- ...
6- ...
7- ...
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)