Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güncel diyelim.
    Erhan senin bulduğun yer yapmıyor mu? ZZR Koraya yardım noktasında??

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
    .........................Erhan bu konuda yardım için...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bi dahaki bulusmada ben kisaca acikliim isterseniz o egitimleri almayi dusunen arkadaslara. Yurtdisi sertifikali hocalardan guvenli surus ve ileri surus aldim ben. Ilgilenen arkadaslara CaliforniaSuperBikeSchool ile ilgili bilgilendirmeyi de yaparim. Sadece racing'ci isi demeyin cogu teknik tum motorlar icin gecerli ;)

Ozet olarak guzel fikir Tam destek benden
    FatihKARAKAŞ Nickli Üyeden Alıntı
    İleri sürüş teknikleri ile forum üyelerinden oocan uluslararası geçerli sertifikalı eğitimler veriyor diye biliyorum.
    Geçen yemek sırasında bu konu konuşulmuştu. Ankara MT olarak bu tip eğitim organizasyonu yapılırsa katılmayı düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...can-65496.html

FATİH,OOCAN HOCA VE UGUR ........BU EĞİTİM KONUSU GÜME GİTMESİN ..... ...BENİM BU DERSLERE ÇOOOOOOOKKKK İHTİYACIM VAR....
    ejlover bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ANKA ELEKTRONİK Türkocağı cad. 56/E Balgat

adres busrası koray (forewer)...eminim yapabileceklerdir gittiğimde işlerini iyi yapan bi yer olarak algıladım..youtube da yaptıkları işlerin videoları var...ben çakar led için görüşmeye gitmiştim...

valla bu eğitim işi iyi güzel, kaliforniyası süperbike ı ama ücretleri de ciddi derecede kallavi...hem istanbul da...honda eğitimi bile çoğu kişi tarafından karşılanabilir makul bir fiyat seviyesinde değilken sertifikalı, yurtdışı kaynaklı uzmanların verdiği eğitimler pek olur görünmüyo benim için...
    ejlover bunu beğendi.

selcukcbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R6S
    Hocam bi dahaki bulusmada ben kisaca acikliim isterseniz o egitimleri almayi dusunen arkadaslara. Yurtdisi sertifikali hocalardan guvenli surus ve ileri surus aldim ben. Ilgilenen arkadaslara CaliforniaSuperBikeSchool ile ilgili bilgilendirmeyi de yaparim. Sadece racing'ci isi demeyin cogu teknik tum motorlar icin gecerli ;)

Ozet olarak guzel fikir Tam destek benden
    eğitim almış arkadaşların tavsiyeleri, yönlendirmeleri çok önemli. motor üzerinde duruş şeklinden, viraj tekniği, fren tekniği,vs. bunlar kendi kendine görüp düzeltme imkanı olmayan şeyler bilgili arkadaşların desteklerini keyifle kabul etmek lazım ne de olsa eğitim şart....
    ejlover bunu beğendi.
    lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Osman Abi oncelikle belirtmek isterimm ki ben kus cennetine gitmedim, Beypazarindan dondum dolayisiyla ordaki kus populasyonuna herhangi bir etkide bulunmadim, kuslarin sayisinin azligi benim sucum degil

Trafikte hangi araclara dikkat etmek lazim diye dusundum de soyle bir liste cikardim kendi kendime ; dolmuslar, taksiler, otobusler, servis araclari, cakal kasa BMW ve bilimum tofas kus serisi araclari, hepsi olmasa da bayan suruculerin % 90 i, elinde cep telefonu konusurken arac kullanan herkes, motorlu kuryelerin cogu.... bunlar su anda aklima gelenler, e bu kadar sayinca farkettim ki bunlari ayrica trafikte arayip cekinmektense butun araclari direk potansiyel tehdit olarak algilamak daha kolay olacak netekim ben oyle yapiyorum, tepemin tasini attirmadigi surece de kimseye bulasmiyorum, git isine kardesim diyip kavga etmiyorum ki kaynama derecem suyunkinden yuksektir yani

Selcuk ve Murat hosgeldiniz, ilk firsatta gorusmek uzere insallah.

