arkadaşlar buluşma yeri ve tarihini belirleyebilirsek buluşma başlığı açalım..
önerim , pazar 12 gibi buluşabilirsek hava da güzel se 2-3 saatlik incek vs. yakın mesafeli turlar yaparız
bu arada juniors bi iki saat gezicem diyodu , çıktıysa sucuk gibi olmuştur
bugun kararlaştıralım yarın gezi başlıgı açalım.
125 ZN
06 ZN 181
hava tahminlerinde hava çarşambadan sonra açacak gözüküyor, cumartesi parçalı bulutlu gibi , pazar içinde hava tahminlerini görelim toplantı başlığını ona göre açalım , gezi yapacakmışız gibi düşünüp buluşuruz hava bozar ise gitmeyiz , güzel grup olduk hakkaten yau
abıcım 150 ytl ye alırsan öpte basına koy....ben sadece notere 155 ytl verdım..oda en düşük satıs fıyatıymıs...adama sorudm nıye cok dıye oda en dusugu bu dedı....bıde motoru muayeneye sokcan....50-60 ytl de ruhsatın bır yapragı tutar....kısaca 250 ytl ye alırsan öpte basına koy abıcım.....
valla banada 150 ytl yı gecmez dedıler...ulen sadece noter 150 yi gectı yawww
evet abi gercekten muhtesem sekilde islandik..
olm makine var miydi o cantada yaw ?
varsa niye cekilmedik ?
delicesine foto cekmek istegi geldi lastik ile uurasirkene..
:]
ozetle anlatacak olur isek, 16:30 gibi armada mesa hastanesi tarafindaki gobekte bulustuk.. biraz geyik.. sonrasinda "hadi eymir e gidelim" durumu..
konya yolundan haymana sapagina kadar keyifli bir surus..
sonrasinda eymir e dondum ben konya yolunun altindan gectim, baktim junior yok arkamda ve telefonum caliyor.. cektim kenara, adam koprunun ayaginda kalmis lastik patlamis..
motoru yakindaki benzin istasyonuna cektik.. jant kenarinda kucuk bi acilma var.. once cekic istedim ben, sonra baktik sisirerek gidebilecegimiz yakinlarda bir lastikci var, oyle yapalim dedik. ama once sisirdikce iniyodu, bi sefer inmedi, junior 2 turladi geldi, yine inmeye basladi..
nyse ben gittim golbasi sanayi sitesine bi lastik ustasini artci olarak aldim geldim. o jant i cekicleyerek yapti, sonra da junior artci alarak birakti tekrar dukkanina..
tam hareket ettik ki sehire acayip yagmur bastirdi.. inanilmaz islandik.. revit hybrid gercekten su gecirmiyor ama kot pantolon icin ayni seyi soylemek zor.. coraplarima kadar islandim..
gercekten son derece keyifli idi.. ama cukurambar dan eskisehir yoluna cikarkenki cukura dikkat, sanirim jant i orda egdi junior.. usta gicir gicir yapti gerci ama yine de dikkat edelimm..
bugunku maceramiz boyle idi..
keske siz de olaydiniz.. yagmurda da acayip guzelmis motor keyfi.. tabi daha temkinli oluyor seyir ama yine de guzel..
held eldiven in vizor temizleyici lastigi de ise yariyormus bu arada..
ekibe selam yola devam
Shakulin
siz ne ara gezdinizde bukadar macera yasadınız pes valla,neyse güzl olmuş bide pantolon olsaymış
125 ZN
06 ZN 181
shakulin iyi gezmişsiniz
juniors geçmiş olsun
haftaya toplusunu yaparız diye umuyorum ama belli de olmaz
gecmis olsun ben burdan hava durumu bakani olarak uyarimi yapmistim cabuk gezin geziosaniz diye cukur hangi cukur ya ben paso o yoldan gidiyorum esk. yoluna
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
junıors gecmıs olsun..ekıpmanların ıcerısıne bır de pantolon eklemek sart demek kı..
bahadinli
sen motorunu ne zaman aldın ve plakası da 06 mıydı? 06 degıl ıse normaldır ama yok ank plakalı ıse serdar kardesım bır sure musade edecek artık bana..
iyi olmuş be gezi....
shakulin bu arada monta da sevindim aynı monttann bende de var çünkü
test edilmiş oldu yane
neyse haftaya belli olmaz vmax ile gelebilirim :
Cumartesi cihat abiyi ziyaret ettikten sonra buluşma için tam beşevlere gelmiştimki motorumu almak isteyen arkadaş aradı ve ona motoru göstermeye gittim.Sonuçta motorumu 6500 ytl'ye sattım alan Bartına götürdü şu an motorsuz kaldım acil motor lazım.Yaklaşık 8000 ytl civarı temiz bir enduro arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
Evet sucuk Gibi donuma kadar ıslandım Lastiğin fotograflarını çekmiştim senınde uzaktan zoomlayarak mezarlık yoluna girişini çektim göle karşı cok guzel pozlar çekicektik ama kısmet olmadı. Allahtan sen buldunda lastikçi Yoksa nanayı yerdim orda Ama herşeye rağmen Güzeldi Lastiğimizde patlamış oldu. Gelmeyenler yansın neler neler kaçırdı
Arabanın Camlarından acınır Gözlerle, Bu adam manyakmı ifadesiyle bakınılmakda Güzel bi duygu
abi hayirli olsun,
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Sağol rayjay şimdi temiz bir motor bulmak lazım.
olm junyor, ben motoru servise goturmeyi dusunuyorum.. onumuzdeki haftasonu ankara disina cikma ihtimalim var ama olmaz ise bi servis yolu gozukuyor.. hem aldiktan sonra genel bi kontrol olmadi hem de 4000 km oldu.
sen alir isen cbr yi beraber gidelim, hem sen de bi gostermis olursun... hatta eby78 de gelebilir.. toplu indirim bile olabilir
ankarada servis icin nereye gidilir beyler ? official bir ilk bakim-kontrol olsun diye honda efe mi yoksa cesitli ustalardan birini mi tavsiye edersiniz ??
hayirli olsun..
benim de uzun vadede yapmayi dusundugum benzer bisi.. insallah uygun fiyata guzel bir motor bulursun.. gozume carparsa da hbr ederim ben.
almayi dusundugun ne var peki ? yani gonlunden ne geciyor ?
Shakulin
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)