Osman Abi oncelikle belirtmek isterimm ki ben kus cennetine gitmedim, Beypazarindan dondum dolayisiyla ordaki kus populasyonuna herhangi bir etkide bulunmadim, kuslarin sayisinin azligi benim sucum degil
Trafikte hangi araclara dikkat etmek lazim diye dusundum de soyle bir liste cikardim kendi kendime ; dolmuslar, taksiler, otobusler, servis araclari, cakal kasa BMW ve bilimum tofas kus serisi araclari, hepsi olmasa da bayan suruculerin % 90 i, elinde cep telefonu konusurken arac kullanan herkes, motorlu kuryelerin cogu.... bunlar su anda aklima gelenler, e bu kadar sayinca farkettim ki bunlari ayrica trafikte arayip cekinmektense butun araclari direk potansiyel tehdit olarak algilamak daha kolay olacak
netekim ben oyle yapiyorum, tepemin tasini attirmadigi surece de kimseye bulasmiyorum, git isine kardesim diyip kavga etmiyorum ki kaynama derecem suyunkinden yuksektir yani
Selcuk ve Murat hosgeldiniz, ilk firsatta gorusmek uzere insallah.
Valla cok ender oluyor ama arada bana da Erhan in dedigi gibi kotu trafikte hafif kenara cekilerek yol veren, ya da benim aradan gecmem icin bekleyen insanlar oluyor, benim bu insanlar icin yorumum ya bunlar Turk degil ya da onlar da birer motosiklet surucusu
Abi Yunus un oraya gitmek istiyorum da cumartesi aksama kadar amelelik yapacagiz, muhtemelen gec bitecek ondan sonra da tek basima 250 km yolu aksam karanliginda gidemem gibime geliyor ki zaten amelelik yapacagimizdan yorgunluk da olacak. ama gidebilirsem az pilav bol et taktigi uygularim herturlu
Arabalardan el sallayan cocuklar bana da oluyor; ya da keyif sizin yaa, hayat size guzell gibi yorumlar geldigi de oluyor da hic arabadan el sallayan ya da kas goz yapan kiz olmadi, bu da Koray imin karizmasinin getirileri olsa gerek
Ugur, 250 likten gecis yazin super, akademisyen adam kendini belli ediyor arkadas, hemen 1000 lik alip da gazlayayim yok, valla takdir ettim. Tabii Erhan in soyledigi de dogru, epey kallavi olmasi lazim CSS fiyatinin. Neyse o da olur insallah ilerde. Racing tutkum olmadi, hizi severim ama 600luk race bile cogu insani aglatacak kadar hizliyken senin R1 alman da iyi cesaret ornegi valla