Valla cok ender oluyor ama arada bana da Erhan in dedigi gibi kotu trafikte hafif kenara cekilerek yol veren, ya da benim aradan gecmem icin bekleyen insanlar oluyor, benim bu insanlar icin yorumum ya bunlar Turk degil ya da onlar da birer motosiklet surucusu

Abi Yunus un oraya gitmek istiyorum da cumartesi aksama kadar amelelik yapacagiz, muhtemelen gec bitecek ondan sonra da tek basima 250 km yolu aksam karanliginda gidemem gibime geliyor ki zaten amelelik yapacagimizdan yorgunluk da olacak. ama gidebilirsem az pilav bol et taktigi uygularim herturlu

Arabalardan el sallayan cocuklar bana da oluyor; ya da keyif sizin yaa, hayat size guzell gibi yorumlar geldigi de oluyor da hic arabadan el sallayan ya da kas goz yapan kiz olmadi, bu da Koray imin karizmasinin getirileri olsa gerek

Ugur, 250 likten gecis yazin super, akademisyen adam kendini belli ediyor arkadas, hemen 1000 lik alip da gazlayayim yok, valla takdir ettim. Tabii Erhan in soyledigi de dogru, epey kallavi olmasi lazim CSS fiyatinin. Neyse o da olur insallah ilerde. Racing tutkum olmadi, hizi severim ama 600luk race bile cogu insani aglatacak kadar hizliyken senin R1 alman da iyi cesaret ornegi valla
    ejlover ve pinkkuvars bunu beğendiler.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ANKA ELEKTRONİK Türkocağı cad. 56/E Balgat

adres busrası koray (forewer)...eminim yapabileceklerdir gittiğimde işlerini iyi yapan bi yer olarak algıladım..youtube da yaptıkları işlerin videoları var...ben çakar led için görüşmeye gitmiştim...

valla bu eğitim işi iyi güzel, kaliforniyası süperbike ı ama ücretleri de ciddi derecede kallavi...hem istanbul da...honda eğitimi bile çoğu kişi tarafından karşılanabilir makul bir fiyat seviyesinde değilken sertifikalı, yurtdışı kaynaklı uzmanların verdiği eğitimler pek olur görünmüyo benim için...
    Fiyat konusunda haklısın ne yazik ki. Ama erken kayıtla gidince 1,000TL civarı daha ucuza geliyordu ;) Fiyatın yüksek olmasının başlıca nedeni de İstanbul Park'ın kirası. 2 tam gün sabah 7 akşam 18:00 pistteyiz çünkü
    Ama faydasını şöyle özetliim. Piste cc bağımsız karışık çıkılıyor. Benim grup'ta en düşük bendim haliyle 250 ile 600 SS, 750+, 1,100, 1,200, 1,400lük aletler vardı. İlk 3 seansta pistte kelle koltukta gibi gidiyordum millet 3-4 tur bindiriyordu. Derslerle 3.seansın sonunda tur bindirmeler bitti. İlk günün sonunda (5.seans) ise sadece 2-3 kişi geçti ve pegler yere değdi ;) İkinci günün sonunda ise toplam 5 seansın 2sınde falan sadece 1 kişi geçmişti ve inanılmaz keyifle ve rahatlıkla giriyordum virajlara. Dışardan bunları ben de çok dinledim gitmeden önce ama cidden birebir yaşayınca insan anlıyor Fırsat olursa kesinlikle öneriyorum

Bu arada burdan CSS hızlı gitmeyi öğretiyor diye düşünmeyin. Kullandığınız hızlarda daha doğru viraj almayı öğretiyor. Viraj içinde daha dengeli olmayı, daha güvenli ve risksiz viraj almayı öğretiyorlar

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osman Abi oncelikle belirtmek isterimm ki ben kus cennetine gitmedim, Beypazarindan dondum dolayisiyla ordaki kus populasyonuna herhangi bir etkide bulunmadim, kuslarin sayisinin azligi benim sucum degil

Trafikte hangi araclara dikkat etmek lazim diye dusundum de soyle bir liste cikardim kendi kendime ; dolmuslar, taksiler, otobusler, servis araclari, cakal kasa BMW ve bilimum tofas kus serisi araclari, hepsi olmasa da bayan suruculerin % 90 i, elinde cep telefonu konusurken arac kullanan herkes, motorlu kuryelerin cogu.... bunlar su anda aklima gelenler, e bu kadar sayinca farkettim ki bunlari ayrica trafikte arayip cekinmektense butun araclari direk potansiyel tehdit olarak algilamak daha kolay olacak netekim ben oyle yapiyorum, tepemin tasini attirmadigi surece de kimseye bulasmiyorum, git isine kardesim diyip kavga etmiyorum ki kaynama derecem suyunkinden yuksektir yani

Valla cok ender oluyor ama arada bana da Erhan in dedigi gibi kotu trafikte hafif kenara cekilerek yol veren, ya da benim aradan gecmem icin bekleyen insanlar oluyor, benim bu insanlar icin yorumum ya bunlar Turk degil ya da onlar da birer motosiklet surucusu

Abi Yunus un oraya gitmek istiyorum da cumartesi aksama kadar amelelik yapacagiz, muhtemelen gec bitecek ondan sonra da tek basima 250 km yolu aksam karanliginda gidemem gibime geliyor ki zaten amelelik yapacagimizdan yorgunluk da olacak. ama gidebilirsem az pilav bol et taktigi uygularim herturlu

Arabalardan el sallayan cocuklar bana da oluyor; ya da keyif sizin yaa, hayat size guzell gibi yorumlar geldigi de oluyor da hic arabadan el sallayan ya da kas goz yapan kiz olmadi, bu da Koray imin karizmasinin getirileri olsa gerek

Ugur, 250 likten gecis yazin super, akademisyen adam kendini belli ediyor arkadas, hemen 1000 lik alip da gazlayayim yok, valla takdir ettim. Tabii Erhan in soyledigi de dogru, epey kallavi olmasi lazim CSS fiyatinin. Neyse o da olur insallah ilerde. Racing tutkum olmadi, hizi severim ama 600luk race bile cogu insani aglatacak kadar hizliyken senin R1 alman da iyi cesaret ornegi valla
    Eyvallah Abi inan benim gittiğim grupta racingler gurubun en fazla yarısını oluşturuyordu ;)
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Söylediklerine aynen katılıyorum Bülentcim, malesef bunlar trafikte olağan hale geldi artık, ayrıca biraz daha dikkat edersen az-çok motosiklet hevesi olup da şu yakışıklı beni arkasına alsa ne güzel olurdu diyen kızların bakışlarını yakalayabilirsin dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Bu arada burdan CSS hızlı gitmeyi öğretiyor diye düşünmeyin. Kullandığınız hızlarda daha doğru viraj almayı öğretiyor. Viraj içinde daha dengeli olmayı, daha güvenli ve risksiz viraj almayı öğretiyorlar
    Şimdi şunu da itiraf etmek lazım, kimin altında o kadar beygir gücü olsa, aletin neler yapabildiğine bir bakmak ister

ejlover bunu beğendi.

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Arkadaşlar benim eğitimi almak istediğim konu; Doğru zamanda doğru tepkileri verebilme, pozisyon alabilme ve riski azaltma konulu eğitimler...
    Tamam motor kullanıyoruz ama kanıksadığımız bazı doğrular aslında yanlış.

Örnek vermek gerekirse trafikte bir arkadaşım köprü girişine 10-15 mt. kala dönüş için sinyal verdi, o sırada bizim hızımızdan daha az hızla bir araçla çarpışma riski oluştu. Arkadaşım 4 şeritli yolun iki şeridinin dönüş şeridi olduğunu varsayarak diğer sürücüye veryansın etti. Aslında temel trafik kurallarında; "dönüş yapılacak yere gelinmeden en az 100 mt önce hız azaltılmalı, sinyal verilmeli ve şerit ihlali yapılmadan dönüş tamamlanmalıdır." ibaresi var.

Ehliyeti alıyoruz, sınavları veriyoruz ama eğitimimiz biraz alaylı usulü. Tam anlamıyla doğru sürüş teknikleri eğitimi almıyoruz. Bu tüm sınıf ehliyetler için geçerli.

Örneğin ben 97 yılında ehliyetimi aldım. Bir kere kursun test aracını kullandım, kurs eğitmeni " o sen süper kullanıyorsun sen bir daha gelme dedi" düşünüyorum da kavrama noktasını öğretiyorlar aslında o eğitimlerde. Kesinlikle sürüş tekniği gözardı ediliyor.

Tekrar eğitim konusuna gelirsek; "bu konuda bilgi sahibi olan, eğitimleri Ankara'da verebilecek ve maliyeti ucuz eğitim ayarlayabiliriz kanısındayım." tabii burada toplu hareket etmek elimizi güçlendirir.

Saygılar...
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    tracer 900
    kışın milli kütüphane de bi eğitim yapılmıştı...soyadını hatırlamadığım serhat isminde bi hoca gelmişti sanırım...onun kısa vadede tekrar gelmesi gündemde sanırım...arkadaşım geleceğini söylemişti..milli kütüphanede teorik eğitim veriyo kendisi, burdan da 8-9 kişi katılmıştı...

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim eğitimi almak istediğim konu; Doğru zamanda doğru tepkileri verebilme, pozisyon alabilme ve riski azaltma konulu eğitimler...
    Tamam motor kullanıyoruz ama kanıksadığımız bazı doğrular aslında yanlış.

Örnek vermek gerekirse trafikte bir arkadaşım köprü girişine 10-15 mt. kala dönüş için sinyal verdi, o sırada bizim hızımızdan daha az hızla bir araçla çarpışma riski oluştu. Arkadaşım 4 şeritli yolun iki şeridinin dönüş şeridi olduğunu varsayarak diğer sürücüye veryansın etti. Aslında temel trafik kurallarında; "dönüş yapılacak yere gelinmeden en az 100 mt önce hız azaltılmalı, sinyal verilmeli ve şerit ihlali yapılmadan dönüş tamamlanmalıdır." ibaresi var.

Ehliyeti alıyoruz, sınavları veriyoruz ama eğitimimiz biraz alaylı usulü. Tam anlamıyla doğru sürüş teknikleri eğitimi almıyoruz. Bu tüm sınıf ehliyetler için geçerli.

Örneğin ben 97 yılında ehliyetimi aldım. Bir kere kursun test aracını kullandım, kurs eğitmeni " o sen süper kullanıyorsun sen bir daha gelme dedi" düşünüyorum da kavrama noktasını öğretiyorlar aslında o eğitimlerde. Kesinlikle sürüş tekniği gözardı ediliyor.

Tekrar eğitim konusuna gelirsek; "bu konuda bilgi sahibi olan, eğitimleri Ankara'da verebilecek ve maliyeti ucuz eğitim ayarlayabiliriz kanısındayım." tabii burada toplu hareket etmek elimizi güçlendirir.

Saygılar...
    kışın milli kütüphane de bi eğitim yapılmıştı...soyadını hatırlamadığım serhat isminde bi hoca gelmişti sanırım...onun kısa vadede tekrar gelmesi gündemde sanırım...arkadaşım geleceğini söylemişti..milli kütüphanede teorik eğitim veriyo kendisi, burdan da 8-9 kişi katılmıştı...
    Fatih hocam sen "Trafik Bilgisi"nden bahsediyorsun. Yani bunlar en temel şeyler. Araba/Motor farketmez. Motor için güvenli sürüş en temel eğitim ama temel trafik bilgisine sahip olunduğu düşünülerek onun üzerine motor için modifiye bilgiler verilerek başlıyor. 5-10yıl arabayla trafik tecrübesi olanlar bunları az çok bilir. Ama benim de bir arkadaşım var, araba fazla kullanmamış motorla abuk sabuk dönüşler falan yapıyor. Ayna kontrolü yok v.s. Bu kişi her türlü motor eğitimini de alsa hiç bir şeye yaramaz. Önce güvenli bi biçimde arabada trafiği okumayı, güvenli trafik kullanımını öğrenmesi lazım. Ona da defalarca kızdım bu yüzden zaten haklısınız o konuda :(

Yani Serhat Kılavuz'un da başkalarının da vereceği eğitim temel trafik bilgisi olmadan çok bir anlam ifade etmez. Bu durumu özellikle de 17 yaşında direkt motor almaya hevesli arkadaşlarda görüyorum ki bence çok yanlış.

Bu arada Serhat Kılavuz'un kurslarına Yamaha Baydar'dan ulaşabilirsiniz. Face'te grubu da var. Kılavuz sürüş akademisiydi yanlış hatırlamıyorsam adı.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    CBF 500
    Bir insanın ruh hali bu kadar mı güzel tasvir edilir, resmen içimin yağları eridi lütfen sonuna kadar izleyin!

ejlover ve pinkkuvars bunu beğendiler.

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    yanılmıyorsam Amerika'da motosiklet ehliyeti alabilmek için Otomobil ehliyeti olmak + Bisiklet sürmeyi bilmek gerekiyormuş.
    Bizde ise evrakları tamamlamak, 17 yaşından gün almak ve en önemlisi parayı vermek. mantalite farkı:=)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

Fatih hocam sen "Trafik Bilgisi"nden bahsediyorsun. Yani bunlar en temel şeyler. Araba/Motor farketmez. Motor için güvenli sürüş en temel eğitim ama temel trafik bilgisine sahip olunduğu düşünülerek onun üzerine motor için modifiye bilgiler verilerek başlıyor. 5-10yıl arabayla trafik tecrübesi olanlar bunları az çok bilir. Ama benim de bir arkadaşım var, araba fazla kullanmamış motorla abuk sabuk dönüşler falan yapıyor. Ayna kontrolü yok v.s. Bu kişi her türlü motor eğitimini de alsa hiç bir şeye yaramaz. Önce güvenli bi biçimde arabada trafiği okumayı, güvenli trafik kullanımını öğrenmesi lazım. Ona da defalarca kızdım bu yüzden zaten haklısınız o konuda :(
    Uğur ; biz aracımızı yerinden stop ettirmeden kaldırdığımız an kendimizi şöför hatta usta şöför sanıyoruz. Tarfik kuralları eğitimi temel eğitim ama bizim için sınav esnasında sorulacak sorular daha önemli. Eee nede olsa sınavı geçebilirsek ehliyeti alacağız. Sonrasında trafik kuralları kendi egomuza göre düzenliyoruz.... Neredeyse trafik ışıkların anlamı bile yoruma tabi olacak.
    ejlover bunu beğendi.
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    tracer 900
    bu arada iki gündür akşamları ve sabahları hava gerçekten üşütüyor...montun ve kaskın havalandırma kanallarının hepsini kapatıyorum bu saatlerde sürerken..
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir insanın ruh hali bu kadar mı güzel tasvir edilir, resmen içimin yağları eridi lütfen sonuna kadar izleyin!

Süpermiş Arakladım direkt

Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanılmıyorsam Amerika'da motosiklet ehliyeti alabilmek için Otomobil ehliyeti olmak + Bisiklet sürmeyi bilmek gerekiyormuş.
    Bizde ise evrakları tamamlamak, 17 yaşından gün almak ve en önemlisi parayı vermek. mantalite farkı:=)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

Uğur ; biz aracımızı yerinden stop ettirmeden kaldırdığımız an kendimizi şöför hatta usta şöför sanıyoruz. Tarfik kuralları eğitimi temel eğitim ama bizim için sınav esnasında sorulacak sorular daha önemli. Eee nede olsa sınavı geçebilirsek ehliyeti alacağız. Sonrasında trafik kuralları kendi egomuza göre düzenliyoruz.... Neredeyse trafik ışıkların anlamı bile yoruma tabi olacak.
    Çok haklısın Kesinlikle şart. Ama dediğim gibi ne yazik ki mevcut ehliyet kursları dediğin gibi bir eğitim veriyor. Benim de demek istediğim motor kurslarında da yok bunlar ne yazik ki.

Bu arada Amerika'da motor ehliyetlerinin de sınıfları var. Alacağınız motorun ağırlık ve cc'sine göre derece derece sınavlara giriyorsunuz. Ve en dipten başlamak zorundasınız. Kafaya göre de yükselemiyorsunuz belli yıl ve mil şartları var. Sonrasında da gittikçe zorlaşan sınavlar. Olması gereken bu ama arabalar içinde Ülkemizde bunu yapmak lazım.

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

Bu h.sonu gezi yalan olucak gibi kimseden ses yok

Ben çıkiim şimdi bari şehir içi rodajımı yapiim geniş geniş ;)

İş çıkışlarında bu rotada bulabilrsiniz beni:

İş Çıkışı Ankara Çevre Yolu Gezileri ;)

2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    CBF 500
    Hafta sonu için benim tel.den konuştuğum kardeşlerimden edindiğim itibaya göre kalmalı ve uzun geziler çok kişiye uymuyor malesef, bu benim için de geçerli bu hafta için! O yüzden Yunus ların düğüne ya da Sakarya motosiklet festivaline etkinlik açamıyorum kendim gidemeyeceğimden :( fakat kısa mesafe - mangal tarzı bir gezi bana her türlü uyar, mesela Mogan kenarı gibi mangalı kendisinden bir yere nevale alınıp gidilirse güzel bir gün geçirilebilir, bu hafta sonu KPSS olduğunu düşünerek olursa pazar olur diye tahmin ediyorum! gezmek isteyen ve fikri olanları bekleriz efenim

mangal mı dedi biri.
    pinkkuvars bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangal mı dedi biri.
    yok abi mandal dedi mandal.
    sakin ol, herşey düzelecek
    GaCCaLL, forewer ve pinkkuvars bunu beğendiler.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

heeee tamam o zaman.ben de mangal dedi zannettim de bi an neyse.

Motosikleti
    CBF 500
    bak bak mangalcılar nasıl çıktı saklandıkları yerden, abi sen Kadir Çöpdemirin kuzeniydin değil mi

Motosikleti
    tracer 900
    anıtparkta bi buluşma yapalım bence...yunus un park her ne kadar iyi olsa da biraz karanlık ve basık bir havası var...onun için yarın anıtparkta bi toplaşma olabilir mi fikrini ortaya atmak istiyorum...

yooo,ben kadirin kendisiyim.
    şimdi deli kadir esprisi olmasın seviyeyi koruyalım dedim

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

anıtparkta bi buluşma yapalım bence...yunus un park her ne kadar iyi olsa da biraz karanlık ve basık bir havası var...onun için yarın anıtparkta bi toplaşma olabilir mi fikrini ortaya atmak istiyorum...
    konurda turuncu diye bi mekan var.geçen buğra ve ekremle oraya takıldık,buğra daha erken kalktı ekrem le gece 23:30 da çıktık.baya güzel canlı müziği var.baya sardı beni de. oraya da bi hafta sonu gitsek derim.
    Redmoon ve pinkkuvars bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